Jump to content

schimb interior piele cu incalzire

catalin6

Recommended Posts

Am eu interior gri normal cosmetizat de 3 ori pe an dar fara incalzire . ofer diferenta

lnterior normal vreau doar gri nonfacelift sau facelift si neaparat cu incalzire in scaune si bancheta rabatabila

Edited by catalin6

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut, zimi ce diferenta vrei sa facem schimb, am interior normal gri ,scaune incalzite, insa sa schimbam doar materialul nu scaunele cu totul si desigur banchetele intre-ele. Fara fete de usi

salut, care i smecheria? ai scaune electrice?nu prea inteșeg dc sa scot doar tapiteria.

• 2 weeks later...

salut, care i smecheria? ai scaune electrice?nu prea inteșeg dc sa scot doar tapiteria.

da am scaune electrice cu memorii, si vreau sa imi pastrez fetele mele de usi

Edited by AdixX

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

valabil cu interior sport semi piele neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila

valabil si cu interior de piele sport negru (doar scaune fata cu incalzire) ofer scaunele mele fata si diferenta

sau interior gri sport neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila ofer diferenta

Edited by catalin6

• 2 weeks later...

valabil cu interior sport semi piele neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila

valabil si cu interior de piele sport negru (doar scaune fata cu incalzire) ofer scaunele mele fata si diferenta

sau interior gri sport neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila ofer diferenta

:frantics:

• 2 weeks later...

• 2 weeks later...

sau interior gri sport neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila ofer diferenta :frantics:

• 2 weeks later...

sau interior gri sport neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila ofer diferenta :frantics:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.