Jump to content

Am parasit clubul BMW!

Alexxx

Recommended Posts

ditributie schimbata la 19k km?! :) probabil d`asta dorea doamna respectiva sa schimbe masina cu una mai putin puternica.......sau fac confuzie?ca parca povestea asta o aud la samsari......ma rog.....

eu credeam ca singurele probleme la fiat sunt ajustarea pozitiei scaunului la sofat.....care am auzit ca`ti ia ~1h......sau ca face orice Bmw cu motor de 1.8........

P.S.:imi cer scuze sursei daca am inteles gresit :blink:

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pachetul exterior sport e standard la Stilou...

Distributia e normal sa se schimbe la 19 mii.. Eu am avut un stilou pe mana de la o firma unde am lucrat acu vreo 2 ani... de la 0 la 50.000 de km cand am facut-o praf am schimbat de trei ori distributia la ea... Plus probleme electrice garla (m-am trezit pe autostrada la 160 la ora ca brusc nu mai merg farurile..., geamurile nu mai vroiau sa se deschida cand ploua...), plus amortizoare schimbate pe garantie dupa 15.000 km, plus stergatorul de luneta care nu mai facea cursa completa si stergea doar pe mjloc. Sistemul de sunet citea numai cand avea chef cd-urile...

La 50.000 de km am luat un stalp frontal (ma depasise un idiot, ii venea masina din fata, a vrut sa se bage inapoi in fata mea si m-a fortat sa trag dreapta, am intrat in plin intr-un stalp la 70 la ora). Rezultatul: dauna totala :blink: In schimb e foarte ok la siguranta... bordul venise spre mine dar airbag-urile si-au facut datoria si scaunul se dusese si mai mult in spate decat puteam eu sa il reglez in mod normal... Asta e de bine, scapi cu viata...

Deja multe dintre posturi sunt tendentioase...eu am zis ca am mai multe optiuni si voi ati sarit toti ca arsi....ADEVARUL E CA EU CHIAR AM MAI MULTE OPTIUNI!

Eu n-am zis-o cu rautate...dar aud numai rautati...

Cureaua de distributie a fost schimbata la 28000 pentru ca trecusera 3 ani, iar in carte scrie ca aceasta se schimba la 50.000 km sau cand trec 3 ani si femeia a vrut sa respecte tot ca tinea la masina.

OK...ramaneti voi cu prejudecatile voastre...k numai asta am auzit decand am deschis topicul...ca eu am o masina proasta, etc...si ma (cenzurat) pe forumul asta ...si pe toate bmw-urile voastre!

Asta a fostu ultimul meu post!

BYE

TOPIC CAN BE CLOSED

Edited by Alexxx

Deja multe dintre posturi sunt tendentioase...eu am zis ca am mai multe optiuni si voi ati sarit toti ca arsi....ADEVARUL E CA EU CHIAR AM MAI MULTE OPTIUNI!

Eu n-am zis-o cu rautate...dar aud numai rautati...

Cureaua de distributie a fost schimbata la 28000 pentru ca trecusera 3 ani, iar in carte scrie ca aceasta se schimba la 50.000 km sau cand trec 3 ani si femeia a vrut sa respecte tot ca tinea la masina.

OK...ramaneti voi cu prejudecatile voastre...k numai asta am auzit decand am deschis topicul...ca eu am o masina proasta, etc...si ma (cenzurat) pe forumul asta ...si pe toate bmw-urile voastre!

Asta a fostu ultimul meu post!

BYE

TOPIC CAN BE CLOSED

193995[/snapback]

pariu pe o lada de bere ca alexxxx nu se tine de cuvant :blink:

merita o diploma copilu asta!!!!

verssatule vezi ca tre sa mergi sa cumperi bere ....ti-am zis ca gaoacea nu tace!!

196122[/snapback]

ce dreaq sa mai zic...ce bere iti place...? multa cred... :)

mie mi-a zis-o in fatza kestia cu praful...voi nu stiti... :blink: kum m-am simtit! :)

Doamne.. nu ma pot opri din ras.. intr-adevar este racheta masina..

si a fost a unei doamne care o ardea blana pe floreasca facea macadam cu masina dar important e ca doamna are grija de o casa de copiii.. :) ma rog nu stiu ce evalueaza unii la masina dar mie putin imi pasa de caracterul si sufletul proprietarului.. conteaza cum se prezinta masina.. si asa de usor a mers doamna cu masina incat a dus si un sincron la cutia de viteze.. hmmm pe mine m-ar pune pe ganduri..

cat despre faza cu motorul ala ca rupe destule bmw-uri.. :)

:) :)

si pretul a scazut intr-o luna de la 12.000 la 8500E... hmmm

:blink: :)

12 User(s) are reading this topic (0 Guests and 2 Anonymous Users)

:D

Edited by AliNOS

Pai iti dai seama ca dupa ce va deschide si pe acolo topicuri cu masinile care uda strazile cat il deranjeaza pe el ca tre sa spele masina o data pe luna din cauza lor.... ce vedeta va ajunge si p-acolo.  :)

196130[/snapback]

asta ca sa scriu si eu asa....de cand face fiatul bmw-ul la liniute???...ca eu am avut pe mana un marea cu motor de 1.8i / 110 cai si mi so parut ca e tare puturos...ca sa nu mai comentez de tractiunea fata :blink:

14 User(s) are reading this topic (1 Guests and 1 Anonymous Users)

cel mai tare topic ever!!! multumim Fake :)

mai tare ca "am bani de benzina dar nu am bmw/cine ma plimba?", mai tare ca ala cu masinile de spala mai jos, the best :blink:

Edited by AliNOS

Sunteti rai. Este o masina fiabila, sa nu uitam ca Fiat detine Ferrari, si exista si Ferrari galbene. BMW galbene nu prea sunt. Deci avantaj Fiat. :blink:

Pacat ca are 2 usi si nu poate sa faca taxi cu ea. Ar merge totusi niste semne cu M3 pe masinuta. Si steag din ala cu UE.

Imi cer scuze de ontopic!

Edited by 2dor

oricum, mie imi place tare mult stilul de moderare de acolo!  :blink:

196131[/snapback]

da frate ...ia vezi nu scrie irc ia vezi nu repeta ce ai scris ia vezi ca dc vb prostii iti dam la palma .....marfa !!!!!

ridicatii banul .....!!!!! sa vezi barbatu din el !!!!! :)

aia da distractie si mutam topicu la fun directory

"Iarta-ti intotdeauna dusmanii nimic altceva nu-i infurie la fel de mult." - Oscar Wilde

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.