Jump to content

525 d e 60

keanu1

Recommended Posts

am achizitionat de curand un 525 d e 60 si as vrea sa stiu cateva lucruri despre masina. cum ar trebui sa ma port cu ea,daca ar trebui sa-i mai fac ceva, sa-i adaug ceva etc..

195069[/snapback]

spune si tu mai multe detalii despre masina ... nr km ? .. este cat de cat ingrijita ?

pune si tu ceva poze

eu am benzina asa ca in privinta motorului nu ti pot spune decat ca trebuie sa i schimbi toate consumabilele asa cum iti arata idrive.. revizii ,ulei.. precum si frane fata spate

a mea de exemplu mai scartie undeva in bord .. in spate la bancheta uneori .. mici zgomote dar nu le dau importanta .. se invarte roata .. merge bine ..

RPA imi mai face probleme si reinitializez presiunea in pneuri .. si gata :blink:

dpdv al stabilitatii imi pare o masina extraordinara (fata de e 39 chiar cu suspensie sport)

eu am avut probleme cu masina acolo unde neamtu' mai umblase desi a mea are 53000km numai .. asa ca daca a fost folosita cum trebuie nu cred sa ai probleme

la e 60 poti doar sa i modifici aspectul exterior adica bara fata +spate +praguri de m5, roti pe 18 si eventual suspensie sport (arcuri +amortizoare+bara stabilizatoare )

in rest sa o stapanesti sanatos si fara evenimente :)

masina are 50000 km.merge totul foarte bine! am avut numai bmw-uri pana acum si asta mi se pare cea mai reusita din toate punctele de vedere!intr-adevar daca-i mai oui si m optik e de vis! am sa va spun ce ma intereseaza sa stiu la masina acum! mi s-a spus ca masina are prepearing hands free;am butonul de telefon pe volan ,dar pe idrive imi spune ca nu e instalat! ce sa instalez? se merita sa faci chip tunning la masina asta sau nu? daca da.atunci care ar fii cele mai indicate firme pentru bmw! poti sa faci intr-un fel sa vezi pe dvd de navigatie filme? si ultima si cea mai importanta ,daca gasesc dvd cu harta romaniei?