Jump to content

Automata Versus Manuala

IF 55 BMW

Recommended Posts

salutare, aleasa comunitate !

Ăn primul rând aș dori sĂŁ rog pe cei care vor posta comentarii, aici, sĂŁ fie doar pe subiectul ales, si sa se abtinĂŁ de la a derapa de la temĂŁ. Cu mulțumiri anticipate.

P.S. Pentru a restrânge aria comentariilor, dacã este posibil rog opinii pentru BMW - urile fabricate dupã 2o1o.

Ăn primul rând aș dori sĂŁ rog pe cei care vor posta comentarii, aici, sĂŁ fie doar pe subiectul ales, si sa se abtinĂŁ de la a derapa de la temĂŁ. Cu mulțumiri anticipate.

P.S. Pentru a restrânge aria comentariilor, dacã este posibil rog opinii pentru BMW - urile fabricate dupã 2o1o.

Din pacate ai restrans-o atat de mult incat nici nu stim ce vrei sa afli; deci despre ce e vorba? citeste-ti inca o data postul si-ai sa vezi ca nu se intelege mai nimic.

Din pacate ai restrans-o atat de mult incat nici nu stim ce vrei sa afli; deci despre ce e vorba? citeste-ti inca o data postul si-ai sa vezi ca nu se intelege mai nimic.

Wow ce promtitudine. Multumesc pentru atentionarea de neclaritate ! si acum ca sĂŁ fiu mai limpede. Avantaje si dezavantaje ??? Ca si obiectiv principal aș dori lĂŁmuriri asupra fiabilitĂŁții .

Ăn primul rând aĂ⢠dori sĂŁ rog pe cei care vor posta comentarii, aici, sĂŁ fie doar pe subiectul ales, si sa se abtinĂŁ de la a derapa de la temĂŁ. Cu mulĂâşumiri anticipate.

Doresti, sa inteleg, un sondaj de opinie, nu?

Eu sunt pentru manuala.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Edited by E90 Aplinweiss

Wow ce promtitudine. Multumesc pentru atentionarea de neclaritate ! si acum ca sĂŁ fiu mai limpede. Avantaje si dezavantaje ??? Ca si obiectiv principal aĂ⢠dori lĂŁmuriri asupra fiabilitĂŁĂâşii .

No problem colegu', pai eu am auzit, nu experimentat pe propria-mi piele, costuri uriase la reparatia cutiei automate, dar, totodata, nu am auzit pana acum sa pice vreuna, 2010-2013 nu este o eternitate, iar la un X5 ii sta fantastic cu o cutie automata, ii da o eleganta greu de egalat.

Doresti, sa inteleg, un sondaj de opinie, nu?

Eu sunt pentru manuala.

De ce ???, te rog dezvoltĂŁ.

Am deschi acest topic pentru a putea lua o decizie buna cand voi alege noul seria 3. Multumesc

De ce ???, te rog dezvoltĂŁ.

Poate raspunsul meu va fi dupã preferintele personale, dar eu am mai mult simt de control cu o cutie manuala, sotia are cutie automata iar in oras⢠e beton, dar nu simt ca detin controlul asupra bolidului.

Rezumat: cutia automata ĂŽti da un plus de confort, dar bagi bani ca Puya dacĂŁ se duce ceva.

Edited by E90 Aplinweiss

Poate raspunsul meu va fi dupã preferintele personale, dar eu am mai mult simt de control cu o cutie manuala, sotia are cutie automata iar in oras⢠e beton, dar nu simt ca detin controlul asupra bolidului.

Rezumat: cutia automata ĂŽti da un plus de confort, dar bagi bani ca Puya dacĂŁ se duce ceva.

Din comentariul tau sa inteleg, ca in privinta costurilor, balanta se inclina in favoarea cutiei manuale ???

mergi mult in oras=iei automata/vrei consum scazut=iei automata(astea noi)/rezistenta in exploatare=iei automata(la cit cuplu au la turatii mici motoarele de azi la multe pica volanta dualmass pina in 100.000km si nu e acoperita de garantie) si totusi eu personal as lua manuala ca imi place sa mestec in mamaliga :)(detin ambele variante de cutii) Edited by catacfc

Sunt multe motive pentru care sa alegi cutia automata pe o masina de ultima generatie:

1. Confort

2. Consum mai redus de carburant

3. Reprize de acceleratie comparabile cu manuala

Parerea mea este ca sporeste mult placerea de a conduce.

eu nu-mi mai iau manuala vreodata :) Imi pare o enorma risipa de energie din partea soferului . Daca iti iEi o masina automata ai sa intelegi cat ajuta la condus , cand ai manuala esti solicitat din toate partile .
  • Like 1
  • Downvote 1

Sustin cele expuse mai sus de Myx,nici eu nu as mai trece pe manuala vreodata.Ultimile 3 masini detinute,au fost luate de noi,au fost automate si intretinute conform caietului de service,nu am avut nici o problema vreodata.
  • Like 1
  • Downvote 2

Apeciez atitudinea ta hotarata, dar te rog sa aduci in sustinerea ei si cateva argumente PRO

nu merita manuala la modelele noi de bmw, sunt atat de rapide incat nu poti tine pasul cu una manuala, unde mai pui ca sunt si mai economice, iar daca totusi vrei sa-i mai dai manual o poti face ori prin stick ori prin padele..ce vrei mai mult ? :mellow:

deci automata, pt ca d-aia .

Edited by Krebs

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.