Jump to content

vreau E32

just*rzv

Recommended Posts

scuze scuze, mii de scuze. era vorba de un E32!!! abia acum am vazut ca am scris e39 735i....ce sa-i faci invatat cu 5ar, si e39 am scris o prostie, normal ca n-avea cum sa fie nici un e38 in banii astia ce draq ca nu-i matiz

Apropo de E32, e unu parcat pe bulevardul Timisoara, la o statie de Plaza.

E superba masina, un 750i alb cu jante Alpina si piele crem.

L-a mai vazut careva?

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are un prieten 730i V8 E38, automata, 1994, consum urban in Suceava 17-18%, dar nu recomand fiind vorba de un motor M60. Oricum la masinile astea poti cheltui de cateva ori valoarea lor la reviziile tehnice + carburant intr-o perioada scurta de exploatare.

• 1 month later...

cand vb de bmw te gandesti deja la consum. dar reversu medaliei e ca ai cam dublu cp de la masinile din juru tau. eu am un e32 735i la 211 cp din 87' si am aproape de 300000 de km . il am de la 223000 si pana acum nu pot sa spun ca am avut prob cu motoru dar tot ce inseamna filtre schimburi au foat facute la timp ( chiar mai repede decat trebuie) . in rest am observat ca e o idee mai scump sa intrti unu de asta decat un model mai nou aici referinduma la pretul pieselor care de obicei e mai mare cu 10-15% la cele mai vechi. eu il am full optin mai putin climatizarea care a fost data jos de vechiul propietar pt ca i se stricase compresorul si nu a avut bani de altu nou ( vreo 8500 ron) . cu consumul avand in vedere ca sunt din ab sunt ffff multumit adik e camde 10%-11% nu mai mult , iar pe exterior daca vrei sa mergi pt consum poti sa obti si 8,5 -9 % dar il lasi sa prinda viteza in timp si te limitezi la 120-130 nu il calci ca la curse. eu am facut un drum de mare dus intors( cam 1250 km) cu 115 litri ceea ce spun ca e ok . daca as fi plecat cu opelu ( un vectra 93') as fi avut dureri de spate pana acolo si nici nu cred ca am fi mers cinci pers cu bag care le-am avut.pt mine e o masina ok rapida daca trebuie si comoda tot timpu. nu zic ma deranjeaza si pe mine sistemu asta de "TAXA DE LUX" pt motoarele ce depasesc 3000cmc dar asta e nu ii pot calca pe cei ce au dat legea ca mi-as strica masina :) . parerea mea e ca ies tot timpu cu fotoliu in oras e mare dar agila si nu e chiar asa de grea cum spun uni . in comparatie cu un 525 din 2005 e mai grea cu 114 kg ceea ce mi se pare imfim avand in vedere tehnologia din cel de al doilea si cea din primu.

si in plus parerea mea ca motoarele care nu au apucat sa fie prea tehnologizate din punct de vedere electric sunt mai ok si au viata mai lunga si cu mai putine prob . ii vad zilnic pe cei cu motoare noi ca isis fac teste lunart sau chiar saptamanal. de cand ma stiu am avut numai BMW primul a fost o mostenire de la tat care il avea si el de la bunicu un 1600-2 din 62' cu care am ajuns sa fac 1478000 de km si abia atunci l-am segmentat. pacat ca ma lovit un tampit si nu am mai avut ce sa fac decat sa ii iau motoru si cutia .

cand vb de bmw te gandesti deja la consum. dar reversu medaliei e ca ai cam dublu cp de la masinile din juru tau.

Nu prea.

eu asa as spune si nu prea pot sa spun masini de aceasi varsta cu e32 care au cai respectivi si in ziua de azi uiate in jurul tau ca 10max 15 % din masinilor care te inconjuara au mai mult de 120 cp in rest se opresc in jurul cifri 100.

PĂŁi tu compari motoare de peste 3 litri cu majoritatea maÂşinilor de 1.4, 1,6 Âşi 1.9tdi?

Dacã faci o comparaÞie logicã, adicã cu motoare de cilindree similarã, rezultatul nu este atât de Îmbucurãtor.

iti dau dreptate doar daca e vb de aceeasi cilindree dar masini mai noi decat e32. parerea mea ca la bani care ii dai pe un e32 nu prea gasesti masini de la alta firma care sa iti ofere comfort siguranta si puterte de mai mult decat de ajuns pt drumurile din tara noastra. adevaru e ca nu ii ff greu sa iti iei un bmw ci mai greu e sa-l intreti. repet parerea mea. singuru inconvenient la el e impozitu parerea mea nu ma deranjeaza consumu nici anu de fab de cand il am nici macar rca-ul dar impozitul e de ***** , taxa de lux bine ca nu pun asti taxa si pe lungimea masini si pe marimea jantelor ca atunci mi-as lua role.