Jump to content

Vand BMW E81/ 118d, fabricatie 2009!

bobyV

Recommended Posts

Salutare,

M-am hotarat sa o dau pentru ca in cca 3 saptamani voi avea o noua masina..din aceeasi familie :) Sigur ca o voi pastra si pe asta in situatia in care nu voi obtine pretul corect... :hairy:

Am cumparat-o acum 1 an ( 04.08.2012 ) din Neuss/Germania ( dealer AutoSL - www.autosl.de ).

Acum are 124.300km . Avea 107.000 km cand am luat-o.

E fabricata in 06/2009 cu prima inmatriculare in 11/2009 . A avut un singur proprietar anterior.

Dotarile nu sunt foarte multe dar cand am ales-o am avut un buget limitat la o anumita suma si am hotarat sa merg pe un numar scazut de km in detrimentul unor dotari mai bune. O alta conditie a fost sa aleg o masina vanduta de un dealer specializat pe marca BMW.

VIN-ul este WBAUB3105DVL13329 . Am avut lista dotarilor si codurile aferente dar nu o gasesc . Daca vreun coleg care are acces la aceste info dupa VIN le poate enumera, ii raman dator.

Cele mai importante cred ca sunt senzorii parcare spate, tempomat, volan M, comenzi pe volan.

Jantele care apar in poze le-am inlocuit de putin timp tot cu un set pe 16, acestea urmand sa fie folosite pentru rotile de iarna.

Anvelopele sunt 195 55 R16 87H Continental EcoContact 5 fabricatie 2013 , au mai putin de 2000km rulati. Anvelopele de iarna sunt BFGoodrich G-Force Winter 205 55 R16 91H noi, cu eticheta.

In afara de roti, singura investitie pe care am facut-o a fost intr-o evacuare Fox dubla.

I-am facut o revizie acum fix 1 an si una in aprilie anul asta, la interval de 10.000km, cand i-am schimbat si placutele de frana fata/spate. Ambele revizii au fost trecute in cartea de service.

Alte investitii nu necesita. Nu are zgomot metalic de lant sau alte probleme. Singurul eveniment mai putin placut s-a petrecut acum cateva luni cand mi-am gasit geamul de la sofer spart si trimul de pe volan zgariat in incercarea unui hot nepriceput de a-mi fura airbag-ul de la volan. Problema s-a rezolvat cu o investitie maricica, neavand asigurare casco.

Are o zgarietura pe manerul usei din dreapta. Se poate observa intr-una din poze.

Pretul l-am fixat in urma unui search pe mobile.de dupa masini avand ca tara de provienenta Germania, km pana in 125.000, 118d, cu fabricatie dupa 2009. Ca sunt cu 3 sau 5 portiere nu e relevant , preturile sunt aceleasi. Fara minim 11.000- 11.500 eur, cu tot cu cheltuielile aferente de drum, taxe etc., nu se poate cumpara una si asta daca alegeti dintre primele anunturi in ordinea pretului, majoritatea la dealeri turci.

10.800 eur

post-57270-0-89782900-1376997487_thumb.jpg

post-57270-0-71076200-1376997494_thumb.jpg

post-57270-0-47032800-1376997502_thumb.jpg

post-57270-0-55671000-1376997515_thumb.jpg

post-57270-0-79098800-1376997639_thumb.jpg

Edited by bobyV

Data for vehicle identification number: WBAUB31050VL13329

Model description: 118d UL

Market: Europe

Type: UB31

E-Code: E81

Chassis: Hatch Coupé

Steering: left

Doors: 3

Engine: N47 - 2,00l (105kW)

Drive: Rear-Wheel Drive (sDrive)

Transmission: manuel

Body Color: TITANSILBER METALLIC

Upholstery: STOFF ELEKTRA/ANTHRAZIT

Production date: 16.06.2009

Assembled in: Leipzig

Code

Description (interface)

Description (EPC)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selection of COP relevant vehicles

S1CBA CO2 UMFANG CO2 package

S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto start/stop function

S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration

S230A EU SPEZIFISCHE ZUSATZUMFAENGE Extra package, EU-specific

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Multifunction f steering wheel

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sports leather steering wheel

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Fold-in outside mirror

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours

S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit

S441A RAUCHERPAKET Smoker package

S473A ARMAUFLAGE VORN Armrest front

S493A ABLAGENPAKET Storage compartment package

S4UKA 5-SITZIGKEIT 5-seater

Code

Description (interface)

Description (EPC)

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC), rear

S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights

S530A KLIMAANLAGE Air conditioning

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control

S5DCA FONDKOPFSTUETZEN KLAPPBAR Rear-seat headrests, folding

S612A BMW ASSIST BMW Assist

S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Preparation, mobile phone, Business

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 for DVD

P7RPA ADVANTAGE PAKET Advantage package

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG NATIONAL VERSION GERMANY

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Telematics access request,country-spec.

S8SPA COP STEUERUNG Control unit COP

Code

Description (interface)

Description (EPC)

S4AKA INTERIEURLEISTEN SILBER Interior trim finishers silver

S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German

L.E. : Spor la vanzare! :)

Edited by mgs

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

O alta varianta la care m-am gandit si pe care as putea sa o propun in vederea vanzarii este si posibilitatea achitarii unui avans de minim 6500 eur iar diferenta in rate lunare fixe timp de cel mult 1 an. Aici este de discutat, cumparatorul trebuie sa fie un membru cu ceva vechime pe forum dar asta nu e singura conditie. Trebuie sa demonstreze prin documente ca are un venit lunar care sa-i permita achitarea ratei respective, in functie si de celelalte rate lunare pe care le are catre terti creditori. Lucrez intr-un mediu care imi permite sa verific aceste lucruri si cred ca as putea avea incredere intr-un coleg care indeplineste cel putin 'pe hartie' aceste conditii.

In aceasta situatie pretul masinii ar fi de fix 10500 eur, din care 6500 eur i-as avea nevoie drept avans.

Vreau sa o vand asa ca uitandu-ma la ce preturi de tot rahatul se vehiculeaza pe autovit pentru modele asemenatoare si cum romanul cauta de regula ieftin inainte de bun, si neaparat in 4-5 usi sunt nevoit sa mai scad din pret.

9200 eur

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.