Jump to content

Jante OEM E60 M Spoke 18''

Guest Pole

Recommended Posts

Jante 18" pachet M, originale BMW, M Spoke Style 135

4 bucati, fara anvelope.

Una din ele a fost strambata, insa s-a indreptat la Auto Variant.

Arata foarte bine in rest, doar cea care a fost indreptata are niste zgarieturi pe dânsa.

Nu am poze cu ele spalate, azi le-am schimbat de pe masina si le depozitez la vulcanizare.

Ce se vede in poze este doar murdarie nu sunt defecte.

pret 500 de euro, negociabil.

post-669-0-44820700-1374591038_thumb.jpg

Nu vand separat, imi pare rau.

Nu stiu ce ET, nici nu stiu ce-i ala. banuiesc ca se poate gasi pe net informatia, fiind jante OEM. Sau poate stie un coleg.

Am adus jantele de la vucanizare acasa. Le lasasem acolo ca sa le verifice si sa remedieze eventule defecte sa nu vand jante cu probleme.

Legat de janta strambata, mi-au zis la Auto Variant, ca la indreptare a capatat o fisura de cativa milimetri pe interior, insa a fost remediat pe cheltuiala lor, nu se observa nimic in schimb, eu cel putin nu am vazut. Janta este acum in perfecta stare 100%.

am scris asta aici, in caz ca e cineva expert in jante, sa nu zica ca ii dau teapa, eu unul nu m-as fi prins, nu se observa locul cu pricina.

post-669-0-26637100-1374914290_thumb.jpg

post-669-0-50486900-1374914291_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.