Jump to content

Cutie automata e60

Recommended Posts

Nu da nimeni garantie la o cutie sh.

Sh inseamna ca n-a desfacut-o nimeni sa se uite in ea, pur si simplu au adus o masina de dezmembrat si au condus-o.

Daca li se pare ca schimba bine si nu se comporta suspect, o baga la vanzare.

Garantia inseamna ca-ti dau banii inapoi daca o pui pe masina si merge prost direct, nu e o garantie de n luni.

Cine ar fi atat de prost sa-ti dea garantie la un produs sh pe care nici macar nu-l poate verifica daca e intr-adevar bun?

O cutie second hand poate pica oricand, n-ai de unde sa stii cati km a functionat si in ce regim, n-ai de unde sa stii ce gasesti in interior pana nu te uiti, iar de desfacut nu se ocupa decat cei care le repara.

O cutie sh e un risc asumat, o loterie. In principal pentru ca masinile dezmembrate nu sunt dezmembrate pentru starea lor foarte buna sau km putini ci pentru pretul mic de achizitie.

Sa presupunem ca as vrea sa cumpar o cutie SH. Daca am posibilitatea sa conduc masina de pe care va fi demontata, nu se simt socuri (rece/cald) si printr-o minune, cel care dezmembreaza masina e de acord sa desfaca busonul de la cutie sa vezi starea uleiului, ar fi un risc care merita asumat in privinta cutiei SH ?

Toate acestea in conditiile in care in momentul montarii cutiei pe masina cu probleme, se va face un schimb de ulei si filtru.

In discutiile despre cutii automate pe care le-am citit, in general se pune accent pe socuri la schimbarea treptelor si starea uleiului.

Edited by jeezy

Daca ai in plan sa vinzi masina nu vad sensul investitiei. Da-o mai ieftin un pic si asta basta. Daca cutia da socuri, in scurt timp pot aparea si alte belele, parerea mea..

Asta si incerc sa fac,doar ca pe majoritatea ii sperie defectiunea. Bani pt inlocuire/reparare cutie nu am deocamdata iar masina sta pe dreapta si acumuleaza praf.

Eu zic ca una sh e varianta cea mai buna dat fiind faptul ca una noua costa enÂşpemii de euro.cu pretul unei cutii sh cumperi doar uleiul si ceva suruburi de noi.masina de pe care o demontez este un 545i si are 90 000 km.masina a fost lovita in spate si de asta o dezmembrez.parerea mea este ca este f ieftina la pretul asta.cunosc un caz la un seria 6 care a avut ceva probleme la cutie si la costat 1800 total.si problema a fost minora.

545i hmm a mea e 530d oare e aceeasi cutie?

Edited by vartocp

e aceasi cutie, si la ambele motorizari , e gen consumabila, fiecare km peste 170k e dar de la dumnezeu, orice i-ai face si oricum ai merge cu ele..

Voi cand ati luat masinile astea nu stiati cam ce cat costa chestii pe ala ele ?

Edited by DOMI

e aceasi cutie, si la ambele motorizari , e gen consumabila, fiecare km peste 170k e dar de la dumnezeu, orice i-ai face si oricum ai merge cu ele..

Voi cand ati luat masinile astea nu stiati cam ce cat costa chestii pe ala ele ?

A mea are 90k

Normal ca stiam,numai ca am patit-o in momentul cel mai nepotrivit financiar.

Pt. Cei de la bmw 170k inseamna life time :))

INTOTDEAUNA este cel mai nepotrivit moment financiar ;)

cam nasol, ce sa zic, dar la modele astea ma repet.. sunt ceva gen consumabil..sunt motoare cu cuplu mare, nci racirea cutiei nu e foarte fericita la ele, in special la 545i si conteaza si asta..de exemplu aceasi cutie pe seria 7 e ceva mai durabila..

Am si eu un prieten cu 545i, la vremea ei luata de la premium selection, cu km putini si cu ceva garantie chiar, dar omul stia la ce sa se astepte, cand a iesti pe poarta dealerului cu ea, avea banii pusi deoparte pentru cutie... :)

Oricum stai linistit baieti, ca mai ales la 545i ala, banuiesc ca are ci ceva optiuni gen DD, poate si un ACC, cutia e printre chestiile relativ ieftine care pot pica...

Edited by DOMI

daca imi poti lasa cateva detalii despre el,taxa e platita?,dotari culoare ,eventual cateva poze...

Masina e cea din semnatura. Da-mi adresa de mail si iti trimit poze recente. Uite link cu masina www.bmwclub.ro/forums/topic/96317-adolescenta-mea/

Edited by vartocp

sorry dar ceri cam mult pe masina cu cutia defecta succes oricum

Ce tare esti!!! Dar cat vrei sa ceara?

6500 euro plus 2000 de euro reparatia cutiei face fix 8500 si macar sti ca ai cutie ca noua spre diferenta de celelalte la 8500.

Mie mi se pare un pret rezonabil.

Ce tare esti!!! Dar cat vrei sa ceara?

6500 euro plus 2000 de euro reparatia cutiei face fix 8500 si macar sti ca ai cutie ca noua spre diferenta de celelalte la 8500.

Mie mi se pare un pret rezonabil.

da nu inteleg ce te bagi tu in seama?,si daca este la 8500 o iau fara probl,cumpara o tu daca ti se pare prea ieftina

da nu inteleg ce te bagi tu in seama?,si daca este la 8500 o iau fara probl,cumpara o tu daca ti se pare prea ieftina

Ma bag in seama pentru ca nici nu ai vazut masina si ai inceput sa comentezi pretul.

Nu stiai dotari, nu stiai nimic dar tu vroiai sa lase din pret.

Hai jet d'aci samsarel.

Sa presupunem ca as vrea sa cumpar o cutie SH. Daca am posibilitatea sa conduc masina de pe care va fi demontata, nu se simt socuri (rece/cald) si printr-o minune, cel care dezmembreaza masina e de acord sa desfaca busonul de la cutie sa vezi starea uleiului, ar fi un risc care merita asumat in privinta cutiei SH ?

Toate acestea in conditiile in care in momentul montarii cutiei pe masina cu probleme, se va face un schimb de ulei si filtru.

In discutiile despre cutii automate pe care le-am citit, in general se pune accent pe socuri la schimbarea treptelor si starea uleiului.

Daca ai posibilitatea de a o conduce inainte de a cumpara cutia, scad destul de mult riscurile, dar important este sa conduci masina atat la rece cat si la cald. Exista probleme care apar doar la rece sau doar la cald, deci exista sanse sa-ti iei teapa daca nu conduci masina suficient.

Am avut cutii la reparat care faceau figuri doar dupa ce mergeai vreo 30 de km.

Scuza-ma ca-ti spun, dar nu conteaza ceea ce ai citit, discutiile alea sunt foarte vagi, fara detalii clare, reprezinta doar niste opinii.

Cutiile pot patina, adica sa nu ai socuri absolut deloc, dar sa ai lipsa de putere. E o situatie foarte putin evidenta pentru cineva fara experienta cu cutiile automate.

• 4 weeks later...