Jump to content

BMW E46 318i 2004

HER22

Recommended Posts

Salut

M-am decis sa-mi prezint si eu masina,este vorba despre un Bmw 318i Fl fabricat in 2004.Masina am achizitionat-o din Germania anul trecut in octombrie de la proprietar si avea la momentul acela 207000 km iar acum are 214300 km.

Pana acum i-am schimbat bieletele antiruliu,bucse bascula,vanos-ul pe evacuare si uleiul + filtru ulei acum 2 zile (I-am bagat ulei BMW Longlife-04 SAE 5W30).

Mai am de facut urmatoarele:

- polishat toata masina (nu a fost polishata niciodata)

-usa stanga spate are rugina jos inspre prag si o indoitura putin deasupra manerului (a dat unul cu oglina de la Logan in ea) si vreau sa o vopsesc toata.

-sonda lambda dinainte de catalizator trebuie schimbata

-cd player aftermarket chiar daca arata ca nuca in perete (am avut si original si citea doar anumite cd-uri)

Optiuni:

S1CAA Selection of COP relevant vehicles

S226A Sports suspension settings

S255A Sports leather steering wheel

S2CDA BMW light alloy wheel, spider spoke 136

S320A Deleted, model lettering

S321A Exterior parts in vehicle color

S403A Glass roof, electrical

S423A Floor mats, velours

S428A Warning triangle and first aid kit

S431A Interior mirror with automatic-dip

S473A Armrest front

S494A Seat heating driver/passenger

S508A Park Distance Control (PDC)

S520A Fog lights

S521A Rain sensor

S534A Automatic air conditioning

S550A On-board computer

S660A Radio BMW Reverse (C42)

S722A Lifestyle Edition

S785A White direction indicator lights

L801A National Version Germany

S863A Retailer Directory Europe

S879A On-board vehicle literature German

S8SPA Control unit COP

S915A Delete clear coat

P972A Comfort Package

Co

POZE BMW

Edited by HER22
  • Like 1
  • Downvote 1

Draguta masina, arata ca a mea, doar ca difera anumite optiuni.

S-o stapanesti sanatos si sa te plimbe in siguranta.

Ulei nu consuma?

Multumesc,Nu-mi consuma ulei desi multe motoare N42 au problema asta .:rolleyes:

Edited by HER22

Multumesc,Nu-mi consuma ulei desi multe motoare N42 au problema asta .:rolleyes:

Ori mai astepti sa vezi exact... ori poate i-au fost schimbate separatorul si simeringurile supape... IMPOSIBIL sa nu consume la km astia daca nu i-au fost schimbate cele 2 "consumabile".

Sa-l stapanesti sanatos pe HER!

De ce ai vrea s-o vopsesti toata? Pare ok in poze.

Doar portiera vrea sa o vopseasca toata...

poti sa pui cd player original + o magazie mp3 (exista, am eu pe e39) sau o magazie mp3 virtuala (citeste melodiile de pe stick sau card).

Sau pui cd player original, care citeste si MP3, cum am avut eu, si se aude ca o prastie, pe langa un aftermarket Alpine, sau ceva de firma buna, acum faci cum vrei

Edited by Butzy

Ori mai astepti sa vezi exact... ori poate i-au fost schimbate separatorul si simeringurile supape... IMPOSIBIL sa nu consume la km astia daca nu i-au fost schimbate cele 2 "consumabile".

Iti spun sigur ca nu consuma,poate au fost schimbate de neamt dar eu nu am de unde sa stiu..

Sa-l stapanesti sanatos pe HER!

De ce ai vrea s-o vopsesti toata? Pare ok in poze.

Multumesc,nu vreau sa o vopsesc pe toata doar usa stanga spate.Un polish vreau sa-i dau la toata masina :sorcerer:

ai probleme cu sondele lambda , bobine/bujii ?! :)

http://s21.postimg.org/t985hib0m/26072013740.jpg

Am avut sonda lambda dinaintea catalizatorului defecta si am schimbat-o ieri cu una noua Bosch de la userul attila318i.Acum becul de check engine nu mai este aprins si trage excelent fara sa mai intrerupa.

Frumosa masina sa te poarte sanatos,pacat ca nu ai ales varianta Diesel e mult mai fasneata

La diesel era taxa foarte mare si din cauza asta m-am orientat catre benzinar. Cd player cred ca-i voi pune aftermarket un Pioneer dar ma mai gandesc.

Edited by HER22

strica tot bordul..pe bune

http://img194.imageshack.us/img194/1871/lt8x.jpg

vs

http://images1.okr.ro/serve/auctions.v7/2012-06-18-7351af3e5b97cceb695d19b509e8a37d-6570092-700_700.jpg

Nu te pot contrazice,arata ingrozitor.Daca as gasi un cd player original care sa nu-mi faca figuri la citire mi-as lua.Am avut original si citea numai anumite cd-uri iar cand se incalzea dupa o ora de functionare nu mai citea nimic..

mp3-iul meu oem a mers ani de zile fara sa-mi faca figuri pe cd-uri cu mp3-uri..il am si acum pe undeva prin debara, singura chestie i se cam dusese rotita aia de volum , nu raspundea prea bine la invartit, dar cu comenzi pe volan nu era bai

daca nu-ti plac astea , ia un navi si e deja alta viata

http://img.photobucket.com/albums/v180/jeffbechtel/e46/IMG_0910.jpg

• Like 1

mp3-iul meu oem a mers ani de zile fara sa-mi faca figuri pe cd-uri cu mp3-uri..il am si acum pe undeva prin debara, singura chestie i se cam dusese rotita aia de volum , nu raspundea prea bine la invartit, dar cu comenzi pe volan nu era bai

daca nu-ti plac astea , ia un navi si e deja alta viata

http://img.photobucket.com/albums/v180/jeffbechtel/e46/IMG_0910.jpg

M-am gandit si la un Dynavin,s-ar potrivi cel mai bine insa am alte cheltuieli acum si imi depaseste bugetul.:rolleyes:

• 2 months later...
Am schimbat sonda lambda si pana la urma mi-am pus cd player original si parca arata altfel decat cu aftermarket.Mai am de facut putine lucruri cum ar fi sa vopsesc/schimb usa spate stanga pentru ca are rugina jos inspre prag si mai vreau sa polishez toata masina.Poate la anul fac si eu trecerea catre un 320i E90.

Arata bine masina, bravo!

Multumesc :D

Arata bini di tĂŁt, se auzea mult mai bine cu un Alpine sau Pioner dar era mai uratica.Citeste si MP3 ?

Multumesc,nu stiu daca se auzea mai bine cu Alpine sau Pionner pentru ca sunt slabe difuzoarele stock de e46,Am mai avut un e46 si am schimbat difuzoarele cu unele Hifonics si in loc de cd player original am pus un Pionner.Sunetul era mult mai bun dar era departe de ce imi doream eu si investitia a fost de 12 milioane pentru nimic..Imi place cum arata cu asta original chiar daca nu citeste si mp3.

Multumesc :D

Multumesc,nu stiu daca se auzea mai bine cu Alpine sau Pionner pentru ca sunt slabe difuzoarele stock de e46,Am mai avut un e46 si am schimbat difuzoarele cu unele Hifonics si in loc de cd player original am pus un Pionner.Sunetul era mult mai bun dar era departe de ce imi doream eu si investitia a fost de 12 milioane pentru nimic..Imi place cum arata cu asta original chiar daca nu citeste si mp3.

Eu am avut OE pe a mea care citea si MP3 si l-am dat la schmib pe un Alpine si acum se aude de 10 ori mai bine si difuzoarele sunt tot stock.

Eu am avut OE pe a mea care citea si MP3 si l-am dat la schmib pe un Alpine si acum se aude de 10 ori mai bine si difuzoarele sunt tot stock.

Stiu ca se aude mai bine dar indiferent ce i-ai face nu o sa fie ceva impresionant.Am vazut la un coleg aici un proiect pentru un e46 dar e foarte dificil de facut (schimbari incinte,antifonatie si alte alea)Eu oricum vreau sa trec la un e90 si sper ca pe partea de sunet sa fie mult mai bun ca la e46.

Edited by HER22