Jump to content

initializare unitate abs e39

Recommended Posts

salut,

de vreo cateva luni am probleme cu abs-ul si asc-ul. mi se aprind ambele in bord si se dezactiveaza, kilometrajul cade la 0, turatia functioneaza, senzorii de pdc nu se mai dezactiveaza automat. din cate am citit pe forum, poate fi din 3 locuri si anume unitatea de abs, senzorul de la volan sau unul din senzorii de la roti. mecanicul meu mi-a spus ca senzorii au fost verificati si cei de la roti si cel de la volan si sunt ok, raspund si la testerul original. la unitatea de abs raspunde doar partea mecanica, blocandu-se la partea electronica. tot el mi-a spus ca la rulmentul de stanga spate mai este un senzor care ar putea cauza aceasta eroare. daca nu e de la rulment, am inteles ca nu se poate initializa unitatea de abs fara casetofonul original, existand posibilitatea unui conflict. ma puteti ajuta?

multumesc

Schimba mecanicul. Asta ori nu stie, ori te minte.

Pe stanga spate nu exista nici un alt senzor suplimentar (fata de celelelelte roti) care sa aibe legatura cu ABS-ul.

Modulul de ABS nu are nici o legatura cu existenta casetofonului.

Cum adica ABS raspunde pe partea mecanica si pe cea electronica nu?! Daca nu merge electronica nu prea poti testa mecanica.

• Like 1

Schimba mecanicul. Asta ori nu stie, ori te minte.

Pe stanga spate nu exista nici un alt senzor suplimentar (fata de celelelelte roti) care sa aibe legatura cu ABS-ul.

Modulul de ABS nu are nici o legatura cu existenta casetofonului.

Cum adica ABS raspunde pe partea mecanica si pe cea electronica nu?! Daca nu merge electronica nu prea poti testa mecanica.

Din cate am inteles de la el, sunt mai multe piese care odata montate pe masina, trebuiesc initializate pentru a corespunde seriei de caroserie (securitatea BMW-ului) si atunci comenzile pentru a initializa asa ceva, se inchid in casetofon. dar acum stau sa ma gandesc ca am mai pus pe ea debitmetru si EGR care au mers initializate.

el mi-a spus ca exista posbilitatea sa functioneze o perioada, dar datorita update-urilor de soft care au mai aparut pentru acest model, asta ar fi cauza care sa imi blocheze piesa, si mi-a zis ca una din rezolvari ar fi sa-i rescriu soft-ul original dar care tot nu se poate instala fara casetofonul original (fara unul cumparat de la SH care are deja o serie de caroserie).

salut,

de vreo cateva luni am probleme cu abs-ul si asc-ul. mi se aprind ambele in bord si se dezactiveaza, kilometrajul cade la 0, turatia functioneaza, senzorii de pdc nu se mai dezactiveaza automat. din cate am citit pe forum, poate fi din 3 locuri si anume unitatea de abs, senzorul de la volan sau unul din senzorii de la roti. mecanicul meu mi-a spus ca senzorii au fost verificati si cei de la roti si cel de la volan si sunt ok, raspund si la testerul original. la unitatea de abs raspunde doar partea mecanica, blocandu-se la partea electronica. tot el mi-a spus ca la rulmentul de stanga spate mai este un senzor care ar putea cauza aceasta eroare. daca nu e de la rulment, am inteles ca nu se poate initializa unitatea de abs fara casetofonul original, existand posibilitatea unui conflict. ma puteti ajuta?

multumesc

Asta e buna de pus la perlelaugh1.gif. App, despre ce fel de conflict ti-a zis mecanicul, conflict armat sau....wacko.gif

• 2 weeks later...

verifica si curata sau schimba senzorul stanga spate la alt mechanic,iar celui de care spui tu sterge-i nr de telefon.in viata mea nu am auzit TAMPENII mai mari ca astea.

PS:cumpara sensor original ca cele de producatori sunt nule.

ok. multumesc pt sfat