Jump to content

Schimb cu bmw

xshadyblood

Recommended Posts

Salut, detin un peugeot 206 si vreau sa-l dau la schimb pe un BMW e46 sedan.

Detalii despre masina:

Fabricata in 2004, inmatriculata in 2005 in Austria, actele inca fiind valabile. Am pe cineva stabilit acolo si e pe numele acelei persoane. Km: 127 xxx, motor 1.4 benzina, culoare negru, impecabila dpdv mecanic, la exterior are o adancitura minuscula pe capota in fata (nici nu se observa), interior foarte curat cu exceptia unei arsuri de tigara in bancheta spate, mica dar prefer sa se stie tot despre masina. Dotari: geamuri electrice, faruri reglabile electric, 8 aibag-uri, inchidere centralizata, A/C perfect frunctional. Am 2 randuri de jante: 1 rand de jante de tabla "14 cu cauciucuri de iarna in stare foarte buna + capace originale peugeot, 1 rand de jante aliaj "14 cu cauciucuri de vara in stare foarte buna, 2 randuri de prezoane + cheie originala peugeot + cric si roata rezerva din tabla. Masinuta mica, perfecta pentru oras. Pt cei interesati masina poate fi inmatriculata prin metoda cu partajul.

- aici

- 0747231735

Revin si cu poze, aici se pare ca imi da eroare cand incerc sa uploadez.

nu mai e nici o metoda cu partajul , totusi ce bmw doresti pt masinuta aia

Era o intrebare sau ai vorbit ironic?

:unsure: Esti sigur ? Cica nu prea mai merge, cel putin in unele judete.

Din ce am auzit eu inca merge treaba..

Rog un moderator sa stearga unul dintre topicurile mele. L-am facut pe al 2-lea deoarece acesta mi-a fost sters sau a fost eroare de la voi pentru ca nu mai aparea pe forum. Pot confirma colegii de mai sus. Multumesc

Edited by xshadyblood

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.