Jump to content

ok va multumesc mult pentru inchiderea postului cu butonii

Recommended Posts

auzi dar nu mai bine o lasam asa daca voi oricum credeti ca nu cumpara nimeni. ce rost are daca aici e dictatura si aveti conceptii prestabilite de ce sa incerc eu sa le schimb.

ramana singuru adevar ca postu a avut succes daca nici aici nu sunteti de acord asta e. ms mult din secunda asta am inchis pagina cu forum si nu o mai deschid.

suna la el si intreaba ca user are...

omu a zis clar ca a luat numaru de pe forum dar nu sunt olbigat eu v-am zis ce aveam de zis nu e interogatoriu.

@carcase

nu-l poti contacta?

de unde stii ca e user pe acest forum? Ai anunt de vanzare si in alte locuri sau doar aici? Cat de posibil e ca acel user sa iti fi vazut anuntul in alta parte?

suna la el si intreaba ca user are...

usar, bre, ce nu-ntelegi?!

auzi dar nu mai bine o lasam asa daca voi oricum credeti ca nu cumpara nimeni. ce rost are daca aici e dictatura si aveti conceptii prestabilite de ce sa incerc eu sa le schimb.

ramana singuru adevar ca postu a avut succes daca nici aici nu sunteti de acord asta e. ms mult din secunda asta am inchis pagina cu forum si nu o mai deschid.

ma rog, erau preconcepute, da' deh...

si conceptiile alea, asa cum le vezi tu, in orice comunitate se numesc REGULI ori REGULAMENTE, pe care nici macar nu le-ai citit, d'apai sa le mai si respecti :excl:

din secunda asta am inchis pagina cu forum si nu o mai deschid.

nu sunt olbigat eu v-am zis ce aveam de zis nu e interogatoriu.

nu, nu esti obligat, dar te-ar fi ajutat

ok

daca asta e alegerea ta, atunci macar nu o numi "dictatura". Ai avut de ales.

iti multumim pentru interesul aratat fata de forum.

• Like 1

aha, deci e de pe forum, din Braila.

PIMP, cum comentezi?

PIMP la nunta ?? era mire sau mireasa ?

http://www.mirificstudio.com/wp-content/gallery/costume-mire-ginere-bucuresti-dinasty/Dinasty%2018.jpg

ca nu stiu despre cine vorbim :pardon:

eu tare sunt curios cins este usarul de pe acest forum, care a cumparat butoni BMW ca sa mearga la nunta.

de asemenea sunt curios unde se tine nunta si daca e pe baza minoritati.

• Like 1

eu tare sunt curios cins este usarul de pe acest forum, care a cumparat butoni BMW ca sa mearga la nunta.

de asemenea sunt curios unde se tine nunta si daca e pe baza minoritati.

de fapt era un parastas la Sibiu... si omu' era doar in trecere prin Bucale

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.