Jump to content

Accident cu BMW la protestul biciclistilor

gugulete

Recommended Posts

Mie mi-ar placea ca acesti Rambo sa-si vada visul cu ochii.

Adica intr-adevar sa se comporte ca in padure, dar apoi sa suporte si consecintele legale ale actiunilor lor.

Cred ca e tare rau pe la puscarie, chiar si pentru o perioada scurta.

Sigur ies figurile din cap. Cand iti trage unul un capac mai tare pentru o tigare pe jumatate fumata, probabil ca te gandesti ca mai bine te purtai civilizat.

• Like 1
  • Downvote 1

Pe acelasi principiu s`a ghidat si incarceratul pe care il stie toata toata lumea. Si desi,circumstantele au fost oarecum diferite (nu stau sa intru in detalii prea mari pentru ca nu au rost),consecintele se vad.

Din cate stiu Similea,un om normal la cap si care se cere a fi rational nu reactioneaza precum cretinul de a actionat in prealabil si a facut ce a facut. Exista institutii abilitate in tara asta ca sa faca dreptate,nu merg pe premisa "ce,eu is mai prost ca ala?".

Nu sunt nemultumit de nimic,este doar o parere a mea. Ar trebui sa primeze in primul rand rationamentul si nu instinctul maimutaresc. Nu e de mirare ca apar pe la tv tot felul de cazuri cum in trafic se ameninta cu pistoale,batai si alte chestii pentru niste prostii minore,gen parcare unde nu trebuie,taiat calea mai brusc sau alte cele. Iar apoi aparem pe aici sau prin alte parti si acuzam tara ca suntem niste inapoiati. Am avut si eu de`a face cu astfel de situatii,dar nu am ales sa ies sa calc,sa spanzur. Exista institutii care se ocupa de actiunile unor gesturi reprobabile. Faptul ca sunt multi razboinici in jur ar trebui sa ne cenzureze oarecum concluzii de genul "Romanul este necivilizat si nu are sanse sa se schimbe". Schimbarea vine de la fiecare,sa stii.

L.E: Similea,nu stiam ca pentru o parere,esti oarecum luat in balon ca nu convine. Nu trebuie sa fi mers acolo,exista internet unde poti vedea cum se manifesta aia. Si am pus Congo sau Niger sa nu generalizez multele minti inguste din continentul african

Edited by Criss88
  • Downvote 1

Eu n-am nici un pic de ura pentru Becali, dar la faza aia a fost un mare dobitoc.

Si nu neaparat pentru ca si-a facut singur dreptate ci mai ales pentru ca s-a laudat cu asta si a asigurat el instantei toate probleme, inclusiv filmate.

Aia batuti erau niste hoti de masini, iar cel care era liderul gruparii e o infectie de om care acum e condamnat la puscarie pentru ca a omorat un batran pentru mai multe zeci de mii de euro pe care acela ii avea ascunsi in casa.

Paralela care se poate face e ca si daca alegi sa-ti faci singur dreptate, macar fa-o in mod inteligent, nu ca o primata cu zeci de martori.

Sigur ca moralitatea acestei actiuni e discutabila. De preferat e ca legea sa faca dreptate, nu omul cu mana lui.

Faza e ca in cazul lui Becali, legea probabil ca nu si-ar fi urmat niciodata cursul normal. Cu alte cuvinte, daca nu-si punea oamenii sa-i recupereze masina, probabil ca nu ar mai fi fost gasita niciodata.

Insa faptul ca s-a laudat dupa a fost o dovada de prostie.

Cand esti persoana publica trebuie sa ai grija la exemplul pe care-l dai.

Insa, sa ne trezim, Becali e la puscarie pentru ca a devenit deranjant si probabil a deranjat pe cine nu trebuia. Trebuie sa fii foarte naiv sa crezi ca aici legea si-a spus cuvantul.

Edited by Service Premium
  • Downvote 1

Ciupa, nu stii ce-a fost acolo bre :)

Nu stii in concret... dosaru'

Facem justitie si avem pareri ca la televizor? Certo. :)

sau: "se zice ca la faza aia..."

nu stau sa intru in detalii prea mari pentru ca nu au rost,consecintele se vad.

hai, totusi, stai si intra in detalii mari, ca suntem curiosi. io imi aprind o tigara, avid sa vad ce stii din aceste detalii la care trimiti, pentru ca le stii.

te rog chiar, intra in detalii :)

Nici nu e nevoie.

Exista pana si pe net filmarea cu hotii sechestrati si cu Becali care-i invata parinteste sa nu mai fure din zona lui.

S-a laudat si la mai multe emisiuni unde i-a sechestrat.

Exista filmarea din oras in care apar oamenii lui Becali care-i bat si fugaresc pe hoti. Au facut asta chiar in centrul orasului.

Deci exista martori, exista sifoane, exista cam tot ce e nevoie.

