Jump to content

Care ar fi alegerea optima?

juristul2000

E30 sau 525?  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vad ca sunt primul care a votat. Eu am avut in vedere mai multe modele, pana la urma mi-am luat E34, din mai multe motive.

Depinde ce vrei de la masina cand o alegi. Daca vrei o masina mai "sportiva" alegi E30, preferabil cu motor 2.5, iar daca vrei o masina mai confortabila alegi E34. Modelul 525i 24v e destul de sportiv :blink:

Daca vrei sa alergi, iti recomand ursulet (e30) dar sa stii ca majoritatea din Romania sunt forjate, cat despre e34 525 24v este o masina mare de familie, are ceva sportivitate, dar mai confortabila si cu mai multe optiuni, de obicei gasesti ursuleti cu putine optiuni la motor de 2.000. In locul tau as lua 525 :) Succes in alegerea ta si sa ne citim cu bine pe viitor cand te vei decide :) :blink:

Se pare ca intradevar balanta este inclinata spre 525.De ce raportul confort putere este mai bun>?Motorul este mai fiabil?Sau?

194710[/snapback]

Deci la 525 e34 fata de 320 e30 sunt diferente:1)525 este mai confortabil la drum intins; 2)525 are 190 de cp, peste 320; 3)525 este mai spatios; 4)legat de e30, majoritatea din Romania sunt "alergate"; 5)525 are mai multe optiuni decat 320; 6)Multi posesori de e34 recomanda 525 datorita puterii si confortului, pe cand 320 are ceva putere dar nu este atat de confortabil; 7) 525 consuma mai mult decat 320. Deci eu raman la parerea ca un 525 e34 se renteaza mai mult decat un 320 e30 :blink: :) Succes

Cred ca m-am convins pt ca am fost azi si am dat o tura cu e34-le pe care vreau sa-l iau.Motorul ceva de vis toarce tare frumos.Masina are clima ,full electric, si nici interiorul nu arata atat de rau.Ce trebuie schimbat la ea ar fi toba finala si telescoapele ca sunt varza rau.Cat ar ajunge 4 telescoape sport pt ea?Merci baieti, mare ajutor

Masina are 330000 km si un pret de 4700euro, e mult?Mai are abs si auto-blocant

Edited by juristul2000

nici nu se compara cu urs. e30 e mult mai invechit.

@aleXspeed: tu chiar crezi ca e posibil sa aiba doar 330.000km? cred ca poti numara doar pe degete E34 din romania cu rulaje de sub 500.000km, in rest multe date inapoi :|

195481[/snapback]

Macar este mai aproape de realitate decat sa spuna propietarul ca a avut doar 150.000 cum este la moda :blink:

Pret final 4300 euro telescoape varza usile din dreapta fata si spate nu se pot deschide din exterior, toba finala sparta.Merita banii ca vreau sa o iau la sfarsitul sapt.Merci de ajutor

196089[/snapback]

:blink: gasesti mai bune si in pret mic,e o chestie de rabdare si timp

Care poate sa-mi spune care ar fi pretul corect pt masina descrisa de mine.Un pret cu care sa nu-mi iau teapa?

198092[/snapback]

Un pret corect ar fi 2500 euro poate, insa nu se merita sa cumperi o masina lovita cand e vorba de E34...Mai bine dai in jur de 5000 de euro de la inceput si cumperi o masina relativ buna..

Edited by Ciupanezu