Jump to content

Se vinde ;( 318d '02

ASs

Recommended Posts

Deci nu stiu ce vrei sa-ti raspund, dar iti voi raspunde ceea ce stiu:

stiu ca sunt plecat de 2 ani din tara si habar n-am despre ce taxa e vorba, cum functioneaza, de ce exista, etc ...sunt in plop cu totul... rog pe cei care au idee sa-i lamureasca pe cei care au intrebari referitoare la aceasta taxa (daca binevoiesc evident)

Masina a avut taxa platita la imatriculare (cand a fost adusa din Germania), dar nu de mine ci de proprietarul anterior.

• Like 1
  • Downvote 1

La masina asta se plateste taxa pentru ca este inmatriculata prin 2006 din cate zicea Remus. Eu pe a mea am luat-o in 2008 si el o avea deja de aproape 2 ani. Daca nu este corect poate ne spune actualul proprietar.

2005-2005 sa fi fost imatriculata... nu-mi amintesc exact dar e p'acolo

ok o dam in diverse , pai nu e mai bine sa te informezi tu putin si apoi ne spui cum sta treaba ?

este un topic de vanzare nu e o dezbatere asa ca te rog frumos sa te abtii.

nu o dam in nici o diversa, pur si simplu te intereseaza mai putin ceea ce se intampla la 2000 km distanta; eu zic ca nu-s de condamnat

Pretul de vanzare stiu ca a fost 6700euro negociabil, probabil ai ma dotat-o si tu cu ceva, dar nu optiuni spectaculoase.

Daca ziceai tu de la inceput toate detalile iti grantez ca erai mai castigat.

Edited by Dan_316i

Pretul de vanzare stiu ca a fost 6700euro negociabil, probabil ai ma dotat-o si tu cu ceva, dar nu optiuni spectaculoase.

Daca ziceai tu de la inceput toate detalile iti grantez ca erai mai castigat.

Esti in eroare, masina a costat mult mai mult... oricum pretul este complet irelevant cum este si pretul ei la prima achizitie ;)

Acum, e forum, se comenteaza, dar masina isi merita banii din punctul meu de vedere. Nici nu vorbesc de optiuni, ci pe partea tehnica s-au schimbat multe, masina asta va duce mult si bine inca.

Va duce mult mai mult decat isi pot inchipui multi.. eu am tinut-o (ma refer la partea tehnica si estetica) si intretinut-o pentru mine personal! ...nu am luat in calcul ca voi fi nevoit sa o vand vreodata (sau cel putin nu in viitorul apropiat)

Acum, e forum, se comenteaza, dar masina isi merita banii din punctul meu de vedere. Nici nu vorbesc de optiuni, ci pe partea tehnica s-au schimbat multe, masina asta va duce mult si bine inca.

daca nu are taxa platita nu merita pretul asta , hai sa fim seriosi. Dar ma rog vorbim de Bug mafia si catalina asa ca eu ma retrag .

Edited by Myx
  • Like 8

Esti in eroare, masina a costat mult mai mult... oricum pretul este complet irelevant cum este si pretul ei la prima achizitie ;)

Eroarea mea, posibil sa fi incurcat cifrele(7600) si imi cer scuze, dar nu mai am discutia de pe pm dintre mine si Remus.

...dar ma rog vorbim de Bug mafia si catalina asa ca eu ma retrag .

:unknw:

In cartea masinii e trecut doar 2010 (cand am imatriculat-o eu)...

Faza misto (poate ajuta in vreun fel) e ca in carte eu sunt primul propietar (cartea a fost schimbata la cand am facut autentificarea din cauza unor erori) :D

Edited by ASs

In Germania sunt doar vreo 6 masini mai scumpe decat a ta pe mobile.de, model 318d M47D20.

Masina cu tot cu taxa ajunge la 8000eur in tara ceea ce e foarte mult chiar si pentru starea si dotarile masinii. Cartea masinii nu are treaba cu taxa.

Cel mai bine e sa cumperi un A4 break din 2002 si o mai tii si pe asta, in mod normal ar trebui sa-ti permiti daca lucrezi afara, asta e doar o presupunere :)

Mai mult de 5000 euro nu vei lua in Romania, eventual vinde masina acolo unde esti.

Si ca fapt divers, am avut un model identic cu a tau ca motorizare si chip-tuning. Am trecut de la M47D20 la E90 cu M47TUD20 de 163cp, diferenta intre motoare la toate nivelurile e foarte mare dupa parerea mea.

Edited by Gizmo.

In Germania sunt doar vreo 6 masini mai scumpe decat a ta pe mobile.de, model 318d M47D20.

Masina cu tot cu taxa ajunge la 8000eur in tara ceea ce e foarte mult chiar si pentru starea si dotarile masinii. Cartea masinii nu are treaba cu taxa.

Asta se intampla in Germania, noi vorbim de Romania

Cel mai bine e sa cumperi un A4 break din 2002 si o mai tii si pe asta, in mod normal ar trebui sa-ti permiti daca lucrezi afara, asta e doar o presupunere :)

Mai mult de 5000 euro nu vei lua in Romania, eventual vinde masina acolo unde esti.

Nu-mi permit sub nici o forma sa cumpar inca una... muncesc doar eu si am 2 copii dintre care unul de 1 an iar masina este exclus sa o vand aici unde sunt, cu atat mai mult ca este imatriculata pe RO.

Si ca fapt divers, am avut un model identic cu a tau ca motorizare si chip-tuning. Am trecut de la M47D20 la E90 cu M47TUD20 de 163cp, diferenta intre motoare la toate nivelurile e foarte mare dupa parerea mea.

Nu se pot compara motorizarile din nici un unghi.. diferenta de tehnologie este MARE

• 5 weeks later...