Jump to content

Batranica mea

petro77

Recommended Posts

arata bine batranica :goodjob:

spune mai multe detalii

este fabr. in 90,(am dat la schimb ptr ea un 525 tds din 93+vreo 600e),cu facelift montat ulterior de fostul proprietar,fara rugina,coborata fata,motor m50b25,pe ceas 285000(nu cred ca au vreo relevanta),nu bate,trage f bine,a fost automat si schimbat in manuala,insa ma deranjeaza dif cam scurt 3.73 (la drum lung).o am de aprox 2 luni,si au trebuit schimbate amortizoare fata,bucsa semicaseta,bieleta aia lunga de directie(nu stiu cum se numeste..scuze),bujii,vreo 2 brate si bielete.astfel am scapat de batai si jocuri.intre timp s-a stricat compresorul de clima(am luat un sh insa cred ca pers respectiva mi la trimis lo misto-difera prinderilepe motor.....caut altul)......multumesc ptr aprecieri.....daca aveti sugestii/critici,le primesc cu placere

• 3 months later...

Salut colegii de forum....si vreau sa va aduc in atentie faptul ca "batranica" mea s-a transformat de curand.....in dric :smile:

p.s incep sa cred ca nu a fost o decizie foarte inspirata :hmm:

Aici iti cam dau dreptate, mie imi placea mai mult cealalalta.. Acuma tu stii de ce ai facut trecerea la asta..

Sa o stapanesti sanatos si pe asta :thumbsup:

initial m-am gandit ca am 2 caini si o sa-mi fie mai usor cu transportul lor in portbagaj(ceeace este adevarat)+ma ajuta la mersul in concediu/spatiu bagaje/(festivaluri de muzica,concerte la care se cam merge cu cortul ptr cateva zile) si pentru diferenta de consum.

-525i cu dif 3.73 lua cam 11 ext si 15 oras(brasov),mers decent in ambele cazuri

-525tds imi face aprox 7 ext si 9-10 oras.

...dar cum era de asteptat,tds-ul are toate problemele specifice.....insa am un e36 neinmatriculat cu motor similar de pe care pot lua ce am nevoie.

p.s cu toate bubele dricului,cineva este f multumit de el:post-51966-0-27452700-1385396805_thumb.jpg :laugh:

Edited by petro77

.......bubele dricului:

-curge pompa de motorina/este trimisa la schimbat carnituri,reglt...etc,se intoarce miercuri

-suiera turbina de parca este TIR+pe tester baga 1.1 la 4000-4500 rpm/am dat-o jos pe cea e pe e36,am trimis-o la verif/curatat...montam miercuri sau joi

-scaun sofer rupta pielea/la pasager era imbatranita-m achizitionat/montat 2 scaune de e un 540,care sunt impecabile

-tot de la 540,am luat bara fata de V8....inca nu am pus-o

-maruntisuri :mansoane schimbator+frana de mana din piele(de pe v8),impecabile;niste tweetere care se monteaza in locul capacelor de la oglinzi post-51966-0-80672900-1385397612_thumb.jpg,compartiment ptr depozitare cu capac(cel dintre scaune)

-sticla oglina dreapta(era sparta)

-am schimbat viscocuplajul(palete rupte)

-sapt asta astept de la Alex Maniacul o suspensie sport

-trebuie schimbat simering palier fata,de dat jos injectoare si revizuite,1 brat inferior,bieletele antiruliu,si 2 mici retusuri vopsea

INSA cea mai mare problema este de ordin electric:proprietariianteriori au pus angel,faruri de toate culorie si natiile,asfel incat am un pom de craciun la electrica fata(faruri)...apas una...se aprinde alta...etc :hyper:

in alta ordine de idei...mi am de lucru :frantics: