Jump to content

pret achizitie

mihaitza93

Recommended Posts

ti-am scris cu o pagina inainte... credeam ca citesti...

nu face nimeni misto de tine... ce vrei tu e cam greu, insa iti doresc noroc... poate ai tu bulan si nimeresti sa cumperi de la cineva care a avut grija de masina...

Scuze,am citit dar mi-au atras mai mult atentia raspunsurile de genul ''altul care vrea BMW la 2500''..si am spus ca ma incadrez pana in maxim 3000..nu cred ca e cazul sa fie nimeni ironic,ca nu toti traiesc pe banii parintilor si sa ii doara in dos pe ce dau banii..fie ei chiar si 2500

Edited by mihaitza93

la o masina de 13-15 ani o sa bagi in continuu bani, pica una dupa alta. Electromotor, alternator, curge ulei pt ca sunt imbatranite garniturile, pompele mai pica, furtunele mai plesnesc, franele mai cedeaza. Mai pica senzori, electronice, etc etc. Nu are cum sa nu bagi bani in ea. Iti spun eu, pt ca am schimbat foarte multe la a mea, si sa nu mai vorbesc de toate piesele de directie/suspensie pt ca altfel o sa ai o carutza in scurt timp. La varsta asta te poti astepta si la probleme cu rugina. Cand iti iei o masina atat de veche trebuie sa stii ca cere bani continuu.

eu nu as descuraja omul in halul asta.vreau sa spun ca pana in noiembrie anul trecut am avut in proprietate un E39 520i M52 din '97. Masina cred ca avea in jur de 350 000-370 000 km reali in bord la achizitie, dupa felul in care arata pielaria din interior. Am mai mers eu cu ea cam 70 000km si nu am schimbat la ea decat consumabile.Cea mai costisitoare operatiune de service a fost schimbarea ambreiajului si a volantei(3500 lei cu tot cu manopera- volanta LUK cu kit ambreiaj Sachs). Manca ulei intr-adevar dar nu era o problema asta, noul proprietar a schimbat simeringurile de la supape si a disparut si consumul de ulei.Masina aia avea 15 ani si in jur de 430 000 km reali in bord si mergea aproape struna.Am instrainat-o catre o ruda care ii stia istoricul cel putin de la mine si masina merge la fel de bine si in clipa asta.Asa ca...eu ii urez succes si un pic de bafta la achzitie.

• Like 1

Doar ce tine de electronica masini dar asta nu inseamna ca cineva priceput nu poate sa fenteze si calculatorul masini ! Dar batile motorului sau consumul mare de ulei sau alte defecte ascunse nu se pot vedea cu un tester , trebuie un ochi priceput ! Daca esti hotarat la o masina ia un mecanic sau duo la un mecanic care stie cu ce semananca BMW si poate ai noroc sa gasesti masina mult dorita !

Si ca pont , fi atent la capsula pirotehnica care se afla pe bateria si care este bagata intr-o carcasa de plastic ! Stiu ca 318 i nfl vine echipata cu aceasta capsula si daca lipseste sau nu are acea protectie de plastic este sigur lovita !