Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

sfaturi achizitionare seria 3

mihaitza93

Recommended Posts

Salutare tuturor ! Sunt nou pe aici.Ma numesc Mihai,am 20 de ani si as vrea sa imi achizitionez un 318 sau 320i fabricat intre '99-'01.Stiu,sunt incepator si veti spune ca sunt mai periculoase datorita tractiunii spate.Dar BMW ramane masina mea de suflet.Ce ma intereseaza foarte mult,este intretinerea la aceste masini,atat consumul cat si pretul pieselor.Consuma chiar asa de mult,cum se preconizeaza?multi cand aud de BMW,parca aud de cel mai mare spargator de bani ! E chiar asa scumpa intretinerea,in comparatie,sa zicem cu un logan?Nu vreau diesel,la anii astia nu il gasesc cu km mai putini si implicit,riscul sa pice piesele ''grele'' este mai mare.Ce motorizare imi recomandati ca raport performanta-consum?Si inca ceva:il gasesc pana in 3000 euro in stare buna?Astept sfaturile voastre.Multumesc ! Edited by mihaitza93

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.