Jump to content

Sistem audio

Stama

Recommended Posts

Salut,

Am un bmw e39 fara ski pass si nu stiu ce sa aleg(boxe / subwoofer si las boxele stock).

Nu vreau muzica sa se auda afara sau ceva de genul, vreau sa fie claritate si un bass simtitor.

Boxele pe care le-as cumpara ar fi Hertz DCX 130.3(4 X 40w RMS).

Pachetul complet la care as avea acces sa il achizitionez intr-un pret bun ar fi Magnat t30 (300RMS)

Neavand acel ski pass am inteles ca nu prea se intelege bassul cum ar trebui(e adevarat?), si sa imi dau gaura in tabla nu sunt deacord.

Aceste boxe Hertz sunt de 13mm, iar adancimea o au de 5.2, iar la e39 nu am auzit ceva concret de la nimeni in legatura cu adancimea, daca ma puteti ajuta si cu aceasta informatie ar fi perfect.

+ recomandati-mi un CD player bun, maxim 300 lei.

Intrebarea mea e: sa optez sa imi iau cele 4 boxe hertz sau sa raman cu cele stock si sa pun subwoofer-ul ?

Astept pareri/sfaturi,

Multumesc anticipat.

Salut,

Am un bmw e39 fara ski pass si nu stiu ce sa aleg(boxe / subwoofer si las boxele stock).

Nu vreau muzica sa se auda afara sau ceva de genul, vreau sa fie claritate si un bass simtitor.

Boxele pe care le-as cumpara ar fi Hertz DCX 130.3(4 X 40w RMS).

Pachetul complet la care as avea acces sa il achizitionez intr-un pret bun ar fi Magnat t30 (300RMS)

Neavand acel ski pass am inteles ca nu prea se intelege bassul cum ar trebui(e adevarat?), si sa imi dau gaura in tabla nu sunt deacord.

Aceste boxe Hertz sunt de 13mm, iar adancimea o au de 5.2, iar la e39 nu am auzit ceva concret de la nimeni in legatura cu adancimea, daca ma puteti ajuta si cu aceasta informatie ar fi perfect.

+ recomandati-mi un CD player bun, maxim 300 lei.

Intrebarea mea e: sa optez sa imi iau cele 4 boxe hertz sau sa raman cu cele stock si sa pun subwoofer-ul ?

Astept pareri/sfaturi,

Multumesc anticipat.

Eu nu iti recomand subwooferul, am montat mai multe pachete Magnat, pe cateva masini, printre care si un e46 si se auzea destul de slab in masina (probabil in e39 se aude si mai slab daca nu ai ski pass-ul)

Iti recomand sa pastrezi boxele stock si sa montezi subwoofer-ul original Nokia.O sa ai de cautat dar e singurul care iti completeaza bass-ul fara alte modificari.

O sa mai ai nevoie de un amplificator si un adaptor high-low pentru semnal.

nu ma multumesc cam deloc cei maxim 15w/difuzor de pe stock, cred ca e cel mai prost sistem audio de pe nemtesti...