Jump to content

In sfarsit....

Marius05

Recommended Posts

Dupa un drum de 150km,vibratia in schimbator la fel..aia e,am sa ma obisnuiesc cu optiunea asta,masaj in palma :D

Turbina,injectoarele si presiunea la rampa parca(nu ma prea pricep)sunt ok,valorile reale fiind ca cele specificate...cel putin asa mi-a zis si aratat baiatul care a pus testerul pe ea

Dupa un drum de 150km,vibratia in schimbator la fel..aia e,am sa ma obisnuiesc cu optiunea asta,masaj in palma :D

Turbina,injectoarele si presiunea la rampa parca(nu ma prea pricep)sunt ok,valorile reale fiind ca cele specificate...cel putin asa mi-a zis si aratat baiatul care a pus testerul pe ea

Dupa ce o zapacesti un pic prin oras da, dar imediat dupa un drum afara, la mine, sta aproape nemiscat schimbatorul. Las-o asa si mai urmareste-o!

Bucura-te de Ea, nu ii mai cauta nod in papura :)

Eu bagam de-aia normala de la Rompetrol sau Petrom. Si recent am constatat ca era o rasnita mai ales dimineata. Apoi si cu motorul cald, la o anumita sarcina.

De vreo 2 plinuri bag doar de la MOL ce au mai scump (nu-i stiu denumirea - 6,30-6,40/litru). Motorul a devenit de nerecunoscut. Si nu e placebo. Ca deja imi statea pe creier, asa urat caraia. Credeam ca e pe duca vreun injector.

Acum toarce ca atunci cand am adus-o si vibratiile sunt inexistente.

Cat poate sa conteze combustibilul... Si ne mai miram ca se strica motoarele.

Edited by C_o_s_m_i_n

Eu bagam de-aia normala de la Rompetrol sau Petrom. Si recent am constatat ca era o rasnita mai ales dimineata. Apoi si cu motorul cald, la o anumita sarcina.

De vreo 2 plinuri bag doar de la MOL ce au mai scump (nu-i stiu denumirea - 6,30-6,40/litru). Motorul a devenit de nerecunoscut. Si nu e placebo. Ca deja imi statea pe creier, asa urat caraia. Credeam ca e pe duca vreun injector.

MOL Evo ai alimentat si e f bine , asta folosesc si eu de cand am luat masina , motorul are alt sunet e mult mai silentios . Facea ca dracu cu Rompetrol si imediat s-a calmat cu Mol . Deci ...... :rolleyes:

azi am inceput si eu sa bag de aia scumpa de la mol. sunt curios cum se va comporta. si la mine odata cu frigul a inceput "sa zbiere:

Pentru initiator : foarte frumoasa masina. interiorul e superb ! sa te poarte sanatos.

cu distributia : la naiba ! pai are sau nu are zgomot? cum sa iti zica la reprezentanta ca "PARE SA AIBA CEVA" ????

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Cam asta ar fi tractorasul meu.Sunt exagerat?sau se aude ok?

eu zic ca suna ok. harsaitul ala nu e de la distributie.

Nu va asteptati la minuni din prima. Eu dupa al doilea plin am inceput sa simt diferente clare.

Dupa ce 2 ani am bagat tot de-aia normala...

Si chiar in dimineata asta am ciulit urechile, la orice sarcina, orice turatie. Parca ma simt din nou in BMW... :rolleyes:

• Like 1

Legat de filmulet, ai filmat total nepotrivit. De acolo n-ai cum sa auzi sunetul distributiei. Filmeaza din lateralele masinii, cu capota coborata, la pasajele rotilor fata. Acolo se aude lantul, ori sub masina, sub distributie.

Mol EVO si la mine dintotdeauna. Eu mai iau cate ceva pe puncte de la ei, ba o lanterna ba acum un fierastrau de gradina Fiskars, e ok :). Zic ei ca vine motorina din Ungaria. Acum cert e ca e cea mai buna motorina romaneasca de departe.

• Like 2

V-am urmat sfatul si am pus Mol Evo,ca zgomot nu mi se pare nici o schimbare,dar masina trage mai bine acum :)Masina are rechemare in service pentru schimbare (pre)incalzitor de la filtrul de motorina.

Am facut comanda de el + ce mai trebuia schimbat la masina,dar nu pana acum nu m-au sunat,e important (pre)incazitorul asta?

Filmat la roata cu capota inchisa:

http://www.youtube.com/watch?v=5OTd-Cce8A8&feature=youtu.be

P.S. De abia astept sfarsitul saptamanii sa ii fac tapiteriarolleyes.gif

V-am urmat sfatul si am pus Mol Evo,ca zgomot nu mi se pare nici o schimbare,dar masina trage mai bine acum :)Masina are rechemare in service pentru schimbare (pre)incalzitor de la filtrul de motorina.

Am facut comanda de el + ce mai trebuia schimbat la masina,dar nu pana acum nu m-au sunat,e important (pre)incazitorul asta?

Filmat la roata cu capota inchisa:

http://www.youtube.com/watch?v=5OTd-Cce8A8&feature=youtu.be

P.S. De abia astept sfarsitul saptamanii sa ii fac tapiteriarolleyes.gif

din video nu se aude nimic :thumbsup: cand o duci la service ii pui sa asculte

Ati auzit de noua solutie Latte machiato?numai buna pentru elementele din plastic si tapiteria de piele.

post-63528-0-54597000-1380983870_thumb.jpg

Am stat o ora sa sterg toata cafeaua aia din toate gaurelele si spatiile pe unde s-a prelins...

(Am uitat de ea pe bord si cand am plecat....)

Oricum,azi am bagat tapiteria la reanimare

post-63528-0-59001300-1380984037_thumb.jpg

post-63528-0-70238500-1380984118_thumb.jpg

post-63528-0-57807700-1380984552_thumb.jpg

Multumesc userului PushtiulK