Jump to content

ceasuri de bord

baubau

Recommended Posts

salutare fratilor am o intrebare eu am un E32 fost benzinar acum am motor td si vreau sa imi schimb ceasurile ca sa imi arate turometrul adevarata turatie ce bord sa-ar potrivi avand in vedere ca bordul este din ala electronic MERCI MULT :blink: Edited by baubau

salut frate eu am facut chestia asta acu doi ani ,acuma nu se mai poate sa pui diesel pe fost benzinar doar daca vrei sa iti schimbi motorul dar trebuie sa fie aceeasi capacitate cilindrica si motorul sa fie de acelasi tip toata chestia asta te costa cam 4 mil cu tot cu acte si rar dar ma repet sa pui diesel pe un fost benzinar nu se mai poate

• 1 month later...
ii aceeasi turatie si la benzinar si la motorinar,doar daca te deranjeaza ca iti arata mai multe mii de rotatii decat are dieselu.am si eu o intrebare,cum ai reusit sa treci motoru de pe una pe alta?ai avut nevoie de acte de recarosare?

195215[/snapback]

Salut , te rog frumos poti sa-mi spui mai exact la ce te-ai referit atunci cand ai afirmat ca iti arata mai multe mii de rotatii decat are dieselul... :) , ca eu mai am putin si o iau razna cu faptul ca am schimbat cate ceva pe la bord si acum imi arata niste turatii fantastice la viteze la care inainte aveam cu cel putin 1000rpm mai putin. :blink: .

Sunt reale turatiile indicate????sau sunt aiurea???

Specific ca am td :)

Edited by cristianiorga22

Salut , te rog frumos poti sa-mi spui mai exact la ce te-ai referit atunci cand ai afirmat ca iti arata mai multe mii de rotatii decat are dieselul... :) , ca eu mai am putin si o iau razna cu faptul ca am schimbat cate ceva pe la bord si acum imi arata niste turatii fantastice la viteze la care inainte aveam cu cel putin 1000rpm mai putin. :blink: .

Sunt reale turatiile indicate????sau sunt  aiurea???

Specific ca am td :)

216133[/snapback]

turatiile indicate sunt reale.deci nu trebuie sati faci nici o problema.eu am vrut sati spun ca turometru pentru diesel este pana la 6mii de rotatie cand cel de benzina ii pana la 7mii.dar repet,turatiile sunt la fel.stiu pt ca am avut un e28 td si aveam turometru de benzinar pe el.