Jump to content

Mici probleme E46

ral

Recommended Posts

Salut,am un e46 318,M43 din 99,iar de cand am luat-o am observat ca trapa are momente cand nu se ridica in sus si cand o inchid ori din one touch ori normal se inchide pana la jumate apoi se da cativa cm inapoi,trebuie sa o inchid treptat sa apas scurt pe buton,iar plafoniera se aprinde cand vrea ea,cand nu se aprinde nu mai funcioneaza nici butonul.Aveti idee ce trebuie sa verific,sau daca o pun pe tester apar aceste probleme>?Multumesc

legat de trapa, in momentul cand prinde un obstacol la fel ca si geamurile electrice se da putin innapoi, acest obstacol il poate constituii o piesa uzata care nu mai aluneca cum trebuie pe sina sau agata undeva, poate fi vorba si de mizerie, praf acumulate pe acolo, lipsa de vaselina care sa unga angrenajele, in momentul cand motorul se forteaza consumul de curent(amperajul) creste si atunci calculatorul il va oprii

Legat de lampa de la plafoniera sar putea sa fie de vina contactele firelor din mufa, am intalnit la 2 e46 problema asta si am schimbat mufa. Atentie daca atingi firele unele de celelate si o sa faca scurt sunt toate sansele sa nu mai functioneze deloc

Salut,am un e46 318,M43 din 99,iar de cand am luat-o am observat ca trapa are momente cand nu se ridica in sus si cand o inchid ori din one touch ori normal se inchide pana la jumate apoi se da cativa cm inapoi,trebuie sa o inchid treptat sa apas scurt pe buton,iar plafoniera se aprinde cand vrea ea,cand nu se aprinde nu mai funcioneaza nici butonul.Aveti idee ce trebuie sa verific,sau daca o pun pe tester apar aceste probleme>?Multumesc

Aceeasi problema am avut-o si eu la 316i m43 din 98/octombrie. Scoate consola de la plafoniera, deconecteaza mufa,scoate becurile, scoate placa afara (o sa te chinui umpic) si uita-te atent la pini. Al meu era umpic dezlipit, iar in momentul cand miscam de conectorul cu pini, se aprindea si se stingea. Foloseste o lupa sa vezi care e dezlipit si cositoreste-l.

Edited by Nicoara Alex

Aceeasi problema am avut-o si eu la 316i m43 din 98/octombrie. Scoate consola de la plafoniera, deconecteaza mufa,scoate becurile, scoate placa afara (o sa te chinui umpic) si uita-te atent la pini. Al meu era umpic dezlipit, iar in momentul cand miscam de conectorul cu pini, se aprindea si se stingea. Foloseste o lupa sa vezi care e dezlipit si cositoreste-l.

Multumesc pt.informatii,am scos-o azi si intr-adevar mufa e fixata cu o bucata de hartie,nu mi-am batut capul prea mult am lasat-o asa deocamdata.