Jump to content

Legea Junglei

X X L

Recommended Posts

Am vre-o 4 caini in 2 locatii doar unul e de rasa - ciobanesc caucazian iar ceilalti 3 suntcorciti. Am avut si pui dar de fiecare data am dat la cerere pana nu am mai ramas cu ei. Caini care au ajuns vasnici aparatori ai proprietatii in curte la tara.

Cainii sunt niste animale deosebite si chiar sunt atasat de ei dar atunci cand din anturajul lor lipseste omul se transforma in animal salbatic. E lupta pentru supravetuire si in aceasta lupta exista pierderi.

Daca noi trecem cu vederea acum ca un baiat de 4 ani a murit mancat de javre (am si eu un baiat de 4 si unul de 6 luni) si o dam in dezbateri suntem mai rau decat animalele.

Cei care nu au stapan, cei care sunt agresivi, cei bolnavi trebuie starpiti si mai ales trebuie sparte haitele care umbla prin toate orasele, cainele cand are parteneri devine mai "tupeist".

Un caine la bloc in cartier poate sa creieze un incident dar ca sa ajungi sa ai zeci sute, exemplare poate mii in cartier e o problema.

• Like 1
  • Downvote 1

Intr-adevar e foarte urat felul in care unele animale sunt macelarite. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa macelarim si cainii.

Aha, deci ce e bun pentru stomac poate fi macelerit, ce nu e bun nu trebuie macelarit. O oaie poate fi ucisa si mancata, desi nu a atacat niciodata un om si nici nu ne behaie printre blocuri. Dar un caine nu trebuie eutanasiat, desi sunt agresivi si ataca/manaca oameni.

Si ce sa facem cu acesti caini? Sa-i adapostim, sa-i ingrijim si sa-i hranim pana mor de batranete? Asta in timp ce sunt atatia oameni care n-au unde dormi sau sufera de foame?

• Like 4

jos palaria sly...

in mediul rural animalele care nu-s bune de mancat sau care nu dau un lapte, o lana sunt doar asa, sa latre noaptea si sa traga la caruta...

cei de la tara daca li se imbolnaveste cainele ,nu iau nicio masura... il lasa sa moara... cai batuti pana lesina... barbari

• Like 2

Aha, deci ce e bun pentru stomac poate fi macelerit, ce nu e bun nu trebuie macelarit. O oaie poate fi ucisa si mancata, desi nu a atacat niciodata un om si nici nu ne behaie printre blocuri.

Cam da, ai inteles-o perfect!

Cam asta e felul in care functioneaza societatea umana de foarte multa vreme.

Cainele e aproape umanizat, un membru al familiei. Oaia e sursa de hrana.

Dar un caine nu trebuie eutanasiat, desi sunt agresivi si ataca/manaca oameni.

Si ce sa facem cu acesti caini? Sa-i adapostim, sa-i ingrijim si sa-i hranim pana mor de batranete? Asta in timp ce sunt atatia oameni care n-au unde dormi sau sufera de foame?

Cei agresivi ar trebui intr-adevar sa dispara de pe strazi, asta e clar. Dar majoritatea nu sunt agresivi ci chiar speriosi. Cei mai multi fug daca vrei sa te apropii de ei.

Daca toti cainii ar fi fost sterilizati in realitate, nu doar pe acte, acum nu ar mai exista caini maidanezi pe strazi.

Dar daca lucrurile astea au fost facute la misto, spre profitul unora, iar unele jeguri umane abandoneaza caini si pisici, asta e situatia.

• Downvote 2

nu stiu de ce, da' toti userii ce au numele de manole, is cam boi. :)

Multumesc! Cu siguranta stii ca boii au cojones cu greutate, as putea sa-ti urez: "Manca-mi-ai coaiele sa faci ca cimpoaiele", insa nu ma ridic la nivelul tau de inteligenta si cultura!

asa idiot esti mereu sau asa esti tu?

de fapt m-am razgandit, sa ne pisam pe tine cu bolta

Multumesc! Ai grija (tu si grupul Voua care va pisati cu blota) sa nu bata vantul din fata, pentru ca va intra in gura (BOLTA, bineinteles)!

tu amice,esti cretin

Multumesc pentru erata insa era buna prima varianta! Tu L-ai Doamne, no si la Cluj is maidanezi? No, si cum latra?

HAM__________________________________________HAM?

No, si musca precum o menghina?

Ma, tu nu esti orice fel de prost, esti prost rau de tot, din ala fara scapare.

Si pun pariu ca-ti pute gura

Pentru tine, numai respect! Te apreciez cum jignesti, de cele mai multe ori foarte subtil incat trebuie ca persoana in cauza sa fi luat cel putin BAC-ul (cu camere)!

Esti un magician al intrigilor pe forum, un GURU, un intelept, un bun sfatuitor -toate acestea la superlativ absolut!

On topic:

Asteptam rezultatul referendumului si actiunile autoritatilor in urma lui! Consider ca nu o sa se ajunga la eutanasiere in masa, o sa dispara 20-30% pentru imagine si pentru diminuarea problemei! Asadar:

http://www.youtube.c...h?v=ajm6QsQNQU8

Iubiti-va mult! (special pentru cei care se simt)

Edited by manole2000
  • Downvote 2

Deci daca cineva nu are aceeasi parere ca tine inseamna ca trebuie sa pateasca ceva neaparat? Nici eu nu sunt de acord cu haitele de caini, dar sa spui ca solutia e sa impusti sau sa alergi cainii pe strada mi se pare ireal. Asta nu ii poate marca pe copii?

Eu am mai spus-o, atata timp cat oamenii arunca animale in strada nu se va schimba nimic. Daca se voteaza legea va fi doar o solutie de moment pana se uita.

Deci daca cineva nu are aceeasi parere ca tine inseamna ca trebuie sa pateasca ceva neaparat? Nici eu nu sunt de acord cu haitele de caini, dar sa spui ca solutia e sa impusti sau sa alergi cainii pe strada mi se pare ireal. Asta nu ii poate marca pe copii?

Eu am mai spus-o, atata timp cat oamenii arunca animale in strada nu se va schimba nimic. Daca se voteaza legea va fi doar o solutie de moment pana se uita.

Aducea cineva in discutie emisiuni de pe Discovery si AnimalPlanet despre cum se procedeaza in tarile civilizate! Mai concret: se aduna cainii in adapost dupa care ii evalueaza. Ce presupune evaluarea aceasta:

Primul pas: se evalueaza medical, se deparaziteaza si igienizeaza (operatie care costa!)

Pasul 2(si cel mai important): i se da mancare intr-un recipient apoi se vine prin lateral cu o tija lunga cu o "mana" de plastic. Daca specimenul musca mana este condamnat pe loc! Pot astepta la usa 4 babe de la 5 asociatii de locatari sa-l infieze, soarta este pecetluita chiar daca s-a investit anterior cu controlul medical!!

Asadar suntem departe!

Edit: Si eu am caine si am avut caine inca din copilarie! Este o diferenta foarte mare intre un caine (chiar si maidanez) si o fiara (sau mai grav o haita)!

Edited by manole2000

si care este mai exact diferenta intre un caine/maidanez/canis lupus familiaris si o.....fiara?

oare in procesul asta de "transformare" nu e mana/vina a....homo sapiens?

ce vina are un caine ca a fost fatat si a ajuns....maidanez rupt de foame si speriat de bombe/agresiv?

cateaua aia care l a.muscat pe japonezul ala cica ulterior a fost adoptata in germania unde a trait bine si in pace cu familia adoptiva pana la adanci batraneti....deci fiara nu era chiar o fiara.

Edited by max83
  • Like 2
  • Downvote 1

Neata. :sorcerer:

Moarte uÂşoara, ia un cal si du-te.

Tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm.

Reactie tipicĂŁ de "iubitor".

Majoritatea "iubitorilor" de la noi, nu sunt in stare sa vina cu argumente in apararea "sufletelor nevinovate" criminale maidaneze!

De foarte multe ori, incep cu amenintari de genul: "mai bine te eutanasiem pe tine, pe mĂŁ-ta", "as vrea sa ne vedem fațĂŁ-n fațĂŁ" etc.

Asa vad ei la animalele pe care le iubesc, in opinia mea!

@Slowdeath: Tu te bucurai si cand a murit ala lovit de Bentley, analogia facuta cu Hitler nici nu ma mira.

Tu esti genul care ai pune otrava cu zambetul pe buze.

Ca sa nu pierd timpul prea mult cu tine, nu pot sa-ti zic decat sa te uiti pe Discovery sau Animal Planet ca sa vezi ce inseamna la aia eutanasierea in masa despre care vorbesti.

Aia vad in primul rand daca un caine e agresiv. Daca nu este agresiv incearca sa-l reabiliteze si sa-l dea unei familii in adoptie.

Ca sa intelegi de ce este foarte inumana treaba asta cu eutanasierea, pot sa-ti spun ca am fost cu cineva acum mai multi ani sa-si ia un caine de la un adapost si animalele alea omorau caini cu lopata si ii bagau apoi intr-un recipient d-ala mare care in general e folosit pentru gunoi.

N-am putut sa nu ma iau de ei si am aflat ca nu aveau domne substantele necesare, asa ca asta era metoda de eutanasiere.

Cu alte cuvinte, la nivelul de coruptie din tara asta, nu se poate vorbi de eutanasiere ci de macelarire.

Probabil ca au preferat sa-si bage in buzunare banii aia de substante.

Cand vad cate un dobitoc care-si lasa rottweiller-ul sa se plimbe liber printre oameni pur si simplu turbez. Aia sunt caini care te mutileaza daca ii apuca nebunia chiar daca esti un om in putere si nu te sperii.

Nu m-am bucurat pentru moartea celui lovit de Bentley, ci de moartea celui din Bentley!

Da, recunosc, as pune otrava cu zambetul pe buze, eu si majoritatea celor care s-au saturat de caini maidanezi!

Oricum, asta o sa urmeze!

Iar analogia facuta cu Hitler si, nu stiu daca l-ai observat si pe Ceausescu, este ca acesti "iubitori" iubeau cainii si dispretuiau si omorau oamenii!

Cainii lui Ceausescu mancau mai bine decat poporul!

P(a)ula Iacob e "iubitoare" si si-a permis sa afirme cu nesimtire maxima ca japonezul a carui vena a fost sectionata de un maidanez, a murit defapt din cauza ca a facut infarct!

Brigitte Bardot, este si ea o "iubitoare inraita", care a afirmat cu aceasi nesimtire, ca Ionut a murit din cauza ca nu i s-au acordat ingrijiri medicale iar cainele doar l-a ranit.

VC-ul Tudor, a iesit si el sa spuna ca acel copil a fost violat!

Sa spui despre un copil de 4 ani, ca a fost ranit de maidanez, cand defapt maidanezul i-a mancat creierul copilului, sau ca a fost violat si sa arati "o dragoste bolnava" pentru maidanezi

si o lipsa de compasiune pentru parintii acelui copil, mi se pare ca aceste "jeguri bipede" dispretuiesc oamenii asa cum o faceau Hitler si Ceausescu!

Daca la noi in tara, spui ca se eutanasiaza in cel mai barbar mod, m-ar mira ca sterilizarea sa se efectueze mai uman si nu cu un cutit bont!

Nu prea "halesc" vrajeala asta, pentru simplul motiv ca eutanasierea necesita doar o seringa si animalul poate muri linistit in cusca lui, in timp ce sterilizarea e un proces mai complex.

Plus de asta, un caine eutanasiat devine "foarte bland" in timp ce unul sterilizat se transforma in caine ucigas!

E posibil ca un caine cu stapan sa te mutileze dar scapi cu viata, maidanezii te ucid direct!

Ca sa fie pe intelesul tau, mie imi place foarte mult pastrama de berbecut. La fel cum imi place si o ceafa de porc facuta cum trebuie la gratar sau o friptura la cuptor facuta in vin. In acelasi timp iubesc foarte mult cainii. Prima actiune nu o poate face pe cealalta incompatibila.

Intr-adevar e foarte urat felul in care unele animale sunt macelarite. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa macelarim si cainii.

Tot incerci sa spui ca eutanasierea inseamna macelarirea animalelor! Toti "iubitorii" incearca sa impuna ideea asta!

Eutanasierea inseamna o injectie, atat! Animalul moare lent si fara durere!

Iti pun o intrebare simpla: Ai fi de acord ca maidanezii sa fie omorati in acelasi mod in care moare berbecutul sau porcul care ajung pe gratarul tau?

Din cate stiu eu, maidanezii nu dau lapte, lana, carne, oua... In schimb ucid, fac mizerie si fac galagie!

Cainele e aproape umanizat, un membru al familiei. Oaia e sursa de hrana.

Cei agresivi ar trebui intr-adevar sa dispara de pe strazi, asta e clar. Dar majoritatea nu sunt agresivi ci chiar speriosi.

Nu trebuie sa ma uit la TV ca sa vad ce caine este agresiv pe strada! E foarte simplu sa vezi ca toti cainii maidanezi sunt agresivi la noi in tara.

Exemplul cel mai concludent ce nu are legatura cu rautatea oamenilor fata de maidanezi, este ca toti maidanezii ataca si musca alt caine care ajunge pe "teritoriul lor".

Un caine care ataca si musca alt caine doar pentru simplul fapt ca i-a incalcat teritoriul, nu poti spune ca este bland, decat daca esti "iubitor inrait" ca P(a)ula Iacob, Brigitte Bardot, VC Tudor, Bideu Marinescu si altii.

• Like 4
  • Downvote 1

Multumesc! Cu siguranta stii ca boii au cojones cu greutate, as putea sa-ti urez: "Manca-mi-ai coaiele sa faci ca cimpoaiele", insa nu ma ridic la nivelul tau de inteligenta si cultura!

Multumesc! Ai grija (tu si grupul Voua care va pisati cu blota) sa nu bata vantul din fata, pentru ca va intra in gura (BOLTA, bineinteles)!

Multumesc pentru erata insa era buna prima varianta! Tu L-ai Doamne, no si la Cluj is maidanezi? No, si cum latra?

HAM__________________________________________HAM?

No, si musca precum o menghina?

Pentru tine, numai respect! Te apreciez cum jignesti, de cele mai multe ori foarte subtil incat trebuie ca persoana in cauza sa fi luat cel putin BAC-ul (cu camere)!

Esti un magician al intrigilor pe forum, un GURU, un intelept, un bun sfatuitor -toate acestea la superlativ absolut!

On topic:

Asteptam rezultatul referendumului si actiunile autoritatilor in urma lui! Consider ca nu o sa se ajunga la eutanasiere in masa, o sa dispara 20-30% pentru imagine si pentru diminuarea problemei! Asadar:

http://www.youtube.c...h?v=ajm6QsQNQU8

Iubiti-va mult! (special pentru cei care se simt)

si de mine? .....nimic ? :bye:

bai babalaule care esti tu babalau, aproape toate, daca nu chiar toate animalele isi delimiteaza si apara teritoriul. ce plm debitezi in plm acolo? si ce plm daca dispretuiesti oamenii? eu dispretuiesc o gramada de lume care pute a prostie....asta nu inseamna ca ii vreau morti. dimpotriva...dispretuiesti mai degraba oamenii.decat animalele....se considera ca ar fi fiinte inteligente...gen

ps: pana si delfinii au atacat oameni....sunt niste fiare, este?!

Edited by max83
  • Like 1
  • Downvote 3

oare in procesul asta de "transformare" nu e mana/vina a....homo sapiens?

NU, nu este vina omului! E doar o scuza penibila ca omul este de vina!

Atat timp cat cainele maidanez isi "apara teritoriul" din instinct fata de alti caini maidanezi, atacandu-i si muscandu-i, asa o sa faca si cu oamenii ce nu apartin zonei!

Nu vad unde e vina omului aici!

da ma, tu vrei sa ramai singur pe planeta...

mai scrii si mult... :logik:

Nu vreau sa raman singur pe planeta, vreau ca animalele salbatice sa traiasca in padure sau in jungla acolo unde le este locul!

Orasul inseamna civilizatie, nu jungla!

Daca te incalzeste cu ceva, maidanezii pot fi trimisi in Asia, pentru ca se vor gasi destui "pofticiosi" care sa-i adopte!

Asa vor deveni si ei sursa de hrana ca berbecutul si porcul lui Service Premium!

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.