Jump to content

Legea Junglei

X X L

Recommended Posts

Deci, pana la urma, de ce moartea unui om care n-a fost nici criminal si nici violator este un motiv de bucurie, dar moartea unui copil e un motiv de tristete? Cum naiba e construita moralitatea asta atat de selectiva si perversa?

Nu stiu! Spune-mi tu cum este construita moralitatea ta!

De ce animalele pe care le mananci tu pot fi omorate, iar sobolanii pot fi otraviti dar maidanezii nu pot fi nici macar eutanasiati?

Slauded e mai valabil ca un câne. Gata ma, esti multumit?

Super multumit! Dar te dai si tu o da-n p#%a mea!

E clar ca ai niste probleme de concentrare.

Eu nu m-am opus eutanasierii tuturor maidanezilor. Eu doar m-am opus acestor idei de macelarire fara creier fara sa se faca diferenta intre caini agresivi si caini neagresivi.

In primul rand, un caine e mult mai inteligent decat un sobolan. Nu prea se poate compara.

In al doilea rand, asa stau lucrurile. Nu e vorba de moralitate aici. Mancam carne din necesitate. Cainele a avut din perioade imemorabile alt rol.

Cainii sunt orientati social catre oameni. Un sobolan nu cred ca te poate iubi. Nici macar o oaie.

Eu te-am intrebat cu totul altceva. De ce e moartea unui om care n-a comis nici o crima un motiv de bucurie, dar o alta moarte tot a unui om este un motiv de tristete? Eu nu inteleg cum poti gandi astfel.

Ciupa, ala care vorbeste ca vrea sa manance pula cuiva e slau ded?

Slauded, o mai spun inca o data - mercy sex. Atat.

Da. E canalul lui de YouTube.

Da peste un iepure si nu are nici un fel de tresarire, nici un pic de parere de rau.

Edited by Service Premium
  • Downvote 2

E clar ca ai niste probleme de concentrare.

Eu nu m-am opus eutanasierii tuturor maidanezilor. Eu doar m-am opus acestor idei de macelarire fara creier fara sa se faca diferenta intre caini agresivi si caini neagresivi.

In primul rand, un caine e mult mai inteligent decat un sobolan. Nu prea se poate compara.

In al doilea rand, asa stau lucrurile. Nu e vorba de moralitate aici. Mancam carne din necesitate. Cainele a avut din perioade imemorabile alt rol.

Eu te-am intrebat cu totul altceva. De ce e moartea unui om care n-a comis nici o crima un motiv de bucurie, dar o alta moarte tot a unui om este un motiv de tristete? Eu nu inteleg cum poti gandi astfel.

Da. E canalul lui de YouTube.

Nu stiu, Ciupanezule!

Spune-mi tu de ce as plange un om care a vrut sa arate ca el e cel mai smecher depasind toata coloana de prosti care stateau regulamentar la bariera, si nu as plange, nu un om Ciupanezule, ci un copilas de 4 ani!

Ala cu Bentrley-ul nu muncea ca tine si ca mine sau ca altii cinstit, chiar daca era prieten cu un prieten de-al tau!

Edited by SlowDeath
  • Like 1

Nu a zis nimeni sa plangi un astfel de om. Nu este normal sa te bucuri de moartea lui. Nu cred ca cineva care depaseste coloana oprita la bariera trebuie sa moara.

Nu vad de ce as uri pe cineva doar pentru ca are mai multi bani decat mine. Nu cred ca mi-a bagat mie ala cu Bentley mana in buzunar. Probabil nici tie.

Nici nu te tine sa faci ceva mai bun cu viata ta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.