Jump to content

racordul de apa radiator

kretzu

Recommended Posts

Intr-un final fericit mi-am luat si eu bmw masina visurilor mele :) ...sunt super fericit...in fine sa lasam sentimentele deoparte si sa trecem la partea mecanica :blink:...am racordul ala de cauciu crapat care intra in radiator am comandat la augsburg...202 RON m-a costat...in fine...intrebarea mea este cum se demonteaza dracia aia k nu prea inteleg modul de prindere...in caz ca nu ma duc cu ea la service ca nici nu pot sa merg mult cu ea k se incinge ala si sare lichid de racire...decat sa ma risc mai bine ma chinui eu...cine se pricepe plz sa-mi zica si mie..ms

dap le-am dat o copie si baetzilor de la augsburg sa nu pastreze ei ceva  :blink: ...ca de astia de la bavaria m-am lamurit cum sunt...si o sa le fac o vizita sa-i injur nitel

193046[/snapback]

am rezolvat cu racordu...in schimb ->

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=13862 :)

Pai, ce fel de masina visurilor e asta? E coshmar....sau astfel de vise ai tu? BRRR :)

194784[/snapback]

cum adica cosmar ?: :blink: chestiile astea cu racordu si vasu ala de expansiune sunt "nimicuri" si as putea sa zic mersi ca nu are ceva mai grav masina :)

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.