Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

bataie la virarea rotilor stanga -dreapta

Recommended Posts

My link

Salutare ,de scurt timp aud o bataie la plecare ,cand incep sa virez stanga- dreapta ,se aude si in mers la viteza mica in timp ce virez.

Eu suspectez bucsa de la coloana de directie ,sau in cel mai rau caz caseta sweat.gif.Am pus si un video, scuzati claritatea ,este facut cu telefonul,poate reusiti

sa va dati seama.

O seara buna

verifica basculele pe fata intai, si pe urma restul de piese de la directie

asta pe elevator

http://imageshack.us/scaled/landing/689/i4f1.jpg

http://imageshack.us/scaled/landing/21/as87.jpg

Dupa cum se vede si in poze acum un an am schimbat tot pe fata:-bascule ,bielete,suporti bascule,capete de bara.

Oricum am sa o ridic pe elevator sa vad care e treaba ,nelamurirea mea este? daca ar fi ceva pivot de la bascula de ce nu ar bate mereu in gropi de exemplu,la mine se aude bataia numai cand virez stanga- dreapta in treapta intai

Pe loc cum face?

Am tras de volan si pe loc Alex ,dar nu are cloncanitul acela pe care il face bucsa aia de la coloana de directie,pur si simplu cand plec de pe loc si misc de volan se aude ca un parait,daca urmaresti cu atentie filmarea ai sa observi

Iata si cauza acelei batai:BUCSI BARA STABILIZATOARE (pe care nu le schimbasem niciodata in 3 ani de cand am masinahmm.png)

O sa pun si cateva poze cu bucsile ,se observa foarte bine uzura lor.

http://img607.imageshack.us/img607/1099/p7wx.jpg

http://img607.imageshack.us/img607/3666/d2is.jpg

http://img109.imageshack.us/img109/2402/v0p3.jpg

Da'.....prezoanele rotilor de pe fata le-ai verificat?

Ia vezi cat de stranse sunt.Am patiti aceeasi chestie dupa ce am schimbat rotile de iarna cu cele de vara si m-am speriat de moarte.Problema era ca tiganu ala de la vulcanizare nu stransese prezoanele cum trebuia si rotile flencaneau un pic in curbe pe fuzeta.Succes!

Si eu am avut aceasi bataie la schimbare directiei de mers de ma inebunise ! Am schimbat toata articulatia fata si i-mi venea sa vand masina din cauza batailor astea ! Si pana la urma au fost de vina pivotii de la ambele bascule cei care vin prinsi pe punte nu cei de la roata ! BASCULE TRW CARE AU TINUT FIX 4LUNI ! DECI FERITIVA DE TRW ! ACUM AM PE MASINA MAILE HD SI SUNT BETON , NU SE MAI AUDE NICI O BATAIE !Eu nu vericasem basculele pentru ca erau noi aveau 4 luni !

Da'.....prezoanele rotilor de pe fata le-ai verificat?

Ia vezi cat de stranse sunt.Am patiti aceeasi chestie dupa ce am schimbat rotile de iarna cu cele de vara si m-am speriat de moarte.Problema era ca tiganu ala de la vulcanizare nu stransese prezoanele cum trebuia si rotile flencaneau un pic in curbe pe fuzeta.Succes!

Prezoanele le strang eu ,chiar dupa ce merg la vulcanizare le verific eu mereu,oricum am scapat de batai ,zgomote (greierasiithumbsup.png),pot sa spun ca acum dupa schimbarea acelor bucsi directia mi se pare mai ferma ,bafta

Si eu am avut aceasi bataie la schimbare directiei de mers de ma inebunise ! Am schimbat toata articulatia fata si i-mi venea sa vand masina din cauza batailor astea ! Si pana la urma au fost de vina pivotii de la ambele bascule cei care vin prinsi pe punte nu cei de la roata ! BASCULE TRW CARE AU TINUT FIX 4LUNI ! DECI FERITIVA DE TRW ! ACUM AM PE MASINA MAILE HD SI SUNT BETON , NU SE MAI AUDE NICI O BATAIE !Eu nu vericasem basculele pentru ca erau noi aveau 4 luni !

Nu pot sa-mi dau seama de ce toata lumea se plange de TRW este o marca arhicunoscuta pe partea de articulatii,eu am bascule,bielete si capete de bara TRW ,de aproape 2 ani pe masina dintre care si un drum de Rom-Italia.

Este adevarat ca aici pot spune ca au drumurile ceva mai bune ca la noi,dar mi se pare stranu ca in tara se duc asa de repede

Prezoanele le strang eu ,chiar dupa ce merg la vulcanizare le verific eu mereu,oricum am scapat de batai ,zgomote (greierasiithumbsup.png),pot sa spun ca acum dupa schimbarea acelor bucsi directia mi se pare mai ferma ,bafta

Nu pot sa-mi dau seama de ce toata lumea se plange de TRW este o marca arhicunoscuta pe partea de articulatii,eu am bascule,bielete si capete de bara TRW ,de aproape 2 ani pe masina dintre care si un drum de Rom-Italia.

Este adevarat ca aici pot spune ca au drumurile ceva mai bune ca la noi,dar mi se pare stranu ca in tara se duc asa de repede

Credema ca mi-am dat cu tesla-n ...... ca nu am fost la un service care sa mi le monteze si sa-mi dea hartie la mana ca sa ma pot duce cu ele de unde le-am cumparat ! Asa am dat 26milioane in 4luni pe bascule ! :frantics: