Jump to content

Legea Junglei

X X L

Recommended Posts

tu crezi ca cei care au votat "da" au facut asta din ura?

Depinde, daca "da"-ul este spus din pura lor convingere, da.

Ura nu aduce nimic bun, nu rezolva situatia definitiv pe termen lung.

Trebuie masurat de mai multe ori pana sa tai, nu stiu cine spunea asta. Iar taiatul in situatia de fata nu este in nici un caz eutanasierea. Nu poti sa rezovi o situatie anormala curmand vieti.

Fara sa spun vorbe mari, istoria a demonstrat asta.

Iar asa cum spunea Kip, comportamentul fata de animale tradeaza si comportamentul fata de semeni.

Nu stiu daca procedez corect citand din alta parte aici; si nu sunt un fan al Oanei, dar ce spune suna corect zic eu. Au spus-o si multi dintre noi mai devreme.

" Oana Pellea a postat pe farcebook un mesaj În contextul discuÞiei din ultimele zile pe tema eutanasierii câinilor maidanezi.

Mesajul a fost distribuit de 74 de oameni Âşi a primit 300 de LIKE-uri.

IatĂŁ mesajul:

"extinderea unei judecati ...

Pentru ca exista criminali in serie, pentru ca exista anomalii criminale, pentru ca puscariile sunt pline de criminali, pentru ca strazile sunt pline de criminali, pentru ca toate solutiile adoptate pana acum au dat gres si criminalii tot apar, pentru ca trebuie facut ceva... propun unica solutie posibila:

Eradicarea speciei umane.

Numai asa putem rezolva problema.

Dupa acest act dureros dar necesar vom putea intra in normalitate..."

Mesajul este urmat de o altĂŁ postare, ĂŽn care actriĂža criticĂŁ instigarea la urĂŁ Âşi abaterea atenĂžiei de la problemele reale ale societĂŁĂžii.

"Abaterea atentiei de la probleme reale.

Manipulare.

Instigare la ura.

Instigare la crima.

Instigare la razbunare.

A fost o vreme cand toate acestea erau considerate mari pacate !

A fost o vreme cand toate acestea erau de condamnat!

Eu inca le consider mari pacate si le condamn !"

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mesajul-socant-postat-de-oana-pellea-pe-facebook_1264266.html#ixzz2e6bvMbA0

Follow us: @realitatea on Twitter

Nu stiu daca procedez corect citand din alta parte aici; si nu sunt un fan al Oanei, dar ce spune suna corect zic eu. Au spus-o si multi dintre noi mai devreme.

" Oana Pellea a postat pe farcebook un mesaj În contextul discuÞiei din ultimele zile pe tema eutanasierii câinilor maidanezi.

Mesajul a fost distribuit de 74 de oameni Âşi a primit 300 de LIKE-uri.

IatĂŁ mesajul:

"extinderea unei judecati ...

Pentru ca exista criminali in serie, pentru ca exista anomalii criminale, pentru ca puscariile sunt pline de criminali, pentru ca strazile sunt pline de criminali, pentru ca toate solutiile adoptate pana acum au dat gres si criminalii tot apar, pentru ca trebuie facut ceva... propun unica solutie posibila:

Eradicarea speciei umane.

Numai asa putem rezolva problema.

Dupa acest act dureros dar necesar vom putea intra in normalitate..."

Mesajul este urmat de o altĂŁ postare, ĂŽn care actriĂža criticĂŁ instigarea la urĂŁ Âşi abaterea atenĂžiei de la problemele reale ale societĂŁĂžii.

"Abaterea atentiei de la probleme reale.

Manipulare.

Instigare la ura.

Instigare la crima.

Instigare la razbunare.

A fost o vreme cand toate acestea erau considerate mari pacate !

A fost o vreme cand toate acestea erau de condamnat!

Eu inca le consider mari pacate si le condamn !"

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mesajul-socant-postat-de-oana-pellea-pe-facebook_1264266.html#ixzz2e6bvMbA0

Follow us: @realitatea on Twitter

mda... asta cu laicurile ma lasa foarte rece...

offf... sunt la idei si debitari de creiere pe tema asta...

Si ce alternativa viabila ai vedea tu, Dan bis ?

Kip eu spun asa: avem 23 de ani de cand nu ne mai impiedica nimeni sa facem "ce trebuie" sau "ce face lumea civilizata".

Daca de acum 23 de ani, cu toate fondurile alocate, inmultind facturile cu n, ii sterilizam civilizat, operatie + carantina, si apoi fiind "saraci", neavand bani de adaposturi, ii returnam strazii, astazi nu mai erau pe strada decat in numar foarte putin sau chiar deloc.

Bani s-au cheltuit garla pe treaba asta si nu s-a facut aproape nimic. Poate trebuie cautat un pic in spate si pedepsit cineva. Om nu animal.

Si poate, cu cate minti luminate conduc se poate incepe de acum.

E o varianta zic eu.

Eu te am intrebat altceva, Dan bis ! :punish:

Aveti experienta aici, va miscati mai repede ca mine

:)

Kip eu spun asa: avem 23 de ani de cand nu ne mai impiedica nimeni sa facem "ce trebuie" sau "ce face lumea civilizata".

Daca de acum 23 de ani, cu toate fondurile alocate, inmultind facturile cu n, ii sterilizam civilizat, operatie + carantina, si apoi fiind "saraci", neavand bani de adaposturi, ii returnam strazii, astazi nu mai erau pe strada decat in numar foarte putin sau chiar deloc.

Bani s-au cheltuit garla pe treaba asta si nu s-a facut aproape nimic. Poate trebuie cautat un pic in spate si pedepsit cineva. Om nu animal.

Si poate, cu cate minti luminate conduc se poate incepe de acum.

E o varianta zic eu.

care plm minti luminate?

Pai deja sunt mult prea multi astfel incat varianta cu sterilizatul si trimisul inapoi pe strazi pica, in prezent. Fiindca un caine sterilizat ramane la fel de agresiv/neagresiv.

Deci, ai votat NU dar inca nu ai o alternativa viabila conturata in minte.

Kip te-a intrebat in momentul de fata ce solutie vezi sa poti sa iesi cu copilul in parc sa intri in scara la 11 noaptea fara sa iti fie frica ca te apuca un caine de sireturi, sa poti iesi cu bicicleta fara sa iti fie frica ca isi infinge un maidanez coltii in cauciucuri , ca si eu acum 23 de ani daca faceam nu stiu ce poate eram multi milonar acum.

Pai deja sunt mult prea multi astfel incat varianta cu sterilizatul si trimisul inapoi pe strazi pica, in prezent. Fiindca un caine sterilizat ramane la fel de agresiv/neagresiv.

Si ca sa folosesc iar o zicala :), exista una chinezeasca, care spune ca "orice drum, oricat de lung ar fi,incepe cu primul pas".

• Like 2

Nu e o scuza si nici un motiv sa purcedem la omoruri cu capul inainte si nici vreun exemplu de urmat neaparat, ci doar o dovada ca nu suntem singurii barbari si fara suflet.

Marea Britanie- peste 8000 de eutanasieri anual.

Belgia - 17.469 eutanasieri intr-un singur an

S.U.A - 3-4 MILIOANE DE EUTANASIERI (CAINI SI PISICI ) -ANUAL

CANADA- 7.644 DE CAINI + 40.790 pisici eutanasiate anual.

• Like 1

aceeasi logica am mai intalnit-o la un individ in istorie, insa a fost aplicata oamenilor, il chema Adolf Hitler si se refera la Solutia Finala.

Destul de trist, ca dupa 4 miliarde de ani de evolutie, ajungem sa gasim ca singura solutie la o problema, omorul in masa.

• Like 2
  • Downvote 2

Kip te-a intrebat in momentul de fata ce solutie vezi sa poti sa iesi cu copilul in parc sa intri in scara la 11 noaptea fara sa iti fie frica ca te apuca un caine de sireturi, sa poti iesi cu bicicleta fara sa iti fie frica ca isi infinge un maidanez coltii in cauciucuri , ca si eu acum 23 de ani daca faceam nu stiu ce poate eram multi milonar acum.

Asta e solutia, ti-am prezentat-o! Cu copilul iesi in parc si il supraveghezi, de aia este copilul tau, sireturile si anvelopele se schimba :)

Si ca sa folosesc iar o zicala :), exista una chinezeasca, care spune ca "orice drum, oricat de lung ar fi,incepe cu primul pas".

Deci, habar n-ai de capul tau. Ok.

aceeasi logica am mai intalnit-o la un individ in istorie, insa a fost aplicata oamenilor, il chema Adolf Hitler si se refera la Solutia Finala.

Nu cred ca are nicio legatura una cu alta. De fapt, sunt sigur.

• Like 1
  • Downvote 2

Destul de trist, ca dupa 4 miliarde de ani de evolutie, ajungem sa gasim ca singura solutie la o problema, omorul in masa.

Eu am spus solutia din punctul meu de vedere: acordat un ragaz de 3 luni asa zisilor iubitori de caini fara stapani, timp in care sa-i adopte, deparaziteze, vaccineze, intocmeasca carnete, inregistreze si cipeze pe numele lor. Perioada dupa care, stransi cei ramasi pe strazi si eutanasiati.

• Like 1

Eu am spus solutia din punctul meu de vedere: acordat un ragaz de 3 luni asa zisilor iubitori de caini fara stapani, timp in care sa-i adopte, deparaziteze, vaccineze, intocmeasca carnete, inregistreze si cipeze pe numele lor. Perioada dupa care, stransi cei ramasi pe strazi si eutanasiati.

Apropo de habar domnule, si criminalul era inregistrat :)

Apartinea unei fundatii, asociatii, bla-bla.

Pai am zis eu ca nu era inregistrat criminalul ?

Nu inteleg de ce suntem asa oripilati, in schimb. In absolut toate tarile civilizate din lume, dar in absolut toate, cainii care sunt adusi la adapost si nu sunt revendicati/adoptati in termen de 48 ore sau maxim cateva zile, sunt eutanasiati.

Vezi cum reactionezi cum vor "mintile luminate" ?

Ai luat-o personal.

Nu am luat-o personal, dar nu mi se pae normal sa imi fie frica sa intru seara la 11 noaptea in scara de bloc.

Iarna asta sotia mea m-a sunat la 10 seara ca nu poate intra in scara pentru ca sunt 3 caini care latra si sunt agresivi, a stat 30 de minute iarna in fata scarii in frig pana a reusit sa intre.

Tie ti se pare normal sa te sune sotia si sa iti zica ma dan uite sunt 3 caini si nu pot intra in casa pentru ca imi este frica de ei?

Ce ii zici? Lasa ca te musca putin dar trece.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.