Jump to content

Schimb Jante BMW Styling 194 M

Fabolous

Recommended Posts

Asa cum spune si titlul schimb 4 Jante BMW Styling 194 M de pe masina mea. Pentru cei ce nu stiu vin in doua dimensiuni, cele de pe fata sunt 8x17 si ET 34 iar cele de pe spate sunt 8,5x17 si ET37. Sunt "incaltate" cu cauciucuri Nankang Sport NS2 noi rulate maxim 1000 km. Sunt intr-o stare foarte buna, nu sunt sudate sau strambe doar doua dintre ele prezinte cateva "julituri" pe buza dar nu ceva foarte rau.

Am atasat o poza informativa dar cine doreste sa le vada se rezolva.

Doresc sa le schimb cu jante BMW Styling 193 de preferat cu cauciucuri si in stare foarte buna si bineinteles ofer diferenta.

post-47615-0-29746700-1376777229_thumb.jpg

Asa cum spune si titlul schimb 4 Jante BMW Styling 194 M de pe masina mea. Pentru cei ce nu stiu vin in doua dimensiuni, cele de pe fata sunt 8x17 si ET 34 iar cele de pe spate sunt 8,5x17 si ET37. Sunt "incaltate" cu cauciucuri Nankang Sport NS2 noi rulate maxim 1000 km. Sunt intr-o stare foarte buna, nu sunt sudate sau strambe doar doua dintre ele prezinte cateva "julituri" pe buza dar nu ceva foarte rau.

Am atasat o poza informativa dar cine doreste sa le vada se rezolva.

Doresc sa le schimb cu jante BMW Styling 193 de preferat cu cauciucuri si in stare foarte buna si bineinteles ofer diferenta.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.