Jump to content

Bmw 316i - Cat sa cer pe ea?

BvC

Recommended Posts

Salut! Am un Bmw 316i din '98 si-as avea nevoie de niste pareri, vreau s-o vand si nu stiu cat sa cer pe ea.

Este inmatriculata pe BG, acte valabile pana in iulie 2014. Are urmatoarele dotari: inchidere centralizata, trapa, geamuri, oglinzi electrice, aer conditionat, ASC, ABS, casetofon, folie omologata. Nu are nici un defect optic, nu are rugina si functioneaza foarte bine. Schimbul de ulei l-am facut recent. Are 218000 Km. Care-ar fi pretul corect?

post-63473-0-10819400-1378834287_thumb.jpg

Edited by BvC

Salut! Am un Bmw 316i din '98 si-as avea nevoie de niste pareri, vreau s-o vand si nu stiu cat sa cer pe ea.

Este inmatriculata pe BG, acte valabile pana in iulie 2014. Are urmatoarele dotari: inchidere centralizata, trapa, geamuri, oglinzi electrice, aer conditionat, ASC, ABS, casetofon, folie omologata. Nu are nici un defect optic, nu are rugina si functioneaza foarte bine. Schimbul de ulei l-am facut recent. Are 218000 Km. Care-ar fi pretul corect?

eu as dona-o!

Faci asa:

1. O speli;

2. Polish la mana cu TurtleWax Color Magic albastru;

3. Un tub de WD40 pe motor, pe bandouri, praguri si alte plastice;

4. Faci poza la cei 1200E pe care-i vei lua si o pui aici ca sa "moara fetili".

Ok, mersi, o sa-ti urmez sfatul!

nu toti au bani de masini scumpe.omul a intrebat decent cat sa ceara pe masina,caterinca mi se pare deplasata,chiar daca masina face 100 de euro

Exact.

• 3 weeks later...

Am zis ca arunc un ochi aici sa vad despre ce e vorba si nu mi-a fost prea mare mirarea sa vad caternica cat incape.

Pana la urma la asta se rezuma forumul asta, un grup de oameni solidari care fac caterinca de toti ceilalti care nu au prea multe cunostinte.

Nu da nici un tub de WD40 pe motor, cel putin daca iti pasa catusi de putin de celalalt proprietar care va avea masina.

Nu-mi vine sa cred ce recomandari vad aici. Daca vrei sa dai cu vreun dressing pe plastice foloseste unul care nu contine silicon, recomandat ar fi ceva pe baza de apa.

@ tutorial: Ce conteaza daca are 15 ani masina? Toata lumea se uita la varsta si la cati KM are, nu la felul in care arata masina si cum este intretinuta.

Trebuie sa fii ignorant sa nu te uiti si la aspectele astea. Cea mai intretinuta pisica cat o fi? 2500€?

Pana la urma varsta masinii este ceva relativ. Un bun exemplu sunt americanii cu masinile lor vechi de zeci de ani, insa aici e o alta mancare de peste.

@ BvC: Trebuie sa iei in considerare ca masina este inmatriculata pe BG dar sa iei in considerare si defectele pe care nu ni le-ai spus noua fiindca cu siguranta sunt si defecte ascunse.

Uita-te sa vezi piata dar in acelasi timp ia in considerare si opinia ta sincera despre cat crezi ca valoreaza masina.

• Like 1