Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

e greu de schimbet ?

Lancer

Recommended Posts

Am avut neplacuta surpriza a-mi gasesc masina sparta de niste idioti . Pe scurt mi-au spart geamul de la usa soferului si mi-au luat antiradarul si mp3-ul .

Intrebarea mea este daca e complicat sa schimb singur geamul sau trebuie sa merg la vreun service ? Masina e un E34 525 i cu Vanos din 94 cu geamuri electrice . E nevoie de reglaje la senzorii de la geam , sau se schimba pur si simplu geamul ?

Nu e foarte greu.Dupa ce dai panoul jos,in partea de sus a X de metal o sa ai doua sigurante de aluminiu care le tragi afara prin lateral si ai dat geamul jos.Cand il montezi pe celalalt sa vezi sa fie bagat bine pe sinele laterale.

Bafta.

post-890-1171558050_thumb.jpg

Edited by florin33

Nu e foarte greu.Dupa ce dai panoul jos,in partea de sus a X de metal o sa ai doua sigurante de aluminiu care le tragi afara prin lateral si ai dat geamul jos.Cand il montezi pe celalalt sa vezi sa fie bagat bine pe sinele laterale.

Bafta.

193675[/snapback]

pt si mi multe detalii despre cum sunt prinse etc www.realoem.com :blink:

Bafta.

193675[/snapback]

Multumesc , voi incerca in zilele urmatoare .

Am avut neplacuta surpriza a-mi gasesc masina sparta de niste idioti . Pe scurt mi-au spart geamul de la usa soferului si mi-au luat antiradarul si mp3-ul .

Intrebarea mea este daca e complicat sa schimb singur geamul sau trebuie sa merg la vreun service ? Masina e un E34 525 i cu Vanos din 94 cu geamuri electrice . E nevoie de reglaje la senzorii de la geam , sau se schimba pur si simplu geamul ?

193661[/snapback]

daca te pricepi poti sa incerci singur.

daca nu, iti recomand pe unii care au magazin si atelier pe sos. fundeni (de pe colentina spre pantelimon, la vreo 3-400 m pe stg, langa o benzinarie mol am impresia). cred ca se numesc "olimpia". am patit-o acum vreo 2 luni si mi-a placut cum s-au miscat.

bafta

193661[/snapback]

Am reusit sa-l schimb . Credeam ca e complicat dar a mers .Topicul se poate inchide . Multumesc inca o data pentru informatii !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.