Jump to content

Schimb cu bmw

xshadyblood

Recommended Posts

15. Anunturile de vanzare/cumparare auto/piese pentru marci de masini sau moto altele decat BMW vor fi sterse fara preaviz.

Mergea la schimburi. Din pacate nu e capabil sa-si dea seama de asta.

Mai, eu am o nemultumire. Am dat si eu un plus pe tot topicul asta si mi l-a anulat un tont. O sa fiu gentil totusi. Here goes:

Sa-ti bagi minusu-n cur!

Ca urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci decat BMW sau pentru produse care nu au legatura cu marca BMW nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate.

Uneori au fost tolerate si unele anunturi adiacente, dar numai in masura in care erau ocazionale, nu constituiau o afacere in sine si nu exagerau prin repetitivitate.

Paul, chiar nu ma intereseaza contributia mea pe forum. Chiar daca as vrea sa contribui cu ceva, nu prea am cu cine. Majoritatea membrilor au numai caterinca in cap, au depasit granita glumelor de bun simt. Totusi eu am facut un topic pe acest site strict in incercarea de a-mi schimba masina, nu sa o vand, nu sa contribui pe forum, nici sa ma bag in seama.

Edited by xshadyblood

Tu exagerezi prin repetitivitate. Citeste postul meu anterior.

Mai, eu am o nemultumire. Am dat si eu un plus pe tot topicul asta si mi l-a anulat un tont. O sa fiu gentil totusi. Here goes:

Sa-ti bagi minusu-n cur!

Daca te referi la postul cu secs, discuta cu xshadyblood. Pe langa vanzari se ocupa si de minusuri. :)

Dar lasa ca dau eu un plus, sa compensam :)

Daca te referi la postul cu secs, discuta cu xshadyblood. Pe langa vanzari se ocupa si de minusruri. :)

Stiu ca de la dansu a fost. De unde si indemnul meu de mai sus :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.