Jump to content

In sfarsit....

Marius05

Recommended Posts

am luat si eu lista optiunilor de pe net si am gasit urmatoarea optiune:

cruise control with brake assist

cum functioneaza brake assist ca am mers de cateva ori pana acum pe pilot si nu am descoperit cum activez brake assist?

Edited by Marius05

Cruise control with brake assist inseamna ca iti si franeaza masina cand e pe tempomat, nu doar accelereaza.

Brake assist separat e asistenta la plecarea din rampa. La plecarea din rampa, sistemul iti mentine masina infranata ~2 secunde pana pleci din loc.

:LMAO: Suna asa bine in lista dotari,dar de fapt nu e ceea ce credeam noi,majoritatea.......

Cruise control with brake assist inseamna ca iti si franeaza masina cand e pe tempomat, nu doar accelereaza.

Brake assist separat e asistenta la plecarea din rampa. La plecarea din rampa, sistemul iti mentine masina infranata ~2 secunde pana pleci din loc.

:thumbsup:

Edited by FRE

Ieri masina a primit numere si o resoftare facuta de george..frantics.gif

Cred ca am plecat de la el cu un 525d :p,masina trage MULT mai bine,nu ma mai pot satura de ea!!!

O poza cu noile numere :)

post-63528-0-80629500-1381511458_thumb.jpg

Mai am de schimbat la ea tipsurile,niste led markere,nuca schimbator m si cam atat deocamadata pana in primavara cand o sa caut niste jante pe 18.

Saptamana viitoare vreau sa imi comand gumele de iarna si nu sunt hotarat ce sa aleg intre Nokian WR A3 si Goodyear Ultra Grip 8 Performance.A avut cineva unul din modele astea?Ce imi recomandati?

• 2 weeks later...

Sa vina iarna!!!!

Azi am incaltat-o de iarna si sunt niste foarte mari diferente fata de RFT de vara cu care am luat masina.

Prima impresie:

-zgomot de rulare insesizabil spre deloc(celelalte erau uzate neuniform si...foarte zgomotoase)frantics.gif

-directie mai usoara

-mult mai moi si mai usoare(se simt altfel gropile acum)

post-63528-0-40590900-1382711970_thumb.jpg

Luna viitoare vreau sa colantez ornamentele cromate de la geamuri si grila fata,care nu reusesc sa o scot si neaparat inlocuit nuca de schimbator cu una de M.

Tinand cont ca nu am M-packet pe ea,dau in taranism cu nuca de M????

Cosmin,poate doar sa retapitez volanul cu niște cusĂŁturi de M,ca volanul e prea scump.

Ai(aveti) idee de la ce poate sa se auda un "trosc" in usa dreapta spate?mentionez ca doar la accelerari,franari sau urcat de borduri,atunci cand e in tensiune caroseria cred,iar daca stau pe locul din spate simt zgomotul cum se duce si in podea!am uns cu wd-40 balamalele,Am incercat sa le mai string,degeaba!sa imi bag eu nasu sa desfac fata de usa sau sa dau o fuga pana la reprezentanta?

Greu de zis...

La Passat imi pocneau asa balamalele, la accelerari si franari.

Degeaba le-am uns, lubrefiantul nu reusea sa patrunda pana in inima lor. S-a rezolvat prin inlocuire.

La E60 imi pocnea limitatorul ala negru ce intra in usa . L-am uns cu vaselina si e liniste.

Poate ai noroc sa fie doar ala...