Jump to content

Service relipire parbriz

Recommended Posts

Salut.

Cine-mi poate recomanda in TM un atelier unde sa imi lipesc parbrizul? Acum ceva timp am vazut ca mi intra apa prin partea de sus, am fost la banat car si mi au confirmat ca nu e lipit bine. Inclusiv imi suiera la peste 100km/h. Ei mi au cerut 1000Ron pentru toata treaba asta ceea ce mi se pare exagerat de mult. Piesele sunt undeva la 400Ron si restul manopera Am mai sunat si la alte serviceuri de patbrize si mi au cerut ~150ron. Partea a doua este ca nu prea am incredere in alte ateliere, mai ales ca are si senzorii de ploaie, de lumina. Parbrizul scrie pe el Saint-Gobain iar celelalte geamuri sunt pilkington, acestea fiind montate din fabrica. Am vazut ca acestia, Pilkington au repr si in tara inclusiv in tm au ceva atelier in ghiroda. Deci? Ce parere aveti? Este un proces sensibil cel de lipire? Ca lipirea sa fie facuta bine, alte serviceuri trebuie sa foloseasca materialele bmw?(adeziv, etc) ori pot sa foloseasca materiale pe care le folosesc in mod uzual... in cel mai rau caz merg si la banat desi banii sunt destul de multi. LE. Masina este E90 din 2007

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Edited by RaYn3

mergi la orice swrvice parbrize nu mai fi asa panicat

Pai de aia intreb, ca nu m-am mai confruntat cu operatiunea asta si nu stiu cat e de sensibila. Probabil voi merge la repr pilkington pana la urma. Oricum mai este un atelier de care mi au zis multi in Remetea Mare pt cei din zona care stiu unde este.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ai grija la cine te duci sa nu-ti sparga parbrizul, este necesara dezlipirea totala? nu merge doar in zona aceea putin adeziv aplicat?

Mai mult ca sigur ca are doar anumite zone care nu-s lipite bine! Ar fi ok daca ar merge astfel reparat, dar ca sa fie treaba facuta bine cred ca trebuie dat jos si lipit complet!

1000 de lei pt lipire? :)

Eu la fostul e60 am schimbat parbrizul cu altul nou - 750 lei cu tot cu montaj.

Al tau trebuie scos si pus alt mastic. Alta solutie nu vad. Probabil n-au intins bine masticul aia.

Exista riscul sa se si sparga dar depinde cum e masticul care e pus acum. Daca e de tip moale atunci iese mai usor.

operatiunea este foarte simpla si rapida, in jur de 2 ore o sa dureze (dar nu o sa poti pleca imediat cu masina)

riscul sa se sparga parbrizul este foarte mic

in cazul tau il desface curata masticul si pune unul nou

mai mult de 150 ron nu ar costa

Edited by ionut1985

Ei mi au cerut 1000Ron pentru toata treaba asta ceea ce mi se pare exagerat de mult. Piesele sunt undeva la 400Ron si restul manopera

Asta e pretul la reprezentanta.

Daca vrei mai ieftin mergi in alta parte. Calitatea va fi probabil similara.

Din pacate nu merge sa carpesti doar zonele neetanse. Daca vrei o lucrare de calitate trebuie dezlipit de tot, curatat si lipit la loc.