Jump to content

norma poluare e46

tritinelo

Recommended Posts

Salutare fani bmw.Am o intrebare legata de norma de poluare a unui bmw e46 316i facelift fabricatie 2003,vanzatorul spune ca e clar euro 4 dar pe unele situri cu date tehnice ale acestui model e trecut ca fiind euro 3.Rog pe cineva care a inmatriculat recent un astfel de model sa-mi spun si mie daca la R.A.R a scoso ca fiind euro 3 sau euro 4...diferenta la plata taxei de mediu e enorma intre euro 3 si 4.Astept un raspuns va rog mult

ORICE e46 facelift 316/318 cu motor n42 (116/143cp) este euro4. Chiar si cele din 2001.

facelift in 2001 ? :blink:

poate din 2002

Este euro4 100%.

asa stiam si eu, pana am primit datele de mai sus de la o sursa de incredere :pardon:

important este totusi CE scrie in documentele masinii :excl:

Am lamurit misteru cu norma de poluare este euro 4.Dar nu ma pot hotara...oscilez intre acel bmw 316i din 2003 si o alfa romeo 156 sportwagon 2.0JTS 2004 este inmatriculata cu taxa platita pretu de achizitie al masinilor e acelas 3800 euro+ timbru mediu la bmw.La alfa ma atrage designu exterior,ambianta sport a interiorului,dotari mai multe si motorul demential de 166 caluti,dar toti i-mi spun NU LUA ALFA sunt dezastru la capitolu fiabilitate.Astept niste sfaturi,pareri de la voi cunoscatorii ce sa cumpar intre trainicul BMW si sexoasa ALFA.Ms anticipat

Simplu n42b20 nu apare de nici un fel in Liste RAR Euro 3 in schimb n42b18a apare. Am inteles ca n42b18a euro 3 si n42b18 euro 4. Sapt. viitoare merg cu un n42b20 nfl la rar sa vad ce euro iese. Un prieten are n42b18a fl si la rar a iesit euro 3.

Daca ai n42b20 iese 100% euro 4 chiar daca e din 2001. Daca vrea sa te pacaleasca ca e euro 3 zii sa trimita cerere la bucuresti. Asa am facut eu a durat o zi, aia de la bucuresti au zis ca e euro4. Maine promit ca iti pun poza cu norma de poluare la masina din semnatura.

• Like 1

Decat o parjoala de bmw 316 ,cea mai slab motorizata din toata gama , mai bine ia ti o alfa cu ceva sange in ea. Vezi ce situatie materiala a avut fostul proprietar daca eraa un rupt clar ca a tinut o saraca ca pe o caruta.

Am avut o alfa 166 motorul ala de 3000cmc pe benzina , face multe bmw uri de departe...

Daca vrei un bmw ia unul cu motor pe benzina, minim 170cp 320i 325i 330i, sa simti ce stie sa faca un bmw cu adevarat si fugi de motorina , eu nu i inteleg pe astia cu motoare gen 335d sau 330cd pe diesel , ai bani de o masina sport premium si cauti consum ?

bafta