Jump to content

BMW E46 318i 2004

HER22

Recommended Posts

Stiu ca se aude mai bine dar indiferent ce i-ai face nu o sa fie ceva impresionant.Am vazut la un coleg aici un proiect pentru un e46 dar e foarte dificil de facut (schimbari incinte,antifonatie si alte alea)Eu oricum vreau sa trec la un e90 si sper ca pe partea de sunet sa fie mult mai bun ca la e46.

Da nu e rau, intradevar nu e nimic impresionant dar e ceva mult mai bun decat cel OE.

Imi poti da link cu proiectul ca ma intereseaza.

• 3 weeks later...

Stiu ca se aude mai bine dar indiferent ce i-ai face nu o sa fie ceva impresionant.Am vazut la un coleg aici un proiect pentru un e46 dar e foarte dificil de facut (schimbari incinte,antifonatie si alte alea)Eu oricum vreau sa trec la un e90 si sper ca pe partea de sunet sa fie mult mai bun ca la e46.

Sistemul standard de sunet la E90 e nesatisfacator. Am avut 4 ani un E90 si pot spune ca este cel mai slab sistem dintre concurentii premium. Daca vrei ceva mai bun pe E90 cauta sa aibe sistem profesional, altfel o sa ramai dezamagit.

Sistemul standard de sunet la E90 e nesatisfacator. Am avut 4 ani un E90 si pot spune ca este cel mai slab sistem dintre concurentii premium. Daca vrei ceva mai bun pe E90 cauta sa aibe sistem profesional, altfel o sa ramai dezamagit.

O sa incerc sa caut cu sistem profesional,insa daca o sa fie standard banuiesc ca se poate face upgrade fara probleme nu?

O sa incerc sa caut cu sistem profesional,insa daca o sa fie standard banuiesc ca se poate face upgrade fara probleme nu?

Sunt sigur ca se poate face upgrade dar nu stiu cat de mari sunt costurile. Am avut multe masini pana acum dar la nici una un sistem asa slab. Totusi pe E92 sistemul standard este mai bun, lucru confirmat si de alti colegi cu E90 la intalnirea recenta de sambata.

Sunt sigur ca se poate face upgrade dar nu stiu cat de mari sunt costurile. Am avut multe masini pana acum dar la nici una un sistem asa slab. Totusi pe E92 sistemul standard este mai bun, lucru confirmat si de alti colegi cu E90 la intalnirea recenta de sambata.

Sincer nu m-am documentat prea mult despre e90 pentru ca de cateva zile mi-a venit ideea sa incerc sa vand masina.

Pai un 318i sau 320i din 2005 -2006.Sub nici o forma nu vreau diesel..

320si EUR 2006 2.0L I4 177 PS (130 kW; 175 bhp)210 N·m (155 lb·ft) 0-100 km/h 8.1 s

Pe asta ti-l recomand

Edited by Butzy
  • Downvote 1

320si EUR 2006 2.0L I4 177 PS (130 kW; 175 bhp)210 N·m (155 lb·ft) 0-100 km/h 8.1 s

Pe asta ti-l recomand

Sa vedem,daca e sa gasesc la momentul respectiv unul cu optiuni multe dar cu alt fel de motor n-am ce face.Nu gasesti masina perfecta niciodata,doar daca o iei de noua si o configurezi cum vrei tu :)

Frumos, insa cred ca este destul de dificil de montat navigatia. Iti trebuie in primul rand alta plansa de bord + navigatia si toate cele. Nu e mai simplu sa iei unul direct cu navigatie? Poti sa renunti de exemplu, la farurile xenon sau la scaunele sport si sa iei un model cu navigatie. Retrofitul la xenon sau scaune sport este mai usor ca la navigatie. Asta cred eu, posesorii de E90 sunt mai in masura sa te sfatuiasca. Bafta la achizitionare! Edited by Alin KIR

Frumos, insa cred ca este destul de dificil de montat navigatia. Iti trebuie in primul rand alta plansa de bord + navigatia si toate cele. Nu e mai simplu sa iei unul direct cu navigatie? Poti sa renunti de exemplu, la farurile xenon sau la scaunele sport si sa iei un model cu navigatie. Retrofitul la xenon sau scaune sport este mai usor ca la navigatie. Asta cred eu, posesorii de E90 sunt mai in masura sa te sfatuiasca. Bafta la achizitionare!

M-am gandit si la treaba asta si cred ca ai dreptate dar sa vad daca gasesc cu navigatie ca la banii aia sunt cam rare.Multumesc de sfat.

• 4 weeks later...