Jump to content

Bmw E30-URS

BmwURS

Recommended Posts

Cauta sa iti iei acum un urs! Poate fi inmatriculat fara sa platesti timbrul de mediu, prin partaj. Plus ca pana o sa iti iei permisul o sa fie gata aranjata, pregatita de etalat. Am vorbit aseara cu un tip, si-a luat e36 316i(arata chiar bine spre surprinderea mea, jante de aliaj pe 15, interiorul era curat, fara rupturi...) cu 1000e inmatriculat la noi, iar vanzatorul a acceptat sa ramana masina pe numele lui, evident a scos-o de la fisc in baza contractululi de vanzare cumparare si i-a dat cumparatorului fisa de inmatriculare. Edited by andishors

Cauta sa iti iei acum un urs! Poate fi inmatriculat fara sa platesti timbrul de mediu, prin partaj. Plus ca pana o sa iti iei permisul o sa fie gata aranjata, pregatita de etalat. Am vorbit aseara cu un tip, si-a luat e36 316i(arata chiar bine spre surprinderea mea, jante de aliaj pe 15, interiorul era curat, fara rupturi...) cu 1000e inmatriculat la noi, iar vanzatorul a acceptat sa ramana masina pe numele lui, evident a scos-o de la fisc in baza contractululi de vanzare cumparare si i-a dat cumparatorului fisa de inmatriculare.

Mda...Dar inca nu dispun de banii necesari pentru a cumpara un urs acum..Plus ca mai sunt si parintii <_<

Daca mai vorbesti vreodata cu tipul, zi-i ca au fost doi prosti. Dansul si cel care i-a vandut-o.

Din cate stiu eu, serviciul de inmatriculari nu are baza de date comuna cu fisc-ul(taxe si impozite). Asa au facut multi cu motoare de 5, 6 litri sa scape de impozitul foarte mare. Vanzatorul a dat-o ca orice om de buna credinta, asta care a luat-o e problema lui daca o inmatriculeaza pe numele lui sau o da mai departe. Ziceau astia ca ti-o radiaza din circulatie daca nu o iei la impozit pe numele tau in termen de 1 luna, dar nu s-a aplicat pana acum.

Mda...Dar inca nu dispun de banii necesari pentru a cumpara un urs acum..Plus ca mai sunt si parintii <_<

Problema ta mare (ca si a mea de altfel) e ca daca nu te pot sustine financiar parintii sau altcineva o sa iti fie foarte greu, pentru ca masina o sa inghita multi bani. Adica trebuie sa fii consient ca o sa depui un efort destul de mare pentru a o aduce pe linia de plutire(sunt convins ca nu o sa iei una impecabila). Daca te pricepi la mecanica si iti place sa o bibilesti si esti perseverent o sa scapi ceva mai ieftin la manopera.

Problema ta mare (ca si a mea de altfel) e ca daca nu te pot sustine financiar parintii sau altcineva o sa iti fie foarte greu, pentru ca masina o sa inghita multi bani. Adica trebuie sa fii consient ca o sa depui un efort destul de mare pentru a o aduce pe linia de plutire(sunt convins ca nu o sa iei una impecabila). Daca te pricepi la mecanica si iti place sa o bibilesti si esti perseverent o sa scapi ceva mai ieftin la manopera.

Sunt foarte constient de lucrul asta...Si sincer as vrea sa o intretin pe spatele meu..Sunt foarte convins ca nu o sa fie o masina impecabila,si la partea de mecanica,la orce ma pricep o sa fac eu scutind astfel banii de manopera

de la modelul asta de jante a fost poreclit bmw e30 urs :thumbsup:

Corect!!!...Mai exact de la etapa de rally din 87(nu mai stiu exact) de la Brasov

Sunt foarte constient de lucrul asta...Si sincer as vrea sa o intretin pe spatele meu..Sunt foarte convins ca nu o sa fie o masina impecabila,si la partea de mecanica,la orce ma pricep o sa fac eu scutind astfel banii de manopera

Corect!!!...Mai exact de la etapa de rally din 87(nu mai stiu exact) de la Brasov

Din cate se vede,esti la liceu.. Clasa 11 spre 12 daca nu ma insel. Deci de serviciu cred ca e mai dificil,bine,asta daca nu te pasioneaza prea tare scoala si mai uiti sa dai pe la ea. Iar parintii,nu stiu cu ce se ocupa,dar daca nu detin ceva servicii mai importante sau surse de venit mai consistente,sa stii ca iti va fi nu greu,ci f greu.. Nu vreau sa te descurajez,iti apreciez curajul si dorinta si faptul ca esti pasionat,dar trebuie sa stii ca fara un loc de munca stabil sau o sursa de venit sigura si mai consistenta,o sa-ti fie f greu.. Ursii sunt masini pretentioase,vechimea lor inseamna poate bani mai multi decat unele modele mai nou pentru ca intervine factorul timp la o masina.. Ce vreau eu sa-ti spun este ca,inainte sa te inhami la asa ceva,trebuie sa stii sigur ca te bazezi pe niste bani mai multi,nu doar cat sa iei masina si gata.. In multe cazuri,preparatul masinilor a costat uneori si de 2 ori pretul de achizitie doar modificarile de rigoare sau reparatii,intretinere,impozite,mai adauga si asigurare care la tine,la 18 ani va fi ff scumpa pentru ca firmele de asigurari au plafonul ala de 30 de ani sub care te omoara la impozit.. Decat sa-l iei si sa-l tii cum este in parcare sa se puna praful pe el sau sa se degradeze pentru ca nu o sa poti sa-l intretii,mai bine mai astepti putin pana o sa fi bazat sigur pe ceva bani si apoi poti da drumul la treaba.

• Like 1

inca nu s-a inchis panarama asta de topic?

Fara nici o suparare...Dar nu esti obligat sa citesti acesasta panarama de topic :thumbsup:

Din cate se vede,esti la liceu.. Clasa 11 spre 12 daca nu ma insel. Deci de serviciu cred ca e mai dificil,bine,asta daca nu te pasioneaza prea tare scoala si mai uiti sa dai pe la ea. Iar parintii,nu stiu cu ce se ocupa,dar daca nu detin ceva servicii mai importante sau surse de venit mai consistente,sa stii ca iti va fi nu greu,ci f greu.. Nu vreau sa te descurajez,iti apreciez curajul si dorinta si faptul ca esti pasionat,dar trebuie sa stii ca fara un loc de munca stabil sau o sursa de venit sigura si mai consistenta,o sa-ti fie f greu.. Ursii sunt masini pretentioase,vechimea lor inseamna poate bani mai multi decat unele modele mai nou pentru ca intervine factorul timp la o masina.. Ce vreau eu sa-ti spun este ca,inainte sa te inhami la asa ceva,trebuie sa stii sigur ca te bazezi pe niste bani mai multi,nu doar cat sa iei masina si gata.. In multe cazuri,preparatul masinilor a costat uneori si de 2 ori pretul de achizitie doar modificarile de rigoare sau reparatii,intretinere,impozite,mai adauga si asigurare care la tine,la 18 ani va fi ff scumpa pentru ca firmele de asigurari au plafonul ala de 30 de ani sub care te omoara la impozit.. Decat sa-l iei si sa-l tii cum este in parcare sa se puna praful pe el sau sa se degradeze pentru ca nu o sa poti sa-l intretii,mai bine mai astepti putin pana o sa fi bazat sigur pe ceva bani si apoi poti da drumul la treaba.

Da,sunt la liceu clasa 11....Si stiu ca la varsta mea in legatura cu un loc de munca este foarte greu de intretinut o masina..Dar cand voi termina liceul vreo 1-2 ani o sa am un venit cat de cat bun..Despre asigurare nu am stiut treaba asta dar in acest caz o pot trece pe numele tatalui....Poate ca nu o sa fie masina mea de inceput,si nu e un lucru care m-ar afecta grav...Dar pe parcus voi face tot posibilul sa detin un E30 :thumbsup:

• Like 1

De ce il speriati pe om?Ca e mai mic si voi sunteti "trecuti" prin viata?Nu vreau sa par rautacios dar cu putina ambitie visul lui se poate implini si fara costuri mari.Cat despre asigurarea poti sa treci masina pe numele tatalui/mamei si ai rezolvat-o.Multa bafta
  • Like 1

De ce il speriati pe om?Ca e mai mic si voi sunteti "trecuti" prin viata?Nu vreau sa par rautacios dar cu putina ambitie visul lui se poate implini si fara costuri mari.Cat despre asigurarea poti sa treci masina pe numele tatalui/mamei si ai rezolvat-o.Multa bafta

Iti multumesc pentru sustinere...Orce lucru rautacios eu il iau ca pe un sfat/parere..Si din toate astea imi pot construi o idee de baza....Si la asta m-am gandit si eu in legatura cu asigurarea

terminati cu visele... omu e in vacanta si se plictiseste... ce dracu... mai rau e ca are cu cine abera :)

Da....nimic de zis...sa sti ca la ora asta e umpic de plictiseala...Da nu stiu ce sa zic despre tine care stai sa comentezi aiurea....Cred ca iti e greu,chiar nu ai ce face :thumbsup:

pai mai bine ai pune mana pe manualul de Lb Romana de exemplu...

ca din banii de somaj cand nu o sa iei BAC-ul nu stiu ce cacat de urs o sa-ti cumperi...

numai sa ai umpic de noroc...

Sincer..Nu vad care e problema ta..E treaba mea daca iau bac-ul...si nu e problema ta ce fel de masina vreau sa imi iau.Dar in fine.DISTRACTIE PLACUTA!!!

Edited by BmwURS

manole, tu la ce visai pe cand aveai 17 ani ?!

eu visam la permis desi umblam cu masina(dacia) pe naspa (mi-am luat si cateva batai de la batran de fata cu tovarasii),la femei mai multe decat invarteam , la un golf 3 vr6 negru si la un pc ultra performant, Similea pe de alta parte, ca si acum, visa/eaza la marea captura

Edited by Krebs
  • Like 1

BMW URS eram sigur ca or sa se ia de tine baietii astia. Crede-ma ca si eu sunt doar putin mai mare ca tine(23 de ani) si nu lucrez, am un e46 318i nfl, si am impresia ca mananca foarte multi bani masina asta(eu neavand venituri, doar ce am terminat facultatea). Daca parintii nu or sa te sustina o sa ajungi ceva de genul: Nu sunt sarac, doar ca bag prea multi bani in masina mea.

Pana acum am bagat in cca 1 an cam 3000 lei in intretinere curenta(fara manopera, mi-am schimbat singur tot la masina)bucsi, cauciucuri, capete de bara, bielete, curele, filtre, bujii(ca idee bujiile au fost 240 lei) mult nu e deloc, doar ca nu am eu acum..:)). Gandeste-te foarte bine! Nu vrem sa iti spulberam sperantele, dar trebuie sa fii si putin constient. La 19, 20 de ani nu stiu ce salariu poti sa ai. Nu te cunosc, nu stiu ce stii sa faci. Doar ca o masina veche are nevoie de foarte multi bani!

E discutabila treaba, daca esti singur la parinti, daca stai la ei si nu platesti nimic, viitorul salariu o sa il spargi in interes propriu...daca vrei sa faci facultate, sau o sa te angajezi pe 8, 900 de lei imediat dupa liceu(depinde de ce stii sa faci)

Acum facem filosofie pe topicul asta.

Din partea mea ai toata sustinerea, depinde acum cat de tare iti doresti si cat esti dispus sa sacrifici pentru visul tau.

D-asta ti-am zis sa o iei acum, ca ai mai mult timp la dispozitie sa faci rost de bani si sa o faci cum iti place.

Succes

• Like 1

Un topic inutil.

Initiatorul n-are permis si viseaza ursi si alte lighioane.

E frumos sa vizezi, dar decat sa vorbesti vorbe mai bine iti tii visele si proiectele pentru tine.

Din gura se contruiesc si cartiere de vile foarte usor, mai greu cu practica.

Daca n-ai banii necesari achizitiei, nici nu mai conteaza ca ai doar 17 ani sau 30 de ani.

E aproape imposibil sa gasesti un E30 fara probleme cu rugina.

Cu alte cuvinte, in cel mai bun caz dai 1500 euro pe masina, iar apoi mai bagi 1500 euro in tinichigerie si vopsitorie, iar in momentul asta ai doar o caroserie buna pe care merita sa montezi niste piese bune.

Daca nu ai macar 3000 euro, n-ai cum sa-ti iei un E30 ci doar un cotet din care se vor desprinde bucati din cand in cand si pe care nici pe cric nu-l poti ridica fara o aventura la pachet.

Cand esti tanar si nu ai bani, mai bine iti iei o masina cu care sa te poti deplasa fara probleme si care sa te duca la mare si la munte fara probleme si pe bani putini.

Masinile astea sunt niste mofturi de oameni cu macar ceva bani.

Edited by Service Premium

BMW URS eram sigur ca or sa se ia de tine baietii astia. Crede-ma ca si eu sunt doar putin mai mare ca tine(23 de ani) si nu lucrez, am un e46 318i nfl, si am impresia ca mananca foarte multi bani masina asta(eu neavand venituri, doar ce am terminat facultatea). Daca parintii nu or sa te sustina o sa ajungi ceva de genul: Nu sunt sarac, doar ca bag prea multi bani in masina mea.

Pana acum am bagat in cca 1 an cam 3000 lei in intretinere curenta(fara manopera, mi-am schimbat singur tot la masina)bucsi, cauciucuri, capete de bara, bielete, curele, filtre, bujii(ca idee bujiile au fost 240 lei) mult nu e deloc, doar ca nu am eu acum..:)). Gandeste-te foarte bine! Nu vrem sa iti spulberam sperantele, dar trebuie sa fii si putin constient. La 19, 20 de ani nu stiu ce salariu poti sa ai. Nu te cunosc, nu stiu ce stii sa faci. Doar ca o masina veche are nevoie de foarte multi bani!

E discutabila treaba, daca esti singur la parinti, daca stai la ei si nu platesti nimic, viitorul salariu o sa il spargi in interes propriu...daca vrei sa faci facultate, sau o sa te angajezi pe 8, 900 de lei imediat dupa liceu(depinde de ce stii sa faci)

Acum facem filosofie pe topicul asta.

Din partea mea ai toata sustinerea, depinde acum cat de tare iti doresti si cat esti dispus sa sacrifici pentru visul tau.

D-asta ti-am zis sa o iei acum, ca ai mai mult timp la dispozitie sa faci rost de bani si sa o faci cum iti place.

Succes

Credema ca stiam dinainte de a face acest topic ca vor fi oameni ce vor comenta...Ii las sa comenteze,pentru ca pur si simplu nu imi pasa