Jump to content

Sfat achizitie 645i

Bmw 530d

Recommended Posts

Invidiosilor! BMW are optiunea de a-ti livra masina cu gaz, numai ca ii revine proprietarului sarcina de a reincarca rezervolul :ninja:

http://images3.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/08/09/8/7/689859933058604112434653-5540722-700_700.jpg

• Like 1

de ce penibil?ce conteaza numerele sau volanu sau pe ce merge masina? nu vad care e treaba cine se uita pe ce merge...toti se uita ca e bmw seria 6 si cu nr de anglia

Daca ar circula conform cu locul unde este volanul nu asa avea nici eu nimic cu ei dar ei cred ca daca volanul e pe dreapta pot sa depaseasca prin dreapta (ca doar pe acolo vad...), le iau de acolo ca sunt MULT mai ieftine iar GPL pe un seria 6...serios...si mai inmatriculeaza-l si pe Bulgaria ca sa fie totul complet si nu uita de abtibildul: "manelele e viata mea"...

• Like 4

Daca ar circula conform cu locul unde este volanul nu asa avea nici eu nimic cu ei dar ei cred ca daca volanul e pe dreapta pot sa depaseasca prin dreapta (ca doar pe acolo vad...), le iau de acolo ca sunt MULT mai ieftine iar GPL pe un seria 6...serios...si mai inmatriculeaza-l si pe Bulgaria ca sa fie totul complet si nu uita de abtibildul: "manelele e viata mea"...

Ii mai lipseste un "Naic" pe luneta si e tacamul complet.

nu cred ca are importanta unde e masina inmatriculata si cu ce merge conteaza sa fie 6 atata tot ce conteaza ca ala da 20 000 si eu dau 6- 7000 e aceeasi treaba tot atatia cai

cu ce iesi in avantaj daca platesti impozit la stat? asta e taxa prostului

• Like 1

nu cred ca are importanta unde e masina inmatriculata si cu ce merge conteaza sa fie 6 atata tot ce conteaza ca ala da 20 000 si eu dau 6- 7000 e aceeasi treaba tot atatia cai

cu ce iesi in avantaj daca platesti impozit la stat? asta e taxa prostului

Si pt ce Iti iei 450i daca vrei sa'l treci pe gaz?in fond pe tine te intereseaza doar caroseria,6 sa fie,ia-ti un 6'ar de Anglia fara motor,ii atasezi un motor de 3'ar 1.6-1.8 legat si sudat pe ici pe colo si ai 6'ar ;),si iesi si mai ieftin asa....

Eu nu inteleg care este problema daca iti pui gaz pe masina. Adica daca cumperi o masina de 70 000 Euro trebuie sa bagi in continuare bani in masina cu nemiluita? Daca poti face o economie gata esti taran, cocalar, nemtii pot umbla cu Cayenne, ML, A8, S Classe pe gaz, noi nu, romanul decat sa economisesca banii de benzina si sa faca ceva cu banii aia, prefera sa arunce banii pe benzina.

In Romania si daca va ajunge 10 lei litrul de benzina majoritatea vor manca biscuiti cu mustar acasa doar ca sa aiba bani sa puna benzina decat sa se gandeasca la alte alternative mai economice.

• Like 2
  • Downvote 1

@Cosm1n:

In general cei care-si pun GPL pe o masina de genul asta nu au bani sa o intretina corespunzator.

In Germania e cu totul altceva. Acolo daca nu ai bani s-o intretii, nu vei putea circula cu ea prea mult pentru ca nu va trece inspectia tehnica si acolo nu merge cu spaga.

Nu ai cum sa-ti pui pneuri sh, nu prea ai cum sa faci tiganii.

La noi reteta e urmatoarea: Ai bani cam de un Logan nou, dar vrei seria 6 sau 7 cu motor V8. N-ai bani de un set de pneuri, n-ai bani de un set de amortizoare, stai si la garsoniera, dar totusi vrei "sesar" sau "septar". Asa ca-l cumperi. Apoi ii pui si GPL pentru ca, suprinzator, motoarele mari consuma mult.

Iar daca vrei economie, de ce sa-ti iei seria 6 cu motor V8? Exista destule masini economice.

Edited by Service Premium
  • Like 1

N ai prins esențialul

Am inteles Cefi, ca omul are 7000 de euro si dect sa stea pe curul lui si sa isi cumpere un Passat sau mai stiu eu ce masina sa o poata intretine el vrea avioane, eu ziceam de cei care blameaza GPL-ul pe masina.

@Cosm1n:

In general cei care-si pun GPL pe o masina de genul asta nu au bani sa o intretina corespunzator.

In Germania e cu totul altceva. Acolo daca nu ai bani s-o intretii, nu vei putea circula cu ea prea mult pentru ca nu va trece inspectia tehnica si acolo nu merge cu spaga.

Nu ai cum sa-ti pui pneuri sh, nu prea ai cum sa faci tiganii.

La noi reteta e urmatoarea: Ai bani cam de un Logan nou, dar vrei seria 6 sau 7 cu motor V8. N-ai bani de un set de pneuri, n-ai bani de un set de amortizoare, stai si la garsoniera, dar totusi vrei "sesar" sau "septar". Asa ca-l cumperi. Apoi ii pui si GPL pentru ca, suprinzator, motoarele mari consuma mult.

Iar daca vrei economie, de ce sa-ti iei seria 6 cu motor V8? Exista destule masini economice.

Hai sa fim seriosi. Urmatoarea mea masina va fi cu motor de 2.0 sau 2.2 benzina si voi trece masina pe GPL, pentru ca benzina e 5,80 si GPL-ul e 2,80, daca pot sa fac o economie de bani de ce sa nu o fac?

Si nemti au nebunii lor....pt ce Iti iei Ferrari daca il treci pe gaz??unde e farmecul...

...da si astia tot tarani sunt nu? Farmecul e ca ai aceleasi performante si te costa mult mai putin combustibilul.

Hai sa lasam discutia asta ca nu e constructiva.

Edited by Cosm1n
  • Like 2

Adica daca nu vreau sa umplu buzunarele statului si ale companiilor petroliere sunt zgarcit? Daca ai bani inseamna ca trebuie sa arunci in stanga si in dreapta asa sa te vada lumea ca nu esti zgarcit?

Pe acelasi principiu romanii isi cumpara lucruri din magazinele scumpe chiar daca le-ar gasi in alta parte mai ieftine.

Unde dracului circuli mai ieftin ?

GPL-ul nu are proprietati de ungere. GPL-ul are jumatate din puterea calorica a benzinei. Sa mergi doar pe GPL nu este OK pentru motor.

Plus ca eu tot prost te-as considera daca-ti iei motor mare si ii tragi GPL. Daca ai bani cu nemiluita, iti poti lua masina de zi cu zi, hibrida, sa la naiba de economica.

Exemplele cu nemtii sunt de prost gust. O multime de nebuni si pe acolo, plus ca noi suntem in Romania, nu la cancelar pe meleag, OK ?

Edited by Scufi
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.