Jump to content

Solutie coroziva aruncata de vecin

Romulus

Recommended Posts

Haide mai, incearca sa imi dai un scenariu plauzibil in care un om civilizat face asa ceva. Nu e posibil decit in Bucuresti, crede-ma. E cel mai infect oras pe care l-am vazut vreodata in viata mea (si ca aspect sau "curatenie" si ca mentaliatea oamenilor). Ce-i drept, prin Africa nu am fost inca... :blink:

193103[/snapback]

numeste un oras/tara in care nu se intampla asa ceva...

Haide mai, incearca sa imi dai un scenariu plauzibil in care un om civilizat face asa ceva. Nu e posibil decit in Bucuresti, crede-ma. E cel mai infect oras pe care l-am vazut vreodata in viata mea (si ca aspect sau "curatenie" si ca mentaliatea oamenilor). Ce-i drept, prin Africa nu am fost inca... :)

193103[/snapback]

Probabil Bucuresti-ul a devenit asa si datorita celor din provincie,care s-au mutat din orasul(comuna) lor.

Nu stiu ce mentalitate au toti oamenii din Bucuresti,eu am intanlit multi din provincie,cu mentalitati infantile.

In fine,eu judec oamenii dupa cum se comporta,nu dupa orasul in care locuiesc :blink:

• Downvote 1

Subscriu ce spune @Thebe in legatura Bucurestiul. Iar despre provinciali, din ce-am vazut eu nu sunt cu nimic mai prejos decat bucurestenii (desi majoritatea "bucurestenilor" au fost veniti din provincie acum 2 generatii) care se comporta la fel de necivilizat. Dar le place s-o dea cu provincialii daca vad vreunul ca se comporta deplasat, ca deh e mai usor sa crezi ca doar altii pot face asemenea lucruri. Eu vorbesc din proprie experienta, am stat cativa ani in Bucuresti, si sincer n-am vazut mai multa nesimtire si hotie ca acolo ; masina sparta de 2 ori, apartamentul o data, nu mai zic cate tepe la taxi sau nenumarate alte magarii d-astea. Si oamenii parca au o anumita rautate in ei...indusa cred eu de ritmul de viata de-acolo.

Ca tot suntem offtopic, sa dau un exemplu ; intr-o seara de octombrie friguroasa, in care mai si ploua, eram in fata blocului si ma chinuiam cu niste mobila pe care vroiam s-o urc intr-o camioneta s-o aduc la Pitesti. Desi era clar ca nu urma sa las masina acolo, a aparut un vecin care a inceput cu "Domne, asta e locul meu de parcare...mutati masina.." , asta desi el parcase deja, iar acolo nu sunt locuri desemnate decat pe trotuar. Ne vedea ca ne cazneam sa urcam alea in bena si statea ca boul si se uita fix, facea si pe fiorosul. I-am explicat cu frumosul ca urmeaza sa plecam dar o tinea pe-a lui " eu vreau sa parchez acum...e locul meu.. :blink: :) .Pana la urma a trebuit sa ma comport si eu la fel, adica sa-i zic ca si eu stau acolo in bloc si o sa plec cand imi termin treaba nu cand vrea el, si i-am intors spatele. N-a mai marait nimic...dar de fiecare data cand ne-am mai intalnit facea o mutra d-asta de ofuscat. Si asta e doar un exemplu minor, mai am o gramada.

In concluzie cum sa ne mire ca pentru un loc pe asfalt sau cine stie ce alte meschinarii, un tampit e in stare sa arunce lichid de frana sau alte substante pe o masina noua, pt care proprietarul a muncit (cum e treaba lui)...

Si ca sa revenim la tema noastra poti sa-i spui prietenului tau sa-i puna cruce la masina, degeaba o revopseste ca in timp or sa reapara petele.

193419[/snapback]

neah.... presupun ca exista un tratament ceva , sau daca nu schimba partile afectate :blink:

neah.... presupun ca exista un tratament ceva , sau daca nu schimba partile afectate :blink:

193423[/snapback]

Pai trebuie sa schimbe toata caroseria, sau poate ca exista o solutie care sa neutralizeze "acidul" (sau ce s-a folosit acolo) dar pentru asta trebuia aflata compozitia respectivului "acid" (care acum nu mai este pe masina) ca sa se faca tratament cu o "baza" care sa neutralizeze respectivul acid. Eu raman la parerea ca nu mai are ce face, odata ce a trecut de lac si a ajuns la tabla e cancer curat si finalul este inevitabil.