Jump to content

VAND SEMNALE DEPO PENTRU E46

Madlen

Recommended Posts

daca este bisnita sau nu pe mine m-au costat 170 ron cu tot cu transport din Abrud si am astepta 7 zile pana au venit din Germania, uite aici si poza pentru ca am gasit tranzactia in contul meu okazii..oricum daca ati fi fost interesati, ati fi facut o oferta,nu vad discutiile inutile

aveti si data in tranzactie cand au fost cumparate..

daca nu le vreti de la mine cu 130 ron luatile de pe okazii cu 152 ron + transport

post-30814-0-96820900-1378409493_thumb.png

post-30814-0-94859700-1378409822_thumb.png

Edited by Madlen

Poate nu sunt Depo, de aici si alt pret.

Exact din linkul pus de mine am cumparat eu acum 2 sau 3 saptamani pt un prieten. Si erau DEPO 100%.

Nu contest faptul ca initiatorul ar fi platit suma de care zice, dar atata timp cat se gaseste mai ieftin... Eu ce sa ii fac daca nu a cautat mai bine cand le-a cumparat.

Poza cu semnalele cumparate din linkul cu 90 lei.

http://img11.imageshack.us/img11/4915/eecy.jpg

Daca te uiti cu atentie se vede ca scrie in colt jos DEPO pe semnalizare ;)

ca sa nu mai fie problema 70 ron, kenbobo ar trebui macar sa te uiti pe okazii, ca astea care le vand eu sunt tot la 152 ron si acum,nu stiu ce ai luat tu.. scrii pe okazii "semnale e46 este ultimul anunt..daca este bmw-ul tau poti face o poza mai de jos cum am facut eu mai sus? vreau sa vad si eu mai bine cum se vad semnalele astea pe negru..ms Edited by Madlen

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.