Jump to content

localizare valva control relanti?

bog 325

Recommended Posts

la motoarele in 6 cil nu e acolo...e destul de complicat de ajuns la valva, dar cu rabdare si scule potrivite se face.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...879&hg=11&fg=40

ca sa ajungi la valva trebuie sa scoti cutia filtrului de aer, debitmetrul, piesa 7 din link si apoi ajungi la idle regulating valve (8).

la motoarele in 6 cil nu e acolo...e destul de complicat de ajuns la valva, dar cu rabdare si scule potrivite se face.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...879&hg=11&fg=40

ca sa ajungi la valva trebuie sa scoti cutia filtrului de aer, debitmetrul, piesa 7 din link si apoi ajungi la idle regulating valve (8).

195118[/snapback]

merci de explicatie-am sa incerc s-o curat cit mai repede

merci de explicatie-am sa incerc s-o curat cit mai repede

195128[/snapback]

vezi ca e super multa mizerie in valva aia (a mea facuse 150.000km cand am desfacut-o). ar trebui sa dai cu mult wd-40 si sa iti iei un barman profi care sa agite piesa la greu, pentru ca altfel nu se curata bine si peste un timp face la fel...la mine a tinut cam 4 luni dupa care a inceput iar sa faca figuri turatia la idle, desi eu credeam ca am curatat bine; dar am inteles ca cel mai bine e ca atunci cand crezi ca ai curatat bine bine, sa mai faci chestia asta inca o data :blink:

ah, foarte important cand desfaci...sa ai torx, altfel e crancen (parca e torx de 25, dar nu sunt sigur de valoarea asta, doar ca mi-a ramas ceva cu 25 in minte despre cheia asta...

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.