Jump to content

sfat achizitie

pepito86

Recommended Posts

Lol...Are xenoane in proiectoare. :rolleyes:

pozele cu maºinã sunt de când am cumpãrat-o ;) avea xenomane În proiectoare ºi pe fazã lungã... plus folie pe faÞã.. toate astea au fost date jos de mine... aºa cã te rog abÞine-te..

mda am deschis acest topic cu speranţa că voi primii informaţii despre 2 maşini de la cei care cunosc mai bine ca mine... dar după 6 pagini am înţeles 2 lucruri... 1 stau prost cu gramatică şi aici nu am contrazis pe nimeni şi mi-am cerut scuze mai mult de atât nu am ce face.... 2 toată lumea mă luat peste picior că am 26 de anii şi că nu e de mine o maşină ca seria 5.... că am de gând să fac linute bling bling şi alte aberaţii care le-am citit aici... nu am făcut în 3 anii cu maşina care o am şi nu aveam nici de acum înainte acest gând... păcat că unele persoane mă judeca fără să mă cunoască... plus de asta văd că a început să-mi apară şi profilul de fb deşi nu înţeleg care e rostul.. dacă cineva vroia să afle putea să mă întrebe..

oricum deja să ajuns prea departe şi îmi este de ajuns... mulţumesc celor care chiar miau dat un sfat util ..mă voi gândi bine înainte să cumpăr următoarea maşina..

se poate închide topicul... sau să fie lăsat poate cineva mai găseşte o greşeală în ortografia mea să mai ţină 2 3 pagini....

Edited by pepito86

Ma omule, tu chiar ai mintea odihnita ?

Ti-am spus sa-mi dai seriile de caroserie ale celor doua masini si o sa-ti spun istoricul ! Pai asta e ajutorul suprem pe care l-ai putea obtine de pe forum !

tocmai Încercam sati dau msg... am sunat azi am cerut detalii despre 535 ºi toate bune ºi frumoase pânã am cerut seria... a zis cã nu are cartea la Îndemânã ºi Îmi va trimite pe mail În 20 min poze cu seria... asta se Întâmplã la ora 14:00.. din pãcate sa fãcut cã a uitat plus de asta mi sa pãrut puÞin ciudat când am Întrebat de preÞ.. de la 16 mii a scãzut fãrã sã insist la 15200....

Daca ti-a facut reducere asa "ca ai dat telefon",e clara treaba,masina cu probleme,poti sa te astepti la ceva serios la ea.. In general,cineva care stie ca masina este teapana,nu intampina probleme,dispune de toate actele si are totul "la vedere" pentru ea,cu foarte foarte greu sa-ti mai lase din pret dupa negocieri serioase. Dar la astia care iti fac reduceri asa ca ai tu vocea mai subtire si incepe numarul tau cu 07... ,e clar ca masina nu e in mintile ei. Probabil,la negociere,ajungeai pe la 14000 cu ea,dar cine stie cat mai bagai pe langa

am o ĂŽntrebare dacĂŁ nu deranjez.. te simĂži ĂŽmplinit Âşi bine cĂŁ mi-ai pus profilul de fb ĂŽn topic? chiar avea rost? sincer? nu cred cĂŁ am jicnit pe nimeni aici ca sĂŁ faci asta... plus de asta mi-am recunoscut greÂşealĂŁ ĂŽn legĂŁturĂŁ cu ortografia mi-am cerut scuze Âşi am sĂŁ ĂŽncerc sĂŁ fiu mai atent de acum ĂŽnainte..

sper mĂŁcar cĂŁ ai avut o zi ĂŽmplinitĂŁ descoperindu-mi profilul ;)

Deci eu am inteles 2 chestii:

1. Pepito vrea motor fara numar, numai sa se stie pe ici pe colo, prin partile esentiale, ce implica numarul; cam acelasi lucru cu sinucigasii aia care fac tam-tam ca se arunca de pe vreo cladire, vin 'jdemii de televiziuni, politie, pomieri si ... finalul il stim toti.

2. O buna parte din userii acestui forum sunt agramati, iar o alta buna parte ii sustine ... posesorii de bmw (in general) sunt cocalari/agramati/cefe late? ghici ghicitoarea mea ...

Edited by rain
  • Downvote 1