Jump to content

curge ulei pe la capacul de la filtru de ulei

Recommended Posts

Acuma am observat ceva. Imi curge ulei pe la capacul de la filtru de ulei la e39. am postat un topic ca am prea mult ulei. :)

acuma vad ca de jur imprejurul capacului de la filtru e ulei de motor. ce inseamna asta???sper ca nu e ceva grav si mai cuge ulei de servo si pe la capacul de bidonas de servo :blink:

post-4461-1171801813_thumb.jpg

Edited by clas520i

Incearca sa mai strangi putin capacul de la filtrul de ulei, dar cu simt caci altfel risti sa busesti garnitura si v-a curge si mai mult!

In ceea ce priveste capacul de la servodirectie, arunca un ochi si vezi daca nu este prea mult ulei si acolo. Daca este plin vasul, mai scoate din el pana cand observi ca a ajuns la nivelul de pe joja capacului.

Incearca sa mai strangi putin capacul de la filtrul de ulei, dar cu simt caci altfel risti sa busesti garnitura si v-a curge si mai mult!

In ceea ce priveste capacul de la servodirectie, arunca un ochi si vezi daca nu este prea mult ulei si acolo. Daca este plin vasul, mai scoate din el pana cand observi ca a ajuns la nivelul de pe joja capacului.

196832[/snapback]

merci pentru ajutor. cu uleiul s-a rezolvat. ca l-am schimbat ieri si vad ca nu mai curge :blink: si din vasu de servo am vazut ca e cam peste dunga de sus deci e prea mult.am sa scot maine din el, da mecanicii de la service cred ca habar nu au ca doar ei mi-au pus ulei la servo. merci

ai idee de ce e ulei de servo pe tot furtunul din fundul vasului ?

Edited by clas520i

Daca am inteles eu bine, inseamna ai o pb. la colierul care strange furtunul pe vasul de servo.

Acelasi lucru s-ar putea intampla sa gasesti si la intrarea acestuia in pompa servo.

In leg. cu unii mecanici de la asa zisele service-uri, am impresia ca tu stii mai multe decat ei! :blink:

Daca am inteles eu bine, inseamna ai o pb. la colierul care strange furtunul pe vasul de servo.

Acelasi lucru s-ar putea intampla sa gasesti si la intrarea acestuia in pompa servo.

In leg. cu unii mecanici de la asa zisele service-uri, am impresia ca tu stii mai multe decat ei! :blink:

196847[/snapback]

da tot furtunul e plin de ulei pana la intrarea in pomapa de servo sau ce e acolo unde-i capul ala metalic.am sa verific colierul din fundul vasului

e posibil sa fie vasul visurat???presupun ca ar fi curs calumea

multumesc pentru ajutor

Edited by clas520i

Stiu ca la Vectra vasul de servo avea o supapa. Nu stiu exact cum e la BMW acum dar o sa ma uit. In instalatie se face presiune la bracarile pana la capat si normal lichidul trebuie sa se duca undeva. Mi s-a recomandat sa completez periodic si prima data cand am pus chiar era cam mult dar cica nu e nicio problema. De evitat bracarile volanului pe toata cursa.

Daca rotesti volanul cu motorul oprit, atunci curge pe la capac. In ceea ce priveste furtunul de la vasul servo la pompa servo la fostul meu E39 curgea de se vedea pe asfalt. Totul am rezolvat schimband personal acel furtun.

Intr-un anumit service cand am cerut sa-mi efectueze acea lucrare mi-au zis:

-,, Numai pt. atata?! Pai da' asta e normal!" Daca din fabrica nu a avut aceasta pb. nici dupa cativa ani de utilizare nu este admis sa curga ulei pe acolo! :blink:

In momentul cand se intampla acest fenomen indicat este sa se schimbe furtunul cu unul original sau unul care sa reziste presiunea de 100atm.

Mai e un topic cu acest subiect si v-a puteti inspira si de acolo. :)

da tot furtunul e plin de ulei pana la intrarea in pomapa de servo sau ce e acolo unde-i capul ala metalic.am sa verific colierul din fundul vasului

e posibil sa fie vasul visurat???presupun ca ar fi curs calumea

multumesc pentru ajutor

196849[/snapback]

Nu e fisurat. Schimba furtunul. :blink: