Jump to content

rog un sfat pentru schimbare motor

Recommended Posts

pt asta e bmwclub ca sa invatam limba romana?:)))) am vrut si eu niste sfaturi si nu corectare de ortografie.daca ma vrei ajuta scrie un sfat daca nu las-o draku si nu iti obosi degetelele tale care stiu sa scrie al draku de perfect.poate ar trebui sa cauti un forum pt profesori de limba romana :))))

Nici agresivitatea asta nu te va ajuta sa obtii raspunsul pe care il astepti. De fapt ce raspuns astepti?

rog un operator sa inchida topicul,nu i-mi este de nici un ajutor pt ca vad ca s-a transformat in ceva incredibil de stupid,cate comentarii au fost postate nici unul nu este despre BMW. defapt despre ce este BMWCLUB? profesori de limba romana vad cam multii si prea putini cunoscatorii de brandul BMW.fara suparare.eu de doi ani folosesc acest forum si i-mi pare rau pentru adevaratii pasionati de BMW care nu au loc de profesori de limba romana :)), eu cand am postat topicul l-am facut de pe un telefon cu care am prins un pic de semnal WI-FI si am scris cat de repede am putut. sunt eu de la Maramures dar nu cred ca nu sa inteles despre ce am scris.oricum toata discutia accumulata aicia este fara un pic de rost si foarte stupida. asta e.....rog inca o data inchiderea topicului si domnilor profesori scuze de de deranj,am sa intru pe un forum despre limba romana poate acolo se v-a discuta despre BMW si motoare TDS :)))byby
  • Downvote 1

In loc sa scrii fel de fel de bazne, spuneai simplu si din capul locului;

Bre mi-a murit motorul in drum spre coasta de azur sa arat si la copii. Eu am un 318tds care-l forjez ca de la ultimul infarct nu mai am simt tactil si piciorul cade slobod. Mare mi-a fost norocul si am dat peste un manoli ce-mi pune alt motor gasit la targul de fier vechi.

Ce ma puteti sfatui ?

• Like 1

rog un operator sa inchida topicul,nu i-mi este de nici un ajutor pt ca vad ca s-a transformat in ceva incredibil de stupid,cate comentarii au fost postate nici unul nu este despre BMW. defapt despre ce este BMWCLUB? profesori de limba romana vad cam multii si prea putini cunoscatorii de brandul BMW.fara suparare.eu de doi ani folosesc acest forum si i-mi pare rau pentru adevaratii pasionati de BMW care nu au loc de profesori de limba romana :)), eu cand am postat topicul l-am facut de pe un telefon cu care am prins un pic de semnal WI-FI si am scris cat de repede am putut. sunt eu de la Maramures dar nu cred ca nu sa inteles despre ce am scris.oricum toata discutia accumulata aicia este fara un pic de rost si foarte stupida. asta e.....rog inca o data inchiderea topicului si domnilor profesori scuze de de deranj,am sa intru pe un forum despre limba romana poate acolo se v-a discuta despre BMW si motoare TDS :)))byby

Deci adevaratii posesori de beamve` sunt aia analfabeti si n-au loc de astia care scriu corect.

Pe de alta parte, ce inseamna vere cuvintele ingrosate?