Jump to content

vas de expnsiune

kretzu

Recommended Posts

ti-a crapat cumva?

194654[/snapback]

nu...doar s-a rupt un "tamburush" din cauza vechimii ca am schimbat eu racordu ala de la radiator si cand am pus furtunashu ala mic se crapase deja...si tre sa iau tot vasu de expansiune aku pt..kktu ala...ata ete..

Poti sa lipesti locul ala, sa-l blindezi adica, si sa faci alta gaura cu alt shtutz in alta parte avasului de expansiune....shtutz gasesti la materiale de instalatii sanitare...la accesorii pt PVC...si obtii aceeasi functionalitate cu un pret mic....

Succes la oricare dintre variante :blink:

Poti sa lipesti locul ala, sa-l blindezi adica, si sa faci alta gaura cu alt shtutz in alta parte avasului de expansiune....shtutz gasesti la materiale de instalatii sanitare...la accesorii pt PVC...si obtii aceeasi functionalitate cu un pret mic....

Succes la oricare dintre variante :)

194783[/snapback]

sa stii ca as fi foarte tentat sa nu dau inca 1 mil si ceva pe tot vasu ala de expansiune...da ce sa mai zic aku...macar il schimb :blink: si stiu ca ani de zile nu mai am treaba cu el... :)

Si daca-l repari ai aceeasi multumire :blink: si mai e si facut de mana ta...eu am mare respect pentru cei ce se implica in tehnica masinii proprii... :) inseamna ca chiar isi iubesc masinile...intr-un fel aparte :) Edited by iulian518i

Si daca-l repari ai aceeasi multumire :) si mai e si facut de mana ta...eu am mare respect pentru cei ce se implica in tehnica masinii proprii... :) inseamna ca chiar isi iubesc masinile...intr-un fel aparte :)

194885[/snapback]

da intr-un fel aparte...adica cumperi piesa si ti-o montezi :blink:

E adevarat ca ai un sentiment de implinire cand repari ceva cu mana ta insa doar atata timp cat folosesti piese ca lumea nu improvizatii gen MacGyver :)

194905[/snapback]

MacGyver o sa fie legenda pe veci cred :blink:

Ms pentru comparatii

Succes la cumparaturi...ia-ti unul nou noutz...o sa-l ai si peste un mileniu... :blink: dar o sa contrasteze cu motorul ...cam vechi...deci ia-ti si un motor....dar, vai, o sa contrasteze cu caroseria...daci...vopseste-o :)...ce, credeai ca-ti spun sa o schimbi???

Succes, oricare dintre variante alegi :)

Eu stiu cum e cu masina visurilor...

Ms pentru comparatii

Succes la cumparaturi...ia-ti unul nou noutz...o sa-l ai si peste un mileniu... :blink: dar o sa contrasteze cu motorul ...cam vechi...deci ia-ti si un motor....dar, vai, o sa contrasteze cu caroseria...daci...vopseste-o :)...ce, credeai ca-ti spun sa o schimbi???

Ms pentru comparatii

195132[/snapback]

caterinca de doi bani altceva nu pot sa zic...pacat

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.