Jump to content

Cumpar seria 3

09uby

Recommended Posts

Imi iau minusuri de paca as fi zis ceva de o masina luata din Franta de un turc si vanduta in Germania la un roman care la randul lui a vandut-o in Romania.

Mai baieti minusari 'e' lucruri si mai rele de atat.

da! o sa fii retrogradat in divizia c daca nu vii cu un e46 'eftin si bun aici sa prezinti thumbsup.png

Mai, daca nu stii sa te exprimi foloseste diacritice.

Eu am o masina afara luata de afara (Germania).

Si ca sa intelegi si tu:

Nu te-ai gandit sa iti cumperi o masina din afara tarii noastre? De exemplu din Germania. Sa iti scriu in silabe?

Nu cred, dar trebuia sa aiba si VUV un prieten.

VUV + Cristi_S

ON:La masina de afara nu te-ai gandit?

ba da, am tot cautat si pe mobile.de dar si acolo sunt destul de mari preturile si pe langa asta imi este destul de greu cu drumul pana acolo dus-intors si cu siguranta voi depasi 7000 de euro ptr masina ceea ce nu mi permit acum.

p.s. am cautat numai la persoane private nu la parcuri auto, nu stiu care sunt parcurile auto la care vand nemtii , nu turci, arabi, romani, etc...

Edited by 09uby

http://www.autovit.ro/bmw-320-C29819066.html

Kit M, faruri xenon oem + spalator, proiectoare cu lupa, nuca schimbator M, volan M + comenzi, stopuri led, scaune sport incalzite, BC, navigatie mica, magazie de cd-uri, bluetooth, interior alcantara, senzori parcare, etc.

Eu zic ca are destule dotari.

Edited by Kenbobo

nop.

daca vrei bmw, cauti la reprez. sau dealer in germania, aici se vand 98% cacaturi.

ei stiu cel mai bine cit face un bmw.

asta e parerea mea, tu faci ce crezi..

la ce reprez bmw gasesc eu o masina la 7000?

toti cauta "beamveuri" la pret de carucioare cum a zis un coleg mai sus, iar dupaia nu stiu cum sa scape de ele... sau cum sa stranga bani pentru piesele de schimb si apoi cand o sa vina vremea de vandut nu va suna nimeni. O masina care merita cumparata trebuie sa aibe: pret care nu bate la ochi (de carucior de ex), sa aibe dotari, sa arate bine, si apoi sa fie intr-o stare tehnica buna. Uitati-va pe autovit ca e plin site-ul de anunturi si cu bmw-uri ieftine, dar alea is pentru tinut gaini defapt, dar acuma ce sa zic.. fiecare cumpara ce crede ca e mai bun pentru el, dar nu uitati ca la o masina buna nu trebuie sa existe intrebarea: "De ce e asa 'ieftina'?" :thumbsup:
  • Like 1
  • Downvote 1

pai tocmai asta e, ca nu gasesti,...sau daca gasesti nu-ti place ca e veche si are optsutedemii de km.....

1, iei o trompeta cum o fii ea, si pe urma scrii pe aici ca nu e " fiabila"

2. iei un logan,reno´sau fiat mai aproape de asteptari.( adica de bani).

io zic sa alegi varianta 2.

Edited by sbircris

http://www.autovit.ro/bmw-320-C29819066.html

Kit M, faruri xenon oem + spalator, proiectoare cu lupa, nuca schimbator M, volan M + comenzi, stopuri led, scaune sport incalzite, BC, navigatie mica, magazie de cd-uri, bluetooth, interior alcantara, senzori parcare, etc.

Eu zic ca are destule dotari.

+1 , masina pare destul de ok

Edited by e90user