Jump to content

accident in mamaia

poison

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce accident grav frate ? La 40 au intrat in pom si nu a patit nimeni nimic......ce mortaciuni ?

200930[/snapback]

Eu parca asa am vazut la stiri aseara (nici nu eram foarte atent la subiect) ca soferul ar fi murit. Sau poate era alt accident in alta locatie.

Edited by intelinside

Eu parca asa am vazut la stiri aseara (nici nu eram foarte atent la subiect) ca soferul ar fi murit. Sau poate era alt accident in alta locatie.

200942[/snapback]

Foarte posibil , aia a fost o simpla bushitura usoara intr-un copac , nimeni n-a patit nimic !

a patit altu , la cativa km mai incolo , ala a murit.

201012[/snapback]

E blestemata Mamaia ? Vroiam maine sa dau o fuga pana pe la mare cu niste amici cu masinile sa ne plimbam......dar parca se inmultesc mult prea rau accidentele :blink:

Poate  a murit copacul... :blink:  :)  :)  :)

201116[/snapback]

cu mortaciunile era undeva la iesire din navodari, ieri, cand o masina a intrat in piciorul unui pod. soferul a murit, 2 sunt in stare grava cu sanse mici si unu a scapat.

Ce rost are sa-i dai 200 km/h in oras?? :blink: Nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia care au invatat la scoala de soferi sa nu mearga cu mai mult de 60 km/h in oras. Eu sunt adeptul vitezei pe autostrada (depinde pana la ce viteza poti controla o masina, fara sa te fortezi si sa te chinui sa o tii pe sosea), dar nu in oras :)

Sa speram ca asa vei gandi si la 18 ani cand, inevitabil, te va manca in talpa.

201984[/snapback]

De mancat pe toate lumea mananca , problema e la capshor, daca ai destula materie inauntru incat sa iti dozezi mancarimea :blink:

Ce rost are sa-i dai 200 km/h in oras?? :blink:  Nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia care au invatat la scoala de soferi sa nu mearga cu mai mult de 60 km/h in oras. Eu sunt adeptul vitezei pe autostrada (depinde pana la ce viteza poti controla o masina, fara sa te fortezi si sa te chinui sa o tii pe sosea), dar nu in oras :)

201975[/snapback]

CE zici tu acolol ? control al masinii la 200 ???

Ma nu poti controla o masina nici la 150 da pai la 200 .

La vitezele alea nu prea mai control , sunt multe chestii de luat in seama incepand de la starea drumului pana la din ce parte bate vantul s.a.m.d

Control la 200 km/h hai ca asta-i buna

Ma refeream ca este o nebunie 200 km/h in oras, iar pe autostrada poti sa mergi cu viteza cu care poti tine masina pe drum, sunt si cazuri de soferi care pe A2 merg si cu 200km/h, nu e o problema :blink:

repet pt. stefann ... presedintele lui poli timisoara rosianu i-a dat cu un bmw x5 park.....pe autostrada 270km/h.... l-a prins un politist si 3 luni suspenda permisu.....bineinteles ca daca era un om de rand nu cred ca ii dadea 3 luni

203097[/snapback]

Cand si unde s-a intamplat asta ?

P.S. Rosianu sau cum il cheama nu e presedinte la Poli :blink:

Rosianu, vicele, parca, 247km/h pe DN-nush cat (venea spre bucuresti de la tm) cu un A8. Se intampla prin mai 2006. (nu gasesc arhiva online de la ziar, ca va ziceam exact).

203204[/snapback]

Asa stiam si eu , vreo 240 cu un A8 ....... dar nu 270 cu x5 :blink:

Dumnezeu sa ii ierte..

stiti, mor tineri de 20 de ani si cu dacia, tot din cauza vitezei. sa fie parintii de vina? aici au fost niste cuvinte cheie: porsche, 200km/h, copac smuls, asfalt topit etc (da bine la tv, se uita lumea)

Edited by Bec

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.