Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand fulie bmw 530xd e60

Recommended Posts

Salutare !

Am si eu de vanzare o fulie de la motor de bwm e60 data jos de pe un 530 x d care are 30.000 de km.Cei de la reprezentanta au spus ca este nevoie sa o schimb chiar daca aceasta nu are nimic....Am platit 21 de milioane si am pus una noua. Pretul cu care u dau pe cea ''veche'' este de 150 euro .Eu cred ca merge si pe X5,X6 cu motorul acesta de 3000 diesel.. Nu ma pricep foarte bine la aceasta marca asa ca va las pe voi sa imi spuneti daca merge sau nu !

M-a puteti contacta la nr de telefon 0722820100. Sunt din Bucuresti .

Am sa pun cateva poze maine

Multumesc anticipat

Edited by viktormercedes

Pe bune? Nemaipomenit. Deci la 150 de euro dai o fulie pe care ai schimbat-o ca nu e buna, dar de fapt ea e foarte buna?

Deci fulia nu are absolut nimic...Am cateva poze cu ea dar nu stiu cum sa le pun. La 30.0000 de km chiar crezi ca poate sa fie altfel decat super buna? Se vede ca nu ai fost niciodata la reprezentanta sa iti faca aia un deviz ......Mi-au spus sa schimb si compresorul de aer chiar daca nu are nimic oare de ce? ca sa imi ia banii deaia...Oricum la pretul de 150 de euro fata de cat costa noua.....am factura pe care scrie ca am dat 21 de mil ( fara montaj) 150 de euro este un pret derizoriu pt o piesa care arata ca noua...Presupun ca cine va veni sa o cumpere nu este orb si va vedea ca arata ca noua ! O zi buna .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.