Jump to content

Sfat achizitie 645i

Bmw 530d

Recommended Posts

Problema in topicul de fata e ca sunt f ieftine masinile cu motor mare si intervine tentatia. Si poate tocmai oameni cu bani mai putini "se arunca".

Ai inteles-o perfect.

Un 645i e mult mai ieftin decat un 630i sau un 635d. Un 530d facelift e mai scump decat un 540i prefacelift. Un S500 e mai scump decat un S cu o motorizare inferioara.

Astea sunt masini capcana pentru oameni imaturi din punct de vedere financiar. Oameni care se uita doar la pretul de achizitie si care in rest spun ca se vor descurca.

Aceeasi oameni care cumpara o masina de genul asta fara s-o verifice pentru ca le iau ochii optiunile si zgomotul motorului.

D-aia exista in Romania atatea masini fara asigurare si fara ITP si fara taxe platite la zi.

De exemplu, am vazut un E39 inmatriculat pe BG la dezmembrari. Nu intelegeam cum a ajuns acolo pentru ca arata impecabil.

S-au furat placutele de inmatriculare, iar doar proprietarul poate sa se duca sa ia altele. Cum nu are taxele platite la zi, nu se mai pot scoate alte placute.

Acum mai e si alta gaselnita. Daca un cetatean bulgar are peste 4 masini, asigurarea costa dublu. Cu alte cuvinte, ajungi sa platesti 400 euro asigurare anuala pentru un cazan.

D-aia e intotdeauna mai ieftin sa-ti iei ceea ce-ti permiti. Suveicile astea cu datorii, masini mai scumpe decat iti permiti si alte lucruri de genul asta devin niste greutati care atarna foarte greu.

Sa nu se inteleaga ca as avea ceva cu cei care si-au inmatriculat masini pe BG. Descriu doar niste situatii punctuale.

Edited by Service Premium

sa inteleg ca nu e inscrisa pe Bulgaria si ai volan pe stanga? sau de ce!!! :frantics: :frantics: :frantics:

De banii aia cred ca imi cumpar un tanc de motorina :rolleyes:

De-as avea bani de un sesar cu voaln pe dreapta m-as muta in Hong Kong :sorcerer:

...

La fel cum si unui barbat ii place o femeie stilata, la fel si o femeie cauta un barbat de succes. Nu prea merge sa fii stilata de la 13 lei.

...

Blugi la 6 lei bucata, maieu la 2 si adidasi torsion la 5 ... fix 13 lei! :sorcerer:

Moda asta cu motoare mari si gpl o vad si in Anglia,proprietari in 90% din cazuri sunt paki sau indieni,ma impiedic in fiecare sambata si duminica de ei pe ulita principala incercand sa agate 2,3 pitipoance cu masina lor cu gpl,deci boala asta a cocalarilor e contagioasa rau :)
  • Like 1

Bai, as vrea sa va spun ca ma doare la banana de topicul asta, pentru ca tocmai am fost la o nunta cu WUX => viata mea are acum un cu totul alt sens.frantics.gifAcuma, daca nici asta nu-i offtopic, ma apuc de pus poze cu mine la mare, scriind 645i pe nisip. Stiti voi cu ce thumbsup.png Edited by ZyZ
  • Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.