Jump to content

Accident cu BMW la protestul biciclistilor

gugulete

Recommended Posts

Iar tu Ciupa, cu exemplele tale cu esclase si mai stiu eu ce...puse in antiteza in ecuatia asta....fie esti mai obosit ca mine si nu te gandesti la ce scrii fie ai baut un ÂşpriĂž. In logica ideilor tale, daca ....

Stai asa, nu e nicio logica ... pĂŁ subect. Aici e vorba de mere si tu ti-ai adus aminte ca aracetul e bun la scrobit cearsafurile

• Like 2

Cam multi extremisti ! In niciun caz aia nu a fost o situatie in care a fost pusa in pericol viata cuiva si a familiei sale !

Daca ala a fost retardat si mi-a faramat bicicleta, hai sa-i fac si eu praf masina ! Pai sunt la fel de retardat ca el. Cel putin.

@ P.I.M.P.:

Eu cred ca tu nu ai inteles. Tu doar te iei dupa o stire. Citesti ceva si automat iti insusesti niste informatii de parca ai fi fost acolo. Asta e un obicei foarte prost.

Daca intr-adevar a facut asta intentionat, sper sa faca puscarie. Sau macar sa i se faca dosar penal pentru vatamare corporala.

Edited by Service Premium

99,9% din voi, daca va troznea unul asa, ati fi pus mana pe bordura.

Ar trebui adaugat un pol:

Au procedat biciclistii corect distrugandu-i cazanul ?

DA

NU, trebuia sa-l si linseze pe tigan, sa zica ca ii doare coloana, genunchii, sa mearga la spital sa faca tomograf sau mai stiu eu ce, sa-l futa si pe partea medicala, astfel idiotul nu-si va mai vedea permisul.rolleyes.gif

Edited by gugulete

Iar tu Ciupa, cu exemplele tale cu esclase si mai stiu eu ce...puse in antiteza in ecuatia asta....fie esti mai obosit ca mine si nu te gandesti la ce scrii fie ai baut un şpriţ. In logica ideilor tale, daca ....

Stai asa, nu e nicio logica ... pă subect. Aici e vorba de mere si tu ti-ai adus aminte ca aracetul e bun la scrobit cearsafurile

Eu cred ca exemplele sunt fix la subiect.

La fel ca si reactia ta. Fiind biciclist chestia asta iti atinge o coarda sensibila si te gandesti la capete sparte.

Pe mine reactiile astea care contin "tiganii" / "ciorile dreacu" / "cocalari infecti" ma lasa rece.

Ceea ce conteaza sunt faptele si atat. Chiar e irelevanta culoarea pielii aici. Sau daca aluia ii suna telefonul pe ritm de Salam sau de Mahler.

Si avand in vedere ca foarte multe stiri de genul asta nu prea mai au legatura cu realitatea fiind scrisa de tot felul de cretini care cauta senzationalul si pe care nu prea ii intereseaza ce cantitate de adevar mai ramane la sfarsitul redactarii, prefer sa privesc astfel de lucruri cu o oarecare rezerva.

• Like 1
  • Downvote 2

Am zis ceva mai sus ca am informatii clare de la un prieten ce era la fata locului ca a intrat intentionat in ei.

Inainte de asta si-a abalat motorul, a claxonat ca un disperat si faze de genul asta.

Deci, hai sa lasam placa asta ca televizorul ne minte.

• Like 3

Conteaza doar faptele. Iar acestea, privite fara rasism sau discriminare, sunt cam nasoale de ambele parti. El pentru ca a cauzat un accident si a fugit, iar biciclistii pentru ca i-au vandalizat masina, probabil l-au amenintat si l-ar fi batut daca l-ar fi putut scoate din masina. Asa ca ar trebui sa fie ploaie cu dosare penale.

Asta s-ar intampla intr-o societate cu adevarat civilizata.

Exact.

In plus, normal ca gloata a spus la unison ca ala a dat intentionat. Ce sa mai zica si ei dupa ce i-au vandalizat masina ? Eu nu dau 2 bani nici pe el si nici pe ei si nu iau de buna declaratia niciunora ! Sunt la fel de penale si de condamnat ambele tabere !

Incredibil mi se pare ca in 2013, Romania, UE, bmwclub, se militeaza ptr dreptatea cu pumnul !

Am zis ceva mai sus ca am informatii clare de la un prieten ce era la fata locului ca a intrat intentionat in ei.

Prietenul tau facea parte din turma. Deci, varianta lui asupra intamplarii e egala cu zero !

• Like 1
  • Downvote 1

@ P.I.M.P.:

Eu cred ca tu nu ai inteles. Tu doar te iei dupa o stire. Citesti ceva si automat iti insusesti niste informatii de parca ai fi fost acolo. Asta e un obicei foarte prost.

Daca intr-adevar a facut asta intentionat, sper sa faca puscarie. Sau macar sa i se faca dosar penal pentru vatamare corporala.

Eu cred ca adevarul e undeva la mijloc. Prostalaul cu bmw-ul s-a bagat intre biciclisti sa-si forteze trecerea, unul din ei (sau mai multi), vazand ca asta se impinge cu tupeu, s-a oprit, iar din nou prostalaul s-a bagat daramand 5 biciclete, din care una a ajuns sub roti.

Oricum ai lua-o, nu e corect ce a facut, prin simplul fapt ca a ajuns in situatia asta.

Eu unul cand vad biciclisti, ma trag naibii daca am loc pana pe banda cealalta, ca si cu oglinda de-l agati il faci praf.

Prietenul tau facea parte din turma. Deci, varianta lui asupra intamplarii e egala cu zero !

In general lucrurile astea sunt foarte relative. Pe mine ma sperie faptul ca in 2013 inca exista oameni care cred ca ceva s-a intamplat 100% exact cum au auzit de la cineva.

Daca nu ai fost acolo, e mai bine sa ai putina rabdare.

E o chestie dovedita ca pana si martorii unui eveniment au de multe ori declaratii contradictorii sau foarte diferite tocmai pentru ca perceptia fiecarui om e subiectiva.

Da, adevarul este ca mint toti.

S-au inteles in secunda 0: hai sa-i spargem lu' asta masina si sa spunem ca a dat peste noi.

Edited by siulian
  • Like 1

Eu cred ca adevarul e undeva la mijloc. Prostalaul cu bmw-ul s-a bagat intre biciclisti sa-si forteze trecerea, unul din ei (sau mai multi), vazand ca asta se impinge cu tupeu, s-a oprit, iar din nou prostalaul s-a bagat daramand 5 biciclete, din care una a ajuns sub roti.

Oricum ai lua-o, nu e corect ce a facut, prin simplul fapt ca a ajuns in situatia asta.

Eu unul cand vad biciclisti, ma trag naibii daca am loc pana pe banda cealalta, ca si cu oglinda de-l agati il faci praf.

Si eu am zis cam acelasi lucru.

Evident ca nu e corect, dar nici o gloata care-si face dreptate in stilul asta nu e ok.

Legea trebuie sa fie aceeasi pentru toti.

Nu exista nici o lege in Romania care sa spuna ca daca esti victima unui accident rutier sau martor poti sa-ti faci singur dreptate pana vine politia.In general lucrurile astea sunt foarte relative. Pe mine ma sperie faptul ca in 2013 inca exista oameni care cred ca ceva s-a intamplat 100% exact cum au auzit de la cineva.

Daca nu ai fost acolo, e mai bine sa ai putina rabdare.

E o chestie dovedita ca pana si martorii unui eveniment au de multe ori declaratii contradictorii sau foarte diferite tocmai pentru ca perceptia fiecarui om e subiectiva.

Pentru multi oameni, chiar si vederea unui BMW pe strada e ca un accident pe jumatate produs. Daca cel de la volan e si tigan, deja apar indemnurile spre primul copac. Mai ales daca mai are si teava sparta.

• Like 1
  • Downvote 1

Da, adevarul este ca mint toti.

S-au inteles in secunda 0: hai sa-i spargem lu' asta masina si sa spunem ca a dat peste noi.

Ca e si greu sa se puna de acord 10-15 persoane asupra unei intamplari !

Si daca a dat intentionat, pentru ce pula mea mai exista legi pe lumea asta ? Ia raspunde la intrebarea asta ca m-ai disperat cu prietenul ala al tau de la fata locului !

Plm, eu is pe bicla si tu dai INTENTIONAT in mine? Pai iti crap capul. Punct.

Restul e frectie la piciorul lui Mansonica. 99,9% din voi, daca va troznea unul asa, ati fi pus mana pe bordura.

+1

Sunt curios cum ati fi reactionat in acel moment daca unul dintre voi (sau o ruda) era in locul uneia dintre victime, fac pariu ca sareati la gatul lui !

Previzibila asta cu rudele.

Hai sa va zic eu una din viata reala.

Un dobitoc pe care-l cunosc mergea acum cativa ani prin Bucuresti cu un Clio al prietenei sale.

Pe Splaiul Independentei a oprit la semafor in spatele unor motociclisti.

Fiind un sofer foarte prost si incepator, a atins foarte usor cu bara fata roata din spate a unei motociclete.

Cel de pe motocicleta nu a cazut, nu au existat daune.

Pe de alta parte, toti cei de pe motociclete au coborat sa-l incinga. Unul dintre ei avea si un cutit destul de mare in mana.

Asa ca asta s-a speriat si a dat peste ei usor si le-a daramat vreo doua motociclete dupa care a fugit mort de frica.

Nu au reusit sa-l prinda pentru ca s-a bagat rapid pe niste stradute si a parcat masina si s-a carat.

Cum ar suna stirea asta scrisa?

Da da, saream la gtaul lui, ii dadeam o directa, ala cadea si se lovea cu capul de bordura si kaput, mort pe loc. Si ce smecheri eram noi cu 25 ani de puscarie ptr o julitura si un cadru de bicicleta stramb ! Eu am impresia ca unii dintre voi nu ganditi mai departe de saritul ala la gat !

Ca e si greu sa se puna de acord 10-15 persoane asupra unei intamplari !

Si daca a dat intentionat, pentru ce pula mea mai exista legi pe lumea asta ? Ia raspunde la intrebarea asta ca m-ai disperat cu prietenul ala al tau de la fata locului !

Teoria conspiratiei.

Te disperi singur stai linistit. Faptul ca vrei tu sa crezi altceva ma lasa rece.

Legi pentru indivizi de genul asta? Idealist mai esti.

Edited by siulian
  • Like 1

Da da, saream la gtaul lui, ii dadeam o directa, ala cadea si se lovea cu capul de bordura si kaput, mort pe loc. Si ce smecheri eram noi cu 25 ani de puscarie ptr o julitura si un cadru de bicicleta stramb ! Eu am impresia ca unii dintre voi nu ganditi mai departe de saritul ala la gat !

Pai crima e una dintre cele mai usoare fapte.

Nu-ti trebuie nici prea multa minte si nici cine stie ce fizic. O reactie necontrolata e suficienta.

Cati n-au facut ani grei de puscarie tocmai din astfel de motive? (retoric)

• Like 1
  • Downvote 1

Adevarul e ca unul cu o coaja de BMW de 1.000 euro imparte zeci de mii in stanga si-n dreapta ca sa influenteze legea !

Nu e nevoie.

E nevoie sa vina vreo 3 in fata usii tale si sa-ti spuna ca daca nu-ti schimbi declaratia te taie pe neve.(pe tine, nevasta, copil...cum gaseste el de cuviinta).

Edited by siulian
  • Like 1

Sa nu uitam ca aceasta manifestare nu a fost una autorizata,tot ce s-a intamplat a fost haotic,ma refer la parcursul pe strazile Bucurestiului,era greu de crezut sa nu se intample ceva de genul.Daca totul era organizat,masinile nu aveau ce cauta in preajma manifestantilor ( pasnici de altfel ) deci nu cred ca s-ar fi intamplat acest incident,insa la noi nimic nu este facut cu cap si coada,suntem haotici si supusi turmei se pare.Din punctul meu de vedere ambele " tabere " poarta vina.

Nu e nevoie.

E nevoie sa vina vreo 3 in fata usii tale si sa-ti spuna ca daca nu-ti schimb declaratia te taie pe neve.(pe tine, nevasta, copil...cum gaseste el de cuviinta).

Ti s-a intamplat tie sau ti-a povestit un prieten, sunt convins ! Lol.