Jump to content

Sfat achizitie seria 3 n47

Octavian23

Recommended Posts

As vrea sa achizionez un seria 3 SH diesel , cel putin 2009. berlina..... am in jur de 13 500 euro (mentionez ca as vrea navigatie mare, xenon, piele si volan sport,)... daca puteti sa ma ajutati cu niste pareri\sfaturi... la ce sa ma uit .

Am gasit niste masini interesante http://www.autovit.ro/bmw-320-C29944466.html aceasta mi se pare frumoasa doar o observatie cand plec dupa loc cu 1 se aude un zgomot ciudat sub masina ( un fel de clopotel) aceeasi chestie cand dau inapoi,... si in timpul mersului se aude inceput un fasait in spate... ce parere aveti ???

http://www.autovit.ro/bmw-320-C29712589.html

http://www.autovit.ro/bmw-320-C30060590.html si asta imi place dar are doar xenon si volan din ce as vrea eu...dar acesta e din germania.

http://www.autovit.ro/bmw-318-C29999104.html

Pai in primul rand ar trebui verificati kilometrii aia ca mi se par "standard" pentru Romania. Apoi daca ai posibilitatea sa o verifici la reprezentanta sa fii impacat ca ai cumparat o masina buna. In rest inainte de astea uita-te atent la masina de accidente, parti revopsite, ca totul sa functioneze cum trebuie, etc.

Pai in poze,toate arata bine.

Eu, in locul tau as cauta una la un dealer bmw in germania,cu km cit mai putini si apropiata de suma de bani.

La 13 mii de euro, trebe sa tai de pe lista multe optiuni.

Adica , decat navi ,piele si 3oomiikm, mai bine cheala si 100mii( reali )

Edited by sbircris

cum ar fi ??? cele care le am prezentat mai sus , cum ti se par?

Daca ai avea rabdare si ai cauta folosind functia search, ai gasi pe forum toate informatiile necesare, atat legate de motorul N47, cat si legat de riscurile achizitionarii unui autovehicul second-hand, cat si pareri si exemple de masini aflate la vanzare din modelul cautat de tine.

Este destul de greu de urmarit un forum, plictisitor, si mai ales obositor, daca fiecare deschide care un topic nou si cauta raspunsuri personalizate pentru intrebari comune....inarmeaza-te cu rabdare, foloseste functia search dupa cuvinte cheie (n47, sfat achizitie, etc), posteaza pe topicuri deja existente unde ai mai multe sanse sa primesti un raspuns mertinent, studiaza si aria de mica publicitate.

Asa cum spunea si Eugen mai sus gasesti cam toate raspunsurile de care ai nevoie inainte sa achizitionezi o masina aici pe forum. Intradevar motoarele de 2000 de 143, 177 si 184 de cai au unele probleme la distributie. La 13,500 e greu sa gasesti un E90 LCI cu km putini si dotat. Orice ar fi testeaza masina la un dealer BMW inainte sa o cumperi ( pentru istoric si sa nu aibe vreo problema ).

alea luate de la marocani sau turci, da.

le gasesti in ro pe autovit, la preturi" accesibile"

si ful opsan

inmulteste 5 cu 40000 de km si ai sa vezi cati kilometri, minim, au masinile la banii astia.

ma plimb de mult timp, sa gasesc una cu date reale, de pe autovit.

Edited by ready

mai mult de jumate an am cautat pe autovit, si pana la urma am gasit una careia i-am putut verifica istoricul si cu km reali era ce imi doream, a fost si mai scumpa intradevar, doar 200 a lasat omul din pretul, dupa un an am aflat ca masina a fost cumparata din leasing din DE, masina e mai bine de un an jumate la mine si sunt multumit de ea, am mai facut si eu 50 de mii cu ea de atunci :thumbsup: Edited by arabu09

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.