Sa fim seriosi, la cat de handicapata e justitia romana, Becali ar fi putut scapa chiar si asa.

Nici nu poti sa spui ca au existat presiuni din partea opiniei publice, Becali fiind simpatizat de multi oameni.

Probabil e si o chestie de imagine. O dovada falsa ca justitia functioneaza. "Unul dintre cei mai bogati si controversati romani e la inchisoare, deci justitia merge."

• Downvote 1

hai, totusi, stai si intra in detalii mari, ca suntem curiosi. io imi aprind o tigara, avid sa vad ce stii din aceste detalii la care trimiti, pentru ca le stii.

te rog chiar, intra in detalii :)

Nu pot sa nu remarc si sa admir totusi talentul tau de a te sustrage de la o concluzie pe care o persoana vrea sa o transmita,trimitand discutiile in alte directii. Am zis chestia aia ca nu e discutie despre Becali aici. Am vrut sa arat ca si altii au vrut sa-si faca dreptate dupa ce au patit ceva si se vad efectele azi. La el a fost si altceva,politic,actiuni deranjante,a zis Service mai sus,astea erau detaliile la care ma refeream. Ideea mea finala a fost ca facandu`ti dreptate de unul singur fara sa gandesti logic si rational nu are efecte benefice nici ca imagine de sine (spirit de turma) si nici pe plan juridic. Ma rog,in tara lui Papura Voda care este Romania,acest lucru trebuie premiat..

Edited by Criss88

eu zic ca esti din alt film.

Cum sa bati pe cineva? Cum sa-i distruti TU bunul? Unde te crezi ?

Pfff. Ce Rambo avem printre noi :wacko:

Atata timp cat cineva mi-ar pune viata in pericol in mod intentionat ce vrei sa ii fac "Te rog frumos da si cu spatele ca nu ti-am vazut bine galeria ?"

Se putea intampla mult mai rau pentru biciclisti, a scapat usor, oricum e parerea mea proprie si personala.

Tu crezi ca o sa obtina vreun ban pentru daune cei afectati ?

In sufletul lor asa si in al multora care nu suporta cocalarii cu bemveu,da. Nici eu nu suport tiganii si jegurile care se dau in spectacol de 2 bani cu troace de le cad puntile pe jos,dar sa distrugi ceva cu gandul ca "imi face\ dreptate" e ceva gresit. Eu cred ca asa considera,ca si`au facut si dreptate si treaba cu impulsul. Eu am zis ce consider eu ca ar fi trebuit facut. Daca tot erau multi,il blocau si sunau la Politie,nu sa`i farame aluia jughina. Se coboara la un nivel prea jos pentru cum ar trebui sa fie. Edited by Criss88

Daca tot erau multi,il blocau si sunau la Politie,nu sa`i farame aluia jughina.

Cum naiba sa blochezi un idiot care da peste tine cu masina, cand tu esti pe jos?

Bai ce sfaturi cretine. Care mai de care mai justitiar si mai sfatos.

Lasati-o draculului de treaba. Imbecilul ala care i-a atacat, a trezit instincte de aparare in acei manifestanti, instincte care au fost de o violenta similara cu a atacatorului. Punct.

Cand te calca unul cu masina nu stai la negocieri, nu va mai dati voi zmei. Instinctele de aparare preiau controlul.

• Like 4

Lasati-o draculului de treaba. Imbecilul ala care i-a atacat, a trezit instincte de aparare in acei manifestanti, instincte care au fost de o violenta similara cu a atacatorului. Punct.

Cand te calca unul cu masina nu stai la negocieri, nu va mai dati voi zmei. Instinctele de aparare preiau controlul.

Bine ca n-a apucat sa intervina si sindromul Stockholm.

Ar fi fost chiar scarbos.

Iar acum, la modul serios, nu poti vorbi de instinct de aparare din moment ce ala a incercat sa fuga, iar ei s-au luat dupa el.

Si in afara daca intra hotul peste tine in casa si tu il omori cand fugea si era deja la 2 strazi distanta, se numeste omucidere, nu legitima aparare.

• Downvote 1

Hai ca e ridicol. Vine cate un justitiar care explica el teoria batului de chibrit si cum ar fi trebuit sa se organizeze manifestantii ca sa blocheze masina si sa-l predea pe ala organelor abilitate.

Apropo, pe cate randuri ar fi trebuit sa faca manifestantii zidul in fata masinii?. Cred ca vreo 5 randuri a cate 10 manifestanti ar fi blocat masina. Primul rand ar fi fost strivit, iar sangele scurs plus movila formata din randurile 2 si 3 de manifestanti ar fi facut masina sa patineze si sa nu mai poata fugi. Randurile 4 si 5 ar fi avut grija ca cei din primele randuri sa nu spele putina incercand sa-si salveze viata.

• Like 